çok saol tatlım hepinizin.Burda birbirimizle ister istemez bir bağ kuruyoruz görmesekte oyüzden kendim gibi sevindim inan çok mutlu oldum.darısı bizlerin başına inşallah.Bizede bu topik uğur getirir :)))
aman Allah ım nasıl güzel bir duygudur bu bende bugün yumoşlarımı gördüm o zaman bile çok mutlu oldum keseyi görsem ne olur bilmiyorum​hamileyim 1 cm :):):):)
​hamileyim 1 cm :):):):)
kızlar benim de 2 gün gecikti ve grip oldum ilaç ta kullanmak istemiyorum test yapsam hayal kırıklığı olacak
cycas sana birşey sormak istiyorum. geçen ay seninle sanki son adet tarihlerimiz ve döngülerimiz hemen hemen yakındı diye hatırlıyorum. benim bu ayki sat 8 ocak bat 2 şubat olması lazım. ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. 3 aydır deniyoruz olmuyor. yumurtlama günümü 18 ocak gibi hesapladım ben. merak ettiğim şu ovulasyon testlerinde gerçekten o günler mi çıkıyor. yani kadınlar üç aşağı beş yukarı bat tan 14 gün öncesinde mi yumurtluyor. yaptığın ovulasyon testleriyle takvim hesabın örtüşüyor mu çok merak ediyorum. biz 3 aydır adetin 8. gününden 18. gününe kadar gün aşırı deniyoruz. bu durumda yumurtlamayı kaçırmam heralde değil mi????aman Allah ım nasıl güzel bir duygudur bu bende bugün yumoşlarımı gördüm o zaman bile çok mutlu oldum keseyi görsem ne olur bilmiyorum
ama senin adına çoook ama çooook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
​hamileyim 1 cm :):):):)
canm yumoşların kaç taneydi ve kç m idi
cycas sana birşey sormak istiyorum. geçen ay seninle sanki son adet tarihlerimiz ve döngülerimiz hemen hemen yakındı diye hatırlıyorum. benim bu ayki sat 8 ocak bat 2 şubat olması lazım. ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. 3 aydır deniyoruz olmuyor. yumurtlama günümü 18 ocak gibi hesapladım ben. merak ettiğim şu ovulasyon testlerinde gerçekten o günler mi çıkıyor. yani kadınlar üç aşağı beş yukarı bat tan 14 gün öncesinde mi yumurtluyor. yaptığın ovulasyon testleriyle takvim hesabın örtüşüyor mu çok merak ediyorum. biz 3 aydır adetin 8. gününden 18. gününe kadar gün aşırı deniyoruz. bu durumda yumurtlamayı kaçırmam heralde değil mi????
evet canım yumurtayı kaçırmayacağın tarihler gibi gözüküyor ama adetin kaç gün sürüyor hemen bitiminde başlayın çünkü şöyle bir durum var normalde ortalama 14 gün ama benim ki tahminlerime göre 13 gün öncesine denk geliyordu. çok fazla kafana takma canım sen günleri kaçırmıyorsundur sadece Rabbimin takdiri sonuçta yumurta ile spermin döllenmesi mucizenin tam kendisi. ben ilk aylar olmadığında neden olmuyor diyordum tarihler tutuyor diyordum ama neden olmuyor şimdi düşünüyorumda ikisininde başardığı hiç kolay bir serüven değil. yanlış hatırlamıyorsam bir çocuğun vardı dimi ikinciside olur elbet Allah ım nasip ettiyse. sen unut o süpriz yapsıncycas sana birşey sormak istiyorum. geçen ay seninle sanki son adet tarihlerimiz ve döngülerimiz hemen hemen yakındı diye hatırlıyorum. benim bu ayki sat 8 ocak bat 2 şubat olması lazım. ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. 3 aydır deniyoruz olmuyor. yumurtlama günümü 18 ocak gibi hesapladım ben. merak ettiğim şu ovulasyon testlerinde gerçekten o günler mi çıkıyor. yani kadınlar üç aşağı beş yukarı bat tan 14 gün öncesinde mi yumurtluyor. yaptığın ovulasyon testleriyle takvim hesabın örtüşüyor mu çok merak ediyorum. biz 3 aydır adetin 8. gününden 18. gününe kadar gün aşırı deniyoruz. bu durumda yumurtlamayı kaçırmam heralde değil mi????
