Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

antıbıyotık falan verırse ne yapıcam ya ıstemıyorum ıcmek ama ne bıleyım :çok üzgünüm:
yarın veya ertesı gun de buyuk ıhtımal yumurtlama gunum yanı gecen ay oyle olmustu
neyse bakalım sonuc ne cıkacak ona gore danısalım dr nasıl devam et dıyecek bakalım hayılrısı
ama bı ay daha erteleyıp beklemek cok sıkıcı olur akannehir

Canım sen herşeyi doktora belirtirsen antibiyotik verecek olsa dahi gebeliği hesaba katarak verir.. ayrıca beklemek zorunda kalsan bile sakın sıkıcı olur falan diye düşünme biz seni sıkmayız kızıııımmm :)) 1 ay çabucak geçiverir.
Birde şöyle düşün tedavi olup hamile kalmaz ve sağlıklı devam etmek var birde hamile kalıp tedavi görmek zorunda kalmak var. bence 1. seçeneği tercih edersin gibi geliyor.

canım korkma antibiyotik kullanabilirsin ben kasık agrılarım için kullandım doktor tam gebelik olmadan herşey kullanılabilir diyor yumurtlamadan 2 ya da 3 gün sonra döllenme oluyomuş daha sonra bunlar hücre gibi bölünüyor yumurtadan ayrılıyomuş en sonda bebek olma aşamasına geçiliyor bu evreye kadar kullanılan antibiyotik bişi yapmazmış dogrumu bilmem ama doktor öyle dedi gerçi burdaki doktorlar bi anormal ama kaydirigubbakcemile3

ınsallah oyledır bakalım
ayrıntılı sorucam zaten yoksa dr lar genelde cok konusmuyor ve bırsey anlatmıyor ılle sormak lazım ....

bıde sızce bu agrılar bobrek vs de agrıo dedım ya gıttıgım jınekologa mı gıtsem o da tahlıl yapuıo vs anlar sonucta yada dahılıyeye mı gorunsem ne dersınız :uhm:

iyiym aysel başladık yeni haftaya ve benim için yeni bir umut ayı başladı tatilde çalışmak iyiydide hafta içi bu soğukta insan üşeniyo ya ama bebişler için herşey yapıcaz yeterki gelsinler

ay walla haklısın canım o konuda ne yapalım çalışma dönemim yazdan kışa kaydı daha da soğuk havalara kaymadan bebişlerimiz gelse değil mi?
Benim yumurtlama günüm dündü bakalım hayırlısı

:teytey:
KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

evet kıslar hamileyimmmmm..............

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yaheyyaaa demetcim tebrikler...allah tamamına erdirsin insallah... darısı da hepimizin başına...

harika bir başlangıç oldu haftaya alkisalkisalkis

Canım sen herşeyi doktora belirtirsen antibiyotik verecek olsa dahi gebeliği hesaba katarak verir.. ayrıca beklemek zorunda kalsan bile sakın sıkıcı olur falan diye düşünme biz seni sıkmayız kızıııımmm :)) 1 ay çabucak geçiverir.
Birde şöyle düşün tedavi olup hamile kalmaz ve sağlıklı devam etmek var birde hamile kalıp tedavi görmek zorunda kalmak var. bence 1. seçeneği tercih edersin gibi geliyor.

haklısın gaye oyle dusunmek lazım en dogrusu ne yapalım ...sabır en guzel ılacmıs derler onu da kullanıcaz antıbıyotıgın yanında gerekırse a.s

çok teşekkürler canım allahım cümlenize nasip etsin çok güzel bir duygu aslında bu ay hiç beklemiyordum geçen ay hüstran olunca bu ayda adet olacam dedim hep eşim bile sen hamilesin demet dedi ben hayır hastalanıcam dedim kısmet işte hayırlısı cnm ...hihoyyyt

kuşum belirtilerin neydi... ay çok heyecanlanım

zeyneeeppp hani örgünün resmiii??? kızım 2 resim koyda bizde gaza gelelim heves yapalım :))

ay walla haklısın canım o konuda ne yapalım çalışma dönemim yazdan kışa kaydı daha da soğuk havalara kaymadan bebişlerimiz gelse değil mi?
Benim yumurtlama günüm dündü bakalım hayırlısı

benim karıştı biliyosun bu aya kadar adet günümde yumurtlama günümde düzenliydi ama buay ne zaman hiç bilmiyom akıntı azar azar başladı ama sanırım ovulasyon akıntısı uzayan şeffaf akıntı gelmedi normalde bugünden sonra başlamalıydı belki böylesi daha iyidir bide bu ay adete kadar çalışcam valla :kedi:

:teytey:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yaheyyaaa demetcim tebrikler...allah tamamına erdirsin insallah... darısı da hepimizin başına...

harika bir başlangıç oldu haftaya alkisalkisalkis

CNM ÇOK TEŞEKKÜRLER BAFOCUM DARISI BAŞINA OLACAK İNŞALLAHHH

valla belirtilerim kasık ağrıları bir de sağ kasığım batıyordu ara ara. göğüslerim şişti ve içindeki süt kesesi acıyordu. bu kadatr cnm mide bulantım henüz başlamadı cnm. :CüvCüv:

Ayy kızlar cinlerim tepeme çıkıyor yaaa... Müge Anlı şimdi takvim gazetesindeki olayı okuyor... Mersinde 3 aylık bebeği anne ve babası önce öldüresiye dövmüşler sonra da bir apartmana bırakmışlar... Ne vicdansızlar.... Yüce Rabbim bu insanlara neden bu bebekleri nasip ediyor bizi bu kadar üzüyor yaaa... Vicdansızlara bakın.

Ayy kızlar cinlerim tepeme çıkıyor yaaa... Müge Anlı şimdi takvim gazetesindeki olayı okuyor... Mersinde 3 aylık bebeği anne ve babası önce öldüresiye dövmüşler sonra da bir apartmana bırakmışlar... Ne vicdansızlar.... Yüce Rabbim bu insanlara neden bu bebekleri nasip ediyor bizi bu kadar üzüyor yaaa... Vicdansızlara bakın.
sorma canım ya bende izliyorum şok olmuş durumdayım akannehir

benim karıştı biliyosun bu aya kadar adet günümde yumurtlama günümde düzenliydi ama buay ne zaman hiç bilmiyom akıntı azar azar başladı ama sanırım ovulasyon akıntısı uzayan şeffaf akıntı gelmedi normalde bugünden sonra başlamalıydı belki böylesi daha iyidir bide bu ay adete kadar çalışcam valla :kedi:

bende ole dusunuyorum