OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

Esimin spermleri 20% ulasacagina 3%u ulasabiliyomus yerine.. Ama ulasmayi basaranlarin kalitesi iyi dedi doktor.. Artik hayirlisi olsun diyorum.. Rabbim hepimize nasip etsin bu guzel duyguyu bakalim ileriki gunlerde neler olacak

Canım yaa hayırlısı artık. İlaç an önce fayda eder umarım. Aşılama ilk kez mi olacak bu ay ve ne kadardır deniyorsun?

11 aydir istiyoruz tatlim.. İlk ekimde gittim doktora testlerdi kontrollerdi bide noel bayramlari girdi araya ocakta tarih verdiler. İlk denemem o yuzden cok heycanliyim. İlk bebegim olacak insallah..

slm kizlar

bende gecen ay asilama yaptirdim, maalesef sonuc negatif
hayirlisini diliyorum herkez icin...en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah.

selamlar herkese öncelikle yeni hamişleri tebrik ediyorum özellikle edsofi çok istiyordun rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin benim bat bugün ama olmadı olacak gibi de belirti yok ama test yapmaya korkuyorum :18:kesin negatif çıkacak Allah hepimizin yardımcısı olsun

11 aydir istiyoruz tatlim.. İlk ekimde gittim doktora testlerdi kontrollerdi bide noel bayramlari girdi araya ocakta tarih verdiler. İlk denemem o yuzden cok heycanliyim. İlk bebegim olacak insallah..

Tabi ilk denemede insan heyecanlı oluyor çok fazla, aşılama ile olur umarım Allah aratmaz benim daha çok yeni sizleri görünce herşeye hazırlıyorum kendimi.

Ya kızlar benım adetıme 4 gun var butun adet belırtılerım var sadece bugun adet olacakmısım gb gelıyo akıntım oluyordu yanı bır farklılık hıssettım acaba yumurtlamamı oluyor dıye dusundum ovulasyon testı yaptım. Test sılık cızgı var yanı hamılelık testınde pozıtıf sayılacak kadar acaba yumurtlamamı oluyo bu kadar gec olabılırmıkı???

selam kızlar.. biz de bebiş istiyoruz. 15 aylık evliyim. 2 aydır korunmuyoruz. dr a gittim normal muayeneye. başıma bir ton iş çıktııı bi sürü test istedi. bi de rahim kalınlaşması var dedi ilaç verdi. deneme de yaptık. ya hamile kalırsam?? ben ne yapıcam yaaaa ;-( kalınlaşma varken bebiş olmaz mı biliyo musunuz?? acaba kullanmasam mı kiii.... topik açtım kimse yazmadı. bana ne öneriyosunuz kızlar???

Evet cnm ilk gününe kadar devam et.ben öyle yapıcam.Belkide geç yumurtluyoruz.her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak lazım. İnşallah bu ay güzel haberler alırız.

yumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet gelmesi lazim ama oyle degilmi ? yani adete 3 gün varken hala yumurtlama olanağı yok diye biliyorm ben

yumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet gelmesi lazim ama oyle degilmi ? yani adete 3 gün varken hala yumurtlama olanağı yok diye biliyorm ben

Cnm o konuda net bişey söyleyemiycem. Ama benim görümcemde adetten kısa süre önce döllenme olmuş.çünkü bizim yumurtlamanın ayın 14. günü hesabına göre doktorun hafta hesabı 2hafta daha geç .geç döllenme olmuş diyor.

olur tatlım olur adete son2 ğün kala bile olur günleri atlamayın

haklsnz canlarm Allah isteynce her zman olur. sperm 1 hafta yasiosa yumurta neden yasamasn dimi belki de öyle birseylde olablr. amaan ben de kacirmicam artk. full devam bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…