• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

ya kişiye göre değişiyo zaten benim hep erken çıkıyo 1.kalbi durdu dua edin ne olur bu defa hiç sorun yaşamayım

ya kişiye göre değişiyo zaten benim hep erken çıkıyo 1.kalbi durdu dua edin ne olur bu defa hiç sorun yaşamayım

Benimki de ilki düşüktü canım çok zor oluyor anlıyorum bende de o korku var ama inşallah sağ salim kucağınada almayı Rabbim nasip eder kontrollerini aksatmadan yaptırırsın.Bol bol dualarını oku.Allahın izni ile bişey olmaz.

arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.
27 yaşındayım 15 aylık evliyim, ilk zamanlar korunuyorduk ama kısa bir zaman sonra bıraktık. eşimle ikimizde çok çocuk istiyoruz. adet bitiminde düzenli çalışmalarımıza rağmen çocuğumuz olmuyor artık psikolojim iyice bozulmak üzere :( rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

8 senelık evlıyım 6 yaşında bır kızım var 1 senedır istıyorum 2 kere çatlatma iğnesı oldum sonuc negatıf sonrası aşılama dedı dr.hayırlısı bakalım

slm herkese bende 13 yıllık evliyim evlendiğim ay hamile kaldım 12 yaşında bir oğlum var bir senedir korunmuyoruz yazın 5 haftalık bir düşüğüm oldu oda tedaviyle kalmıştım geçen ay tekrar klomen verdi doktorum ama olmadı oğlum 6 yaşındaykende 1 sene uğraşmıştık ama yine olmamıştı o yüzden doktor klomen kullanalım dedi ama ben çok yan etkisini gördüm bidaha istemem dedim ve bende bu ay soğan kürüne başladım bakalım hayırlısı oğlum olduğunda 19 yaşındaydım ve şuan tekrar bebek özlemi çekiyorum insan cahilken nasıl çocuk büyüttüğünü anlamıyor doktoro göre hiç bir sorunum yok ama olmuyor işte hani dersin ya ben şu tarihte doğum yapmak istiyorum filan diye öyle değilmiş işte birinci oldu ikincide olur gözüyle bakıyosun herşey kısmet allahın takdiri Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği ben çok istiyorum tekrar anne olmayı ama önce hiç anne olamayanlara nasip etsin rabbim bizede versin... bu arada bu soğan kürü bendede işe yararsa burada yazıcam çocuk isteyenlere umut olsun ..

canm bekleyin azcık benm doktorum hemşiresi dediki adetten 4 ğün sonra kanda yanılmaksızın net çıko dedi . bi arkadaşta burdan okudum dedi adetten 2 ğün öncesinden baktrdım neğatifti ama belirtiler var. adetten 2 gün sonra baktrdm pozitifti dedi

ben bu yaz hamile kaldığımda kanda adetimden 5 gün önce öğrendim ilk hamileliğimdede 3 kez sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım çıkmadı idrar tahlili yaptırdığım günün gecesi bayılmışım ve adetimden 17 gün geçmişti hastanede kan tahlilinde çıktı gebeliğim

Back