doktorum bir sayı söylemedi ama ben o ölçerken saydım 5 taneydiler canım 3 bir tarafta ikisi bir taraftaydı çok tatlıydılar yaaacanm yumoşların kaç taneydi ve kç m idi
amannn o kadar yazmışım ama soruyu tam yanıtlmadım sanırım canım bazen takvim ile normal siklus arasında fark olabiliyor ovulasyon testlerindede ben bir türlü tam koyu çizgiyi göremediğim için onlar hakkında kesin bilgi veremiyorum ama çizgiyi tam koyu yakalayabilmek için günde iki kez yapmak gerekiyor bence o zaman yakalarsın ve tam denk gelir canımcycas sana birşey sormak istiyorum. geçen ay seninle sanki son adet tarihlerimiz ve döngülerimiz hemen hemen yakındı diye hatırlıyorum. benim bu ayki sat 8 ocak bat 2 şubat olması lazım. ben hiç ovulasyon testi kullanmadım. 3 aydır deniyoruz olmuyor. yumurtlama günümü 18 ocak gibi hesapladım ben. merak ettiğim şu ovulasyon testlerinde gerçekten o günler mi çıkıyor. yani kadınlar üç aşağı beş yukarı bat tan 14 gün öncesinde mi yumurtluyor. yaptığın ovulasyon testleriyle takvim hesabın örtüşüyor mu çok merak ediyorum. biz 3 aydır adetin 8. gününden 18. gününe kadar gün aşırı deniyoruz. bu durumda yumurtlamayı kaçırmam heralde değil mi????
Soru bana değl ama bildiklerimi paylaşmak istedim.ben de denedim testlerden ama sonuç alamadım.görümcem de aylardır bu testlerle denedi olmadı. 3ay önce adet bitiminden diğer adet tarihine kadar gün aşırı denemiş oldu. Bence sen de riske atma tüm ay dene.ben bu ay hem çatlatma iğnesi oldum hem de bata kadar denemeye devam edicem.
evet canım yumurtayı kaçırmayacağın tarihler gibi gözüküyor ama adetin kaç gün sürüyor hemen bitiminde başlayın çünkü şöyle bir durum var normalde ortalama 14 gün ama benim ki tahminlerime göre 13 gün öncesine denk geliyordu. çok fazla kafana takma canım sen günleri kaçırmıyorsundur sadece Rabbimin takdiri sonuçta yumurta ile spermin döllenmesi mucizenin tam kendisi. ben ilk aylar olmadığında neden olmuyor diyordum tarihler tutuyor diyordum ama neden olmuyor şimdi düşünüyorumda ikisininde başardığı hiç kolay bir serüven değil. yanlış hatırlamıyorsam bir çocuğun vardı dimi ikinciside olur elbet Allah ım nasip ettiyse. sen unut o süpriz yapsın
amannn o kadar yazmışım ama soruyu tam yanıtlmadım sanırım canım bazen takvim ile normal siklus arasında fark olabiliyor ovulasyon testlerindede ben bir türlü tam koyu çizgiyi göremediğim için onlar hakkında kesin bilgi veremiyorum ama çizgiyi tam koyu yakalayabilmek için günde iki kez yapmak gerekiyor bence o zaman yakalarsın ve tam denk gelir canım
evet canım doğru hatırlamana sevindim. bi kızım var 4 yaşında. zaten o nasıl oldu hiç farkında değilim :) ne gün hesabı ne pozisyon ne bişi :) geçtiğimiz 3 ay strese girdim biraz ama bu ay rahatım yaa. 2 ay önce de kimyasal gebelik yaşadım.geleceği zamanı o kendi bilir diyorum. çünkü bazen döllense bile kısmet olmuyor işte...eşim de sağolsun çok destekçi ben çocuğu sen istiyorsun diye istiyorum diyır. o da beni rahatlatıyor çok şükr.
bi yerde okumuştum döllenme olayının olasılığı o kadar düşükmüş ki mucize gibi birşey. spermler kendi byüyüklüklerine kıyasla dünyayla ay arasındaki mesafe kadar yol alıyorlar tabi milyonlarcası bu yolda ölüyor. çok az sperm yumurtaya ulaşıyor.
lh ve beta hcg hormonlarının moleküler yapıları birbirne çok benzediği için bazen yanlış antikor antijen birleşmesi sonucu pozitif verebiliyor ama o anda başka bir nedenle (idrarını çok tuttuğun için ) lh hormonunda yüksek düzeyde olduğu için lh pozitifliğide olabilir beta hcg de yani çıkan pozitif sonuç her zaman doğru olmayabiliyor canım anlatabildim mi bilmiyorum amaKizlar ovulasyon testiyle gebelik belli oluyor mu bilginiz var mi
yanii böyle bir durumda bizim sadece yapmamız gereken elimizden geleni yapıp mucizeyi beklemek o mucizeyi Rabbim nasip eyler.
iyi yaparsın canım bende iki ay kullanmamın sebebi çikolata kisti nedeniyle laparoskopi olmuştum ardındanda 3-4 ay sunni menepoza sokuldum sonrası içinde adet siklusum değişmiştir diye kullandım ama hala bıraktığım gibiydi
bu ayda zaten aşılamaya geçtik zaman kaybetmemek için çünkü kistlerim çok hızlı tekrar ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?