lh ve beta hcg hormonlarının moleküler yapıları birbirne çok benzediği için bazen yanlış antikor antijen birleşmesi sonucu pozitif verebiliyor ama o anda başka bir nedenle (idrarını çok tuttuğun için ) lh hormonunda yüksek düzeyde olduğu için lh pozitifliğide olabilir beta hcg de yani çıkan pozitif sonuç her zaman doğru olmayabiliyor canım anlatabildim mi bilmiyorum ama
şimdi okuyacağım yazıyı merak ettim inşallah dediğin gibi olur canım hatta ben ve sen yılda 12 den bille fazla adet oluyor bakalım hayırlısıaaaa aşılama mı olacaksın bu ay. hayırlısı olsun cnm. inş. mutlu haberi alırız. adetlerin düzenli olması çok iyi. her ay yumurtluyorsun sonuçta. senede bir iki kere adet gören arkadaşlarım var onlar bile hamile kaldı ki senin şansın çok yüksek.
gezinirken şöyle bi yazı buldum hoşuma gitti. baya faydalı bilgiler var. okumak isteyenler olabilir linkini vereyim
http://www.sabah.de/tr/hamile-kalmak-icin-cok-seks-yapmak-sart-mi.html
evet canım ben laboratuvar teknisyeniyim çokmu belli oluyorsağlık çalışanı mısın canım. çok şey biliyorsun üstelik tıbbi terimlerle konuşuyorsun :)
evet canım ben laboratuvar teknisyeniyim çokmu belli oluyoraslında bildiklerimin hepsini son bir yıl içinde öğrendim merak ettiğim konuyu enine boyuna araştırıyorum
sadece sağlığı konusunda yapsak çocuklar hiç hasta olmasa olmaz mıevet biraz belli oluyor :)umarım en yakın zamanda ihtisasını "çocuk hastalıkları ve çocuk sağlığı" alanında yaparsın :))))
evet yumurtlama günlerini takip ederken idrarı çok tutuyorsun bunu biliyorum ben tam tersi yaptım idrarıma sıkışmadım uzun süre.ve silik pempe çizgi çıktı yanlışda olabilir elbette ama merak ettim işte :))lh ve beta hcg hormonlarının moleküler yapıları birbirne çok benzediği için bazen yanlış antikor antijen birleşmesi sonucu pozitif verebiliyor ama o anda başka bir nedenle (idrarını çok tuttuğun için ) lh hormonunda yüksek düzeyde olduğu için lh pozitifliğide olabilir beta hcg de yani çıkan pozitif sonuç her zaman doğru olmayabiliyor canım anlatabildim mi bilmiyorum ama
​hamileyim 1 cm :):):):)
saol tatlım inşallah başına seninde :):):):)canıııım coook seewindimmm allah kucagına almayı nasip etsin bize du et olur muu
ooooo kalırsın sen tatlım ya . allah büyük olucak inşallah :)doktorum bir sayı söylemedi ama ben o ölçerken saydım 5 taneydiler canım 3 bir tarafta ikisi bir taraftaydı çok tatlıydılar yaaa
ortalama 13mm ymişler
saol tatlım inşallah başına seninde :):):):)
canım temmuzda ameliyattan sonra 3 ay yasaktı zaten . ekimde yumurta takibi yaptrdm yok. kasımda ovulasyon yaptım yok . aralıkta saldım dedm hiçbişi yapmıcam . adetin 9 günü başladık ilşkiye hiç atlamadangün aşırı adet tarihinekadar. oldu. bende zaten yumurtlama dengesizliği vardı ya sonunda ya başındayada ortasında yumurtluodum bu sefer tutmuodu çünkü anlamıosun blmiosunnn :)amannn oldu işte çok mutluyum :)ne kadar süredir deniyodun canm sen ve nasıl bi yol izledin yazarsan eger sewinirim
canım temmuzda ameliyattan sonra 3 ay yasaktı zaten . ekimde yumurta takibi yaptrdm yok. kasımda ovulasyon yaptım yok . aralıkta saldım dedm hiçbişi yapmıcam . adetin 9 günü başladık ilşkiye hiç atlamadangün aşırı adet tarihinekadar. oldu. bende zaten yumurtlama dengesizliği vardı ya sonunda ya başındayada ortasında yumurtluodum bu sefer tutmuodu çünkü anlamıosun blmiosunnn :)amannn oldu işte çok mutluyum :)
​hamileyim 1 cm :):):):)
edsofi ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaah :) inşallay ilbaycım yarın ?
sen hamile olmak için beni bekliyon şubat hamişi olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?