teşekkr ederm tatlım allah büyüktür hayrlısı olsun senin için . Ben hep öle istedim . Sende hayrlı olanı güzel olanı iste tatlm . Gelicek :)
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun sen çok fazla düşünemeden sadece çalışamalara duygusal olarak yoğunlaşslm arkadaşlar
ben de bu aralar yumurtlayacağım galiba. ilk defa bu ay yumurtlama belirtilerimi dinliyorum. daha önce hiç farketmemişim. bugün sağ kasığımda ara ara gelen hafif bi ağrı hissediyorum. ve vaginal salgılarım da arttı. bugün reglimin 10. günü. 24-25 günde bi regl olduğum için hesaplamalara göre de bu aralar olması lazım.
bu arada cycas sen gittin mi tekrar yumurta takibine ne aşamadasın merak ettim.. sevgiler..
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun sen çok fazla düşünemeden sadece çalışamalara duygusal olarak yoğunlaş
ben gittim canım 3 tanesi sağlıklı boyutlardaydı dün çatlama iğnesi oldum yarın aşılama yapıalcak bakalım neler olacak :44:
sağol canım Allah razı olsun isteyen herkese versin inşallahOlur inşaallah bu hamilelik çok az kalmış senin için hadi Allah yardımcın olsun..
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun sen çok fazla düşünemeden sadece çalışamalara duygusal olarak yoğunlaş
ben gittim canım 3 tanesi sağlıklı boyutlardaydı dün çatlama iğnesi oldum yarın aşılama yapıalcak bakalım neler olacak :44:
vallacanm salı yaptım çizgi belirdiama ışığa tutarsan gözüküodu c.tesi yaptım baya belirgndiBirşey soracağım sen hamile olduğunu sanırım ilk seferinde negatif sonuç alıp öğrenmiştin nasıldı? Aklıma takıldı da
vallacanm salı yaptım çizgi belirdiama ışığa tutarsan gözüküodu c.tesi yaptım baya belirgndi
2 gün tatlım . bldiğim kadarıylahamileolmayanda sıfır belrme oluo çizgide
canım soğan suyu genelde kistler için kullanılıyor diye biliyorum peki doktora gittin mi sorunun neymiş hormanal bir sorunun varsa sana soğan suyundan daha rahat içeileceğin ve daha etkili bir tavsiyem hayıt tohumu çayı ben daha önce progesteronum düşük diye kullanmıştım işe yaradığını sanıyorum ve bir zararını görmedim. ama günde bir bardak içtim çok içmemeni tavsiye ederim yani 2-3 bardak gibiMerhaba kizlar ben hapsiz adet goremez oldum bu yuzden artik sogan suyuna basladim bu ay 2.cocuguma hamile kalamiyorum adet goremedigim icin size sorum sogan suyu hakkinda bilgisi olan varmi 2.3.gunden sonra akintilar olurmus ama benim hala bi akintim yok normalmi yaa :44:
canım neden düşbebeğin ? Gebelik sıkıntılı mıydı ? Bende 4 düşük yapım ama bnmkiler en fazla 3aylık idi ondan sordum hani 4 aydan sıra düşmez diyorlar ya Allah yardımcımız olsunkızlar bana da dua edin inşallah bu ay olmustur:) 5.5 aylık erken dogum yapıp kızımı kaybettım temmuzda sımdı tekrar ıstıyoruz ve ınsallah bu ay olur
bol şans canm allah yardımcın olsun .. abdestini al bide namazını kıl öle git canm inşallah .. daha kolay gececek emin ol .kızlar yarın aşılamam varr heyecanlıyııımm
doğru uyğuluomusun benm konuyla ilğili topiğim var oku . doğru uygula yumurtlama zamnında içersen bebeğin olmaz tatlım tutki oldu bebeğin . düşer soğan suyuyla asla yumurtlama zamnlarında içmeincanım soğan suyu genelde kistler için kullanılıyor diye biliyorum peki doktora gittin mi sorunun neymiş hormanal bir sorunun varsa sana soğan suyundan daha rahat içeileceğin ve daha etkili bir tavsiyem hayıt tohumu çayı ben daha önce progesteronum düşük diye kullanmıştım işe yaradığını sanıyorum ve bir zararını görmedim. ama günde bir bardak içtim çok içmemeni tavsiye ederim yani 2-3 bardak gibi
canım maalesef bugün nöbetçiyim direkt buradan gideceğim bu dediklerini şuan yapamayacağım ama bugün öğlen namazında bol bol dua ettim. kandil akşama senin tavsiyen üzerine ( Allah razı olsun ) hacet namazımı kıldım duamı ettim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kimin gönlünden bu güzel duyguyu yaşamak cennet kokusunu içine çekmek istiyorsa hepsi en kısa zamanda meleklerine kavuşur Rabbim emanetlerini bize gönderir..bol şans canm allah yardımcın olsun .. abdestini al bide namazını kıl öle git canm inşallah .. daha kolay gececek emin ol .
kızlar yarın aşılamam varr heyecanlıyııımm
doğru uyğuluomusun benm konuyla ilğili topiğim var oku . doğru uygula yumurtlama zamnında içersen bebeğin olmaz tatlım tutki oldu bebeğin . düşer soğan suyuyla asla yumurtlama zamnlarında içmein
doğru uyğuluomusun benm konuyla ilğili topiğim var oku . doğru uygula yumurtlama zamnında içersen bebeğin olmaz tatlım tutki oldu bebeğin . düşer soğan suyuyla asla yumurtlama zamnlarında içmein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?