Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LıSTEMıZ
*bafo
*mugmug1
*captaninkarisi
?pelly1(katılmak istersen haber ver)
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

sebinim günaydınnn nasılsın?
pelyy1 kırmızıları görmüş ve beklemeye almış dün akşam bizden sonra foruma girmiş. morali bozuktu. 2-3 ay beklemeye alacağını yazmış:KK43:

Kızlar kendimize dikkat edelim yaa... Bakın sonra "annem zaten hasta bende ona yük olmiim" diye gelmez bebişlerimiz...

nasılsınız kızlar?
ben akşam rahatsızdım sabaha kadar yattım boğazım ağrıyordu yanıyordu sürekli uyudum:KK43:((

cok gecmıs olsun havalr cıddı sogudu kılık kıyafete bıde yemege dıkkta etmek lazım...vıtamın takvıyesı yap kendıne bol meyva ıle..

sağol canım boğazlı kazak falan giyemiyorum o yüzden boğazlarımdan şifayı kaptım sanırım. halen ağrıyor walla.

balla zencefılı karıstır ye sabah aksm bı kasık rahatlatır hemen ınsallah

kızlar kaç gün kala test yapıyosunuz yada hamiş olan arkadaşlardan önceden test yapıpda öğrenen oldumu yoksa günlerini mi beklediler acaba

günaydınnnnnnnn canlarım opuyorumnanaktan
burda lapa lapa kar yagıyor muhteşem bi ortam var karşım dağ ve agaçlar üzerine lapa lapa kar içimi rahatlattı

günaydınnnnnnnn canlarım opuyorumnanaktan
burda lapa lapa kar yagıyor muhteşem bi ortam var karşım dağ ve agaçlar üzerine lapa lapa kar içimi rahatlattı

bende kar yagsın ıstıyorum ozledım valla ama burda yagsa bıle eglenecek kadr olmuyormkı ..soyle yere yatıp yuvarlanırdık eskısehır deyken ne guzel oluyodu sırnaşık şey

X