böyle düşünme canım sizde bir sorun varmıydı yoksa sebepsiz infirilite mi? Allah ın izni ile gelecek meleklerimiz sadece zamanlarını bekliyorlar.. artık diğer kısmıda düşünme ilacını başlamışsın hayırlısı olsun hakkında. bu arada bir yerde okumuştum adet söktürücüe rağmen bebeğini kucağına alanlar varmış. yani o sana nasipse her şekilde yolunu bulur annesi
Canım yaa hayırlısı artık. İlaç an önce fayda eder umarım. Aşılama ilk kez mi olacak bu ay ve ne kadardır deniyorsun?
11 aydir istiyoruz tatlim.. İlk ekimde gittim doktora testlerdi kontrollerdi bide noel bayramlari girdi araya ocakta tarih verdiler. İlk denemem o yuzden cok heycanliyim. İlk bebegim olacak insallah..
merhaba siz preseed kullanmıştınız değilmi,ne oldu sonuç acaba çok merak ediyorum :26:
Evet cnm ilk gününe kadar devam et.ben öyle yapıcam.Belkide geç yumurtluyoruz.her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak lazım. İnşallah bu ay güzel haberler alırız.
canım geç vea erken onu sen bilemessin yumurtladığını ... sen gün aşırı adet tarihine kadar devam et yeter
hamileyimmmm :)))))))))))))) çift çizgi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım...
amin canım kardeşim darısı sana inşallah
Tabi ilk denemede insan heyecanlı oluyor çok fazla, aşılama ile olur umarım Allah aratmaz benim daha çok yeni sizleri görünce herşeye hazırlıyorum kendimi.
İnsallah sen beklemezsin hemencecik olur.. Evet heycan var ama korkuda var
yumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet gelmesi lazim ama oyle degilmi ? yani adete 3 gün varken hala yumurtlama olanağı yok diye biliyorm ben
olur tatlım olur adete son2 ğün kala bile olur günleri atlamayınyumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet gelmesi lazim ama oyle degilmi ? yani adete 3 gün varken hala yumurtlama olanağı yok diye biliyorm ben
Cnm o konuda net bişey söyleyemiycem. Ama benim görümcemde adetten kısa süre önce döllenme olmuş.çünkü bizim yumurtlamanın ayın 14. günü hesabına göre doktorun hafta hesabı 2hafta daha geç .geç döllenme olmuş diyor.
olur tatlım olur adete son2 ğün kala bile olur günleri atlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?