- 21 Aralık 2013
- 72
- 2
- 98
canım soğan suyu genelde kistler için kullanılıyor diye biliyorum peki doktora gittin mi sorunun neymiş hormanal bir sorunun varsa sana soğan suyundan daha rahat içeileceğin ve daha etkili bir tavsiyem hayıt tohumu çayı ben daha önce progesteronum düşük diye kullanmıştım işe yaradığını sanıyorum ve bir zararını görmedim. ama günde bir bardak içtim çok içmemeni tavsiye ederim yani 2-3 bardak gibi
hmm anladım canım hayıt tohumu pcos da iyi geliyor canım bir arkadaşımda varmış daha önce oda hayıt tohumu kullanmış şuan hiçbir sıkıntısı yok hatta hamile doğuma az kaldı. bir bardan kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu atıyorsun 5-10 dk demlenince tohumları süzüp içiyorsun tadi biraz acı ama bir süre sonra alışınca güzel bile geliyor ben şuan onu çok seviyorum bazen canım istiyorcnm benım sadece polikistik overım var başka hiçbir saglık sorunum yok çok şükür bana hsg bile çekildi hiçbişiyim yok sadece adetlerim düzensiz İbrahim Saraçoğlunun tavsıyesıyle yapıyorum bunu bırebır uyguluyorum bugün 5. günüm hal akıntım yok normalmi bilemedım bu arada hayıt tohumunu nasıl kullanıcaz bılgı verırmısın cnm bırede bırdahakı ay yanı bu ay hamıle kalmıiş olmassam eger incir kürüne geçicem soğan suyundan sonra o yapılmalıymiş incir kürü yumurtalıkları çatlatmak için uygulıycam arkasından bakalım hadı hayırlısıbu arada klomen kullanıyorum 2. kullanışım bu ay 3.sünden sonra aşılamaya geçicem dedi doktor
hmm anladım canım hayıt tohumu pcos da iyi geliyor canım bir arkadaşımda varmış daha önce oda hayıt tohumu kullanmış şuan hiçbir sıkıntısı yok hatta hamile doğuma az kaldı. bir bardan kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu atıyorsun 5-10 dk demlenince tohumları süzüp içiyorsun tadi biraz acı ama bir süre sonra alışınca güzel bile geliyor ben şuan onu çok seviyorum bazen canım istiyor
hakkında hayırlısı olsun incir kürü hakkında pek bilgim yok ama yumurtalara iyi geldiğini biliyorum
malesef kimyasal gebelik miş bu ikinci ızdırabım ALLAH yardımcımız olsun hepimizin ne olur dua edin bu yazıyı görüp okuyan herkez ne olur
ooofff canm benm yaaa allah yardımcın olsun yaa .. nasıl oluo bu kmyasl vallahi ilk defa byrda duyuyorum yaa acaba benmkide mi öledir oooffff . Nasıl anlaşldı nasıl bişi ne zamn anlaşlr
canm adetten 2gün snra 15 gün hergün 2erli. Hayıt tohumunu blmiorum canım
canm adetten 2gün snra 15 gün hergün 2erli. Hayıt tohumunu blmiorum canım
hmm anladım canım hayıt tohumu pcos da iyi geliyor canım bir arkadaşımda varmış daha önce oda hayıt tohumu kullanmış şuan hiçbir sıkıntısı yok hatta hamile doğuma az kaldı. bir bardan kaynamış suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu atıyorsun 5-10 dk demlenince tohumları süzüp içiyorsun tadi biraz acı ama bir süre sonra alışınca güzel bile geliyor ben şuan onu çok seviyorum bazen canım istiyor
hakkında hayırlısı olsun incir kürü hakkında pek bilgim yok ama yumurtalara iyi geldiğini biliyorum
canım bu sorunun tam yanıtını bilmiyorum ama adetinliyken başlayabilirsin sadece yumurtlama tarihinden itibaren eğer hamilelik riskin varsa içmemelisin sonuçta bu tüm kürler için gererli bebeğin tutunmasına engel olabilecekleri için. bu ay kullanma eğer soğan kürüne devam ediyorsan çünkü birbirlerini etkileyebilirler tek başına kullan bunu canım hatta bence incir kürü yerine bunu kullan sonuçta bu bitki hipofiz bezini uyarark hormonların doğru şekilde salınmasını sağlıyor. atıyorum sizde pcoslularda lh her daim yüksek bu uyararak bunun düşmesine yardımcı oluyor bunun gibiya bunu ne zaman içmeye başlıyorsun oonuda yazarmısın peki cnm
canm yanlış işte ..soğan suyu yumurtlama zamanına denk gelirse cocuk olmaya engel . cocuk olduktan sonra üstüne içersen düşük tehlikeside varhmm ben bır hafta sonra başlanılcak dıye bılıyorum ama yanlışmu yapmışım(
canm yanlış işte ..soğan suyu yumurtlama zamanına denk gelirse cocuk olmaya engel . cocuk olduktan sonra üstüne içersen düşük tehlikeside varbenm cocuğum olmasaydı bende en sonunda karar verdm içicektim ..ozamn araştrmıştım ordan biliorum ..
