Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok ilginç yaa
sende topik açsaydın:)))
canım senin gibi cici bir anneyi nasıl almazlar topic olarak dövemeye gidelimmmm

kızlar doğuma hazırlık bölümündeki topicleri inceledim de çok özendim kızlar yaaaaa mafoldumben Bende hamiş olmak istiyorum bebişime alışveriş yapmak istiyorum... aldıklarımın resimlerini çekeyim buradan arkadaşlarıma göstereyim istiyoruuumm...
Ya Rabbim sen bizim sesimize karşılık ver bebişlerimizi gönder...

selam kızlar. buldum sizi:)
uzun zamandır giremiyordum. nabersiniiz

canımm bizde senin kulaklarını çınlattık nerede bu kız diye... bende dedim ki sanırım hamileliğin ilik dönemlerini dinlenerek geçiriyor.belki mide bulantıları da başlamıştır dedim...
nasıl gidiyor hamişlik?

duydum demek sizi:)
10-15 gün bulantım oldu, kusmalar da tabii hiçbirşey yiyemiyordum. ama geçti. şu an herşeyi yiyebiliyorum hemen hemen.. güzel gidiyoo.. siz napiyorsunuzz bakalım

bnde 15 ocagı belkiyorum arkadaslar malesef adet oldum gecen ay klomn kullandım ilk kez günde 3 tane verdi 11 gün gittim yumrta yok dedi yolladı meger görmemiş bnm yumurtada büyyüo büyüyo bide tabi günde 3 tane içtigim için kiste dönüsüyo bnm doktor takip etmedigi için catlatma ignesi vurması gerekiyodu aslında vurmadıgı için 5 cmlki bi kistim var baaklım pek umudum yok aam bu ay olsun die cok istiyorum bnde bakalım insallh olur

Canım nerede yaşıyorsun? eğer doktorun kontrollerini yapmıyorsa klomen kullanıp o kadar hormon almana falan gerek yok... boşu boşuna sonuçsuz bir tedavi olur bide üstüne kistin olur... Doktorunu değiştirme şansın varsa daha iyi ve yaşadığın ilde daha tanınmış bir doktora git istersen... Bu konuda bir başlık açıp doktor tavsiyesi isteyebilirsin...
Bende adetimin 5. günü başlayacağım klomene.. günde 2 kere 5 gün boyunca içeceğim. Fakat doktorum hemen içmeye başladığın gün ara sana randevunu vereyim dedi... Yumurtanın gelişmiş halini yakalayıp çatlatma iğnesi olmak önemli.. zaten tedavinin asıl safhası orası.Doktorun neden böyle yaptı anlamadım.

kuşumm napıyosun ne var ne yok oldunmu reglini? basladın ı klomene naptın hihoyyyt

yok canım progestan dün bitti... şimdi 3-4 gün regl omayı bekleyeceğim.inşallah beni çok bekletmez reglim... sen nasılsın napıyorsun? nasıl geçti haftasonun?

inşallah canım tez vakitte

malesef ssirtte ögretmnm ve tek sansım o ama bıraktım doktorlara gtmeyi artık subat tatilnde ist a gidicem ne bileyim bu kadarda bilgisiz old sans işte 7 ay önce bi dıs gebelk yasadım ve tek tüpğüm alındı ilk kez gecen ay bıraktım korunmayı doktor sansı arttırmak içn verdi ne bileyim bole olacak daha önce hamile kaldım salklık bnde bi kac ay dene olmazsa demi iste bn deersimi aldım bakalım bu ya olur insallh kiste ragmn allh her isteyene en kısa zamnda nasip etsin cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…