canm ben bu ay hiç bişi yapmadım sadce gün aşırı adetim bittiğinden itibaren ilşkide bulundum günleri kaçrmadım okdar hiçtetakmadım yoruldum çünkü biraz allahın gücüne gtmesin isyan değil vücut yorgunluğu.umursamadım ama aksatmadım ilşkimi oldu tatlım .o vulasyon kullandm olmadı . yumjurta takibi yaptrdm olmadı . en sonunda heç bişi yapmadım .benm yumurtalıklarım dengesiz yumurtluyomş ya başta ya sonda yada ortada düşün nasıl tutturabilirdim allah işte yaradanımıza dönmemiz lazım zor zzamnlarımızda topiğimin başını oku tatlım ben umutsuz halde yazdm oraya düşün
Oglen randevum var soyliicem gerekirse sokturucu versin. Bu ay tutmazsa asilama yapicaz ama illaki adet olmam lazim klomeni kullanmam icin bakalim ne onerecek doktorum
hamilelerin duası kabul olur derler umarım ALLAH SANA EN KISA ZAMANDA NASİP EDER
YA KASIMDA kürtaj oldum denedik çok şükür oldu
Soru bana değl ama bildiklerimi paylaşmak istedim.ben de denedim testlerden ama sonuç alamadım.görümcem de aylardır bu testlerle denedi olmadı. 3ay önce adet bitiminden diğer adet tarihine kadar gün aşırı denemiş oldu. Bence sen de riske atma tüm ay dene.ben bu ay hem çatlatma iğnesi oldum hem de bata kadar denemeye devam edicem.
Bat tarihinn ilk gününe kadar mi canm ? çünkü 1 hafta kala artık yumurtlama olmuyor ya. Bir de ben bazen cekiniyorm ya döllenme oldiysa ya da rahme yerlestyse iliskiye girmk embriyoyu etkilermi diye. bosunami endise ediyrm acaba :))
Bat tarihinn ilk gününe kadar mi canm ? çünkü 1 hafta kala artık yumurtlama olmuyor ya. Bir de ben bazen cekiniyorm ya döllenme oldiysa ya da rahme yerlestyse iliskiye girmk embriyoyu etkilermi diye. bosunami endise ediyrm acaba :))
ewet cnm ben öle yaptım. Bide 1gun ilşkide bulundk 1gün bulnmadk 1gün arayla 2 3gün faln değil
saol cnm bnm allah razı olsun
Doktor ne dedi? Merak ettim, inşaallah olumlu birşeyler söylemiştir.
hakkında hayırlısı olsun öncelikle canım ama keşke doktorunu dinleseydin sonuçta adet olmadın ve korunmuyorsun biliyorsun ki yumurtalama adeetten iki hafta önce sen yaa geçtiğimiz günlerde daha yeni yumurtladıysan ve döllenme olduysa bu ancak 10 gün ki hafta gibi bir sürede çıkardı. aaa ama eğer diyorsan öyle bir durum olamaz korunduk orası ayrı ama böyle durumlarda iki hafta sakıncalı ilişkilerden kaçınarak kullanılmalı o ilaçlar. umarım bu ay için döllenme oluşmamıştır veee op mucize seni önümüzde ki ay bekliyordurSokturucu verdi eger hamilik suphesi varsa iki gafta bekle kan aldir oyle basla sokturucuye dedi.. Ama ben bugun basladim bile.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah asilama yontemiyle hamile kAlirim
hakkında hayırlısı olsun öncelikle canım ama keşke doktorunu dinleseydin sonuçta adet olmadın ve korunmuyorsun biliyorsun ki yumurtalama adeetten iki hafta önce sen yaa geçtiğimiz günlerde daha yeni yumurtladıysan ve döllenme olduysa bu ancak 10 gün ki hafta gibi bir sürede çıkardı. aaa ama eğer diyorsan öyle bir durum olamaz korunduk orası ayrı ama böyle durumlarda iki hafta sakıncalı ilişkilerden kaçınarak kullanılmalı o ilaçlar. umarım bu ay için döllenme oluşmamıştır veee op mucize seni önümüzde ki ay bekliyordur
böyle düşünme canım sizde bir sorun varmıydı yoksa sebepsiz infirilite mi? Allah ın izni ile gelecek meleklerimiz sadece zamanlarını bekliyorlar.. artık diğer kısmıda düşünme ilacını başlamışsın hayırlısı olsun hakkında. bu arada bir yerde okumuştum adet söktürücüe rağmen bebeğini kucağına alanlar varmış. yani o sana nasipse her şekilde yolunu bulur annesiKorunmuyoruz canim ama simdiye kadar tutmamus simdimi tutacak dusuncesindeyim hepinsallah oyle bsy olmaz yoksa kendimi asla affetmem evlat katili olurum Allah korusun insallah tedavi ise yararda bende gelecek ay bi mujde veriririm.. 3-4 kez asilamanin ardindan tup bebek onerdi doktorum.. Bu beni korkuttu, sanki asilamada tutmazda tup bebek yapmak zorunda kalirsam son carem olacakmis ve imkansiz olacakmis gibi geliyo
ocak hamişiyim beeeeeeeen
Sokturucu verdi eger hamilik suphesi varsa iki gafta bekle kan aldir oyle basla sokturucuye dedi.. Ama ben bugun basladim bile.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah asilama yontemiyle hamile kAlirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?