canım bu sorunun tam yanıtını bilmiyorum ama adetinliyken başlayabilirsin sadece yumurtlama tarihindenyumurtl eğer hamilelik riskin varsa içmemelisin sonuçta bu tüm kürler için gererli bebeğin tutunmasına engel olabilecekleri için. bu ay kullanma eğer soğan kürüne devam ediyorsan çünkü birbirlerini etkileyebilirler tek başına kullan bunu canım hatta bence incir kürü yerine bunu kullan sonuçta bu bitki hipofiz bezini uyarark hormonların doğru şekilde salınmasını sağlıyor. atıyorum sizde pcoslularda lh her daim yüksek bu uyararak bunun düşmesine yardımcı oluyor bunun gibi
canım keşke hem kolmen hemde soğan suyu beraber kullanmasaydın sonuçta senin zaten birden fazla minnak yumurtan oluştuğu için pcos oluşmuyormu ben öyle biliyorum.Canim cok saol ben bu kuru deniycem bakalim hadi hayirlisi bu arada cok agrim var kasiklarimda klomende kullandim bu 2.ayim benim bat 28 aralik ama pcosluyum bellide olmaz yumurtluyo olabilirmiyim klomenle hap bittikten ilk 10 gun boyunca deniyo ya iliski:18: offf
evet canım dün gereçkleşti kusura bakma çok geç oldu cevap yazmam mesaj yazdım daha ayrıntılı sağol düşündüğün içinNe yaptın cycas aşıiaman gerçekelşti sanırım bugün yazdırsa bir yerde bile görmedim ama nasıl oldu merak ettim:83:
canım keşke hem kolmen hemde soğan suyu beraber kullanmasaydın sonuçta senin zaten birden fazla minnak yumurtan oluştuğu için pcos oluşmuyormu ben öyle biliyorum.
birde bende daha önce soğan suyu kullandım ama bunu genelde kisti olanlar kistleri geçsin diye kullanıyor senin polikistiklerede faydası varmıymış onu araştırdın mı? benim ksitime fayda etmemişti boşuna içmiştim o ayrı
ben adet bittikten 5-7 gün sonra biliyorum hatta emin olamadım şimdi baktım adet bitiminden 7 gün sonra canım bence bir araştır güvendiğin sitelere yada ibrahim saraçoğlunun resmi sitesine bak derimYa ibrahim saracoglu polikistik overe karsi mukemmel bir bitkidir dedi e bende pcosluyum ondan basladim cnm 1 hafta oldu ama yanlis baslamisim adetten 2 gun sonraymis bu ay birakicam ben ozaman bidahaki ay baslicambu arada bat 28 aralik yazmisim sat 28 aralikbakalim gorecez nolcak
amiiin canım inşallah hakkımızda hayırlı olan gerçekleşir. süper ne güzel nur topu gibi bir yumurtan varmış o zaman bu ayki adet döngünü en az 26 günden hesapla canım sonuçta yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor yaa..merhaba arkadaşlar. ben de dün dr uma gittim niye gittiğimi ben de bilmiyorum para veresim geldi herhalde :)) 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdiğimde gittiğim dr uma. bilgisine çok güvendiğim bir dr ve inanılmaz güleryüzlü. kimyasal gebelikten sonra 2 aydır hamile kalamadım dedim. kimyasal gebelikten sonra kist falan oluşabildiğini okumuştum acaba öyle birşey var mı hem de yumurtam ne durumda acaba bi muayene olayım dedim. baktı herşey tertemiz dedi şükürler olsun.rahim kalınlığı falan gününe göre çok iyi dedi. bu tarz gebeliklerden sonra ilk 2 ay hamile kalma şansı düşüktür zaten dedi. bir nevi düşük gibi olduğu için rahim kendini anca toparlar dedi. baya içim rahatladı yani..hatta 22 mm yumurtam oluşmuş her an çatlayabilir bu 1 haftayı iyi değerlendirin bugün yarın yumurtlarsın dedi:)) hesaplamalarımla hemen hemen aynı güne denk geliyo. bugün reglimin 12. günü ve hafif kasık ağısı hissettim belki de bugün yumurtladım.
cycas hayırlı olsun aşılaman. bütün aşamaları geçtin geriye sabırla beklemek kaldı yanee :) ne zaman test yapman gerektiğiyle ilgili birşey söyledi mi dr un. döllenmeden 12 gün sonra idrarda çıkıyor diye biliyorum ben. sonuç hakkında hayırlı olacak olan neyse o olsun. kendim için de böyle dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?