• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

sagol canm benm. ben bu ay umursamayi düşünmüyorum . hevesim kaçtı çünkü :( bilmiyrm gün asirimi yaparm yoksa yumurta takibimi bilmiyorm . kararsizim:/

Umursamazlığı hamile kalan o kadar kişi tanıyorum ki, hadi darısı başına.:49:

çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

“Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten.”
ANLAMI: “Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.”

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olu -

Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.

1. “İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.” = “Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.” âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî” = “Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır.” âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yok*tan var edendir.” âyetini 1054 kere tekrar edER.

RABBİM ŞU MÜBARK GUNUN YUZU SUYU HURMETINE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞ...

Bilmiyorum tatlim.. Dua ediyorum bol bol.. Aklim fikrim hep bebekte ya isim ya kiyafet hep yani.. Bide adet olsam devam edicem ama yok yok yok :(

her ay yine hüsran.. her ay yeni umutt. yine olmadı:43:

Allahm yardimcimiz olsun kizlar. hayırlısı olur inşallah :(( işte kafadan nasil aticaz ben de bilmiyrm. günleri saymaktan bende dalginlk da başladı :(

bu ümitsizliği unutup yolumuza takmadan nasıl devam edicez ki arkadsm :( bi fikrin var mı ?
canm ben bu ay hiç bişi yapmadım sadce gün aşırı adetim bittiğinden itibaren ilşkide bulundum günleri kaçrmadım okdar hiçtetakmadım yoruldum çünkü biraz allahın gücüne gtmesin isyan değil vücut yorgunluğu.umursamadım ama aksatmadım ilşkimi oldu tatlım .o vulasyon kullandm olmadı . yumjurta takibi yaptrdm olmadı . en sonunda heç bişi yapmadım .benm yumurtalıklarım dengesiz yumurtluyomş ya başta ya sonda yada ortada düşün nasıl tutturabilirdim allah işte yaradanımıza dönmemiz lazım zor zzamnlarımızda topiğimin başını oku tatlım ben umutsuz halde yazdm oraya düşün

test yaptın mı tatlım mm

Yapmadim kuzum.. En son gecen haftaki kan sonucundan sonra hic umidim yok.. Bazi arkadaslarimda ultrason iste diyolar bazi insanlarsa kanda bile cikmiyomus.. Ama boyle soyleyip aklimi karistirp sonra her defasinda negatif duymaktan deli olcam.. Daha uyumadim bile doktora gidice diye, depresyon modundan cikamiyorum :s

canm ben bu ay hiç bişi yapmadım sadce gün aşırı adetim bittiğinden itibaren ilşkide bulundum günleri kaçrmadım okdar hiçtetakmadım yoruldum çünkü biraz allahın gücüne gtmesin isyan değil vücut yorgunluğu.umursamadım ama aksatmadım ilşkimi oldu tatlım .o vulasyon kullandm olmadı . yumjurta takibi yaptrdm olmadı . en sonunda heç bişi yapmadım .benm yumurtalıklarım dengesiz yumurtluyomş ya başta ya sonda yada ortada düşün nasıl tutturabilirdim allah işte yaradanımıza dönmemiz lazım zor zzamnlarımızda topiğimin başını oku tatlım ben umutsuz halde yazdm oraya düşün
tmm canm :(( ben bide maydanoz kürü rahmi temizliyomus kanallari aciyomus diye duydum. senin bi fikrin var mi canm ?

Yapmadim kuzum.. En son gecen haftaki kan sonucundan sonra hic umidim yok.. Bazi arkadaslarimda ultrason iste diyolar bazi insanlarsa kanda bile cikmiyomus.. Ama boyle soyleyip aklimi karistirp sonra her defasinda negatif duymaktan deli olcam.. Daha uyumadim bile doktora gidice diye, depresyon modundan cikamiyorum :s

insanlari dinleme sen canmcm. önümüze bakcaz biz artık. Allahm istediği zaman olck bu biz bişey yapamiyrz o yüzden o depresyona söyle uzaklassn :)) ben düşündüm de evet çok istiyrm ama zamanını da Allahm biliyo en iyisi ona birakip ben rahatima niyr bakmiyrm dedim :) umarm bu ruh halim ay başında yine çökme z ama şuan sen de böyle düşün tatlm. duadan başka çaremiz yokk.

tmm canm :(( ben bide maydanoz kürü rahmi temizliyomus kanallari aciyomus diye duydum. senin bi fikrin var mi canm ?

insanlari dinleme sen canmcm. önümüze bakcaz biz artık. Allahm istediği zaman olck bu biz bişey yapamiyrz o yüzden o depresyona söyle uzaklassn :)) ben düşündüm de evet çok istiyrm ama zamanını da Allahm biliyo en iyisi ona birakip ben rahatima niyr bakmiyrm dedim :) umarm bu ruh halim ay başında yine çökme z ama şuan sen de böyle düşün tatlm. duadan başka çaremiz yokk.
canm bilmiorumki ben en sonunda artık soğan kürünü denicektim

[MENTION][/MENTION]
​hamileyim 1 cm :):):):)

kese görüldü müüüüüüüüüüüüüüüü ??????????? bebıs mı 1cm :) ne kadarlıkmıs pekı hadı hayırlı ugurlu olsun sekercım ALLAH tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın ınsaALLAH

kese görüldü müüüüüüüüüüüüüüüü ??????????? bebıs mı 1cm :) ne kadarlıkmıs pekı hadı hayırlı ugurlu olsun sekercım ALLAH tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın ınsaALLAH
saol tatlım :):):) bebek 1 cm :) 5 haftalık canm :) amin inşallah kalbinide bi duaydım iiddiii :)darısı hepinizin başına :52::34:inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

saol tatlım :):):) bebek 1 cm :) 5 haftalık canm :) amin inşallah kalbinide bi duaydım iiddiii :)darısı hepinizin başına :52::34:inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Burda birbirimizle ister istemez bir bağ kuruyoruz görmesekte oyüzden kendim gibi sevindim inan çok mutlu oldum.darısı bizlerin başına inşallah.Bizede bu topik uğur getirir :)))

Back