• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

lh ve beta hcg hormonlarının moleküler yapıları birbirne çok benzediği için bazen yanlış antikor antijen birleşmesi sonucu pozitif verebiliyor ama o anda başka bir nedenle (idrarını çok tuttuğun için ) lh hormonunda yüksek düzeyde olduğu için lh pozitifliğide olabilir beta hcg de yani çıkan pozitif sonuç her zaman doğru olmayabiliyor canım anlatabildim mi bilmiyorum ama :17:

sağlık çalışanı mısın canım. çok şey biliyorsun üstelik tıbbi terimlerle konuşuyorsun :)

aaaa aşılama mı olacaksın bu ay. hayırlısı olsun cnm. inş. mutlu haberi alırız. adetlerin düzenli olması çok iyi. her ay yumurtluyorsun sonuçta. senede bir iki kere adet gören arkadaşlarım var onlar bile hamile kaldı ki senin şansın çok yüksek.
gezinirken şöyle bi yazı buldum hoşuma gitti. baya faydalı bilgiler var. okumak isteyenler olabilir linkini vereyim
http://www.sabah.de/tr/hamile-kalmak-icin-cok-seks-yapmak-sart-mi.html
şimdi okuyacağım yazıyı merak ettim inşallah dediğin gibi olur canım hatta ben ve sen yılda 12 den bille fazla adet oluyor bakalım hayırlısı :39:

sağlık çalışanı mısın canım. çok şey biliyorsun üstelik tıbbi terimlerle konuşuyorsun :)
evet canım ben laboratuvar teknisyeniyim çokmu belli oluyor :17: aslında bildiklerimin hepsini son bir yıl içinde öğrendim merak ettiğim konuyu enine boyuna araştırıyorum :34:

evet canım ben laboratuvar teknisyeniyim çokmu belli oluyor :17: aslında bildiklerimin hepsini son bir yıl içinde öğrendim merak ettiğim konuyu enine boyuna araştırıyorum :34:

evet biraz belli oluyor :)umarım en yakın zamanda ihtisasını "çocuk hastalıkları ve çocuk sağlığı" alanında yaparsın :))))

evet biraz belli oluyor :)umarım en yakın zamanda ihtisasını "çocuk hastalıkları ve çocuk sağlığı" alanında yaparsın :))))
sadece sağlığı konusunda yapsak çocuklar hiç hasta olmasa olmaz mı :15:
bu arada bu duyduğum en gülümsetici duaydı sağol canım :1:

lh ve beta hcg hormonlarının moleküler yapıları birbirne çok benzediği için bazen yanlış antikor antijen birleşmesi sonucu pozitif verebiliyor ama o anda başka bir nedenle (idrarını çok tuttuğun için ) lh hormonunda yüksek düzeyde olduğu için lh pozitifliğide olabilir beta hcg de yani çıkan pozitif sonuç her zaman doğru olmayabiliyor canım anlatabildim mi bilmiyorum ama :17:
evet yumurtlama günlerini takip ederken idrarı çok tutuyorsun bunu biliyorum ben tam tersi yaptım idrarıma sıkışmadım uzun süre.ve silik pempe çizgi çıktı yanlışda olabilir elbette ama merak ettim işte :))

ne kadar süredir deniyodun canm sen ve nasıl bi yol izledin yazarsan eger sewinirim
canım temmuzda ameliyattan sonra 3 ay yasaktı zaten . ekimde yumurta takibi yaptrdm yok. kasımda ovulasyon yaptım yok . aralıkta saldım dedm hiçbişi yapmıcam . adetin 9 günü başladık ilşkiye hiç atlamadangün aşırı adet tarihinekadar. oldu. bende zaten yumurtlama dengesizliği vardı ya sonunda ya başındayada ortasında yumurtluodum bu sefer tutmuodu çünkü anlamıosun blmiosunnn :)amannn oldu işte çok mutluyum :)

canım temmuzda ameliyattan sonra 3 ay yasaktı zaten . ekimde yumurta takibi yaptrdm yok. kasımda ovulasyon yaptım yok . aralıkta saldım dedm hiçbişi yapmıcam . adetin 9 günü başladık ilşkiye hiç atlamadangün aşırı adet tarihinekadar. oldu. bende zaten yumurtlama dengesizliği vardı ya sonunda ya başındayada ortasında yumurtluodum bu sefer tutmuodu çünkü anlamıosun blmiosunnn :)amannn oldu işte çok mutluyum :)

anladım canım saol mutlulugun daim olsunnnn

15 aralık son adet tarihim 13 ocak tık yok bir kürtaj geçirdim düşmanımın başına vermesin ALLAH.zooooooooooooooooooooor çoooooooooook zor şimdi kasık ağrılarım var eylül hamilesiydim ben. dua edin kızlar be

hastalığım ayın 3de gelmesi gerekirken 6sında geldi malesef artık şubata kaldımmm :((((((((( edsofi çoooooooook sewindim senin adına Rabbim sağ sali kucağına almayıda nasip eder inşallahhhh... kız huzurummm bu ay inşllah hamilesindir yarın bakalım sana da....

edsofi ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaah :) inşallay ilbaycım yarın ?

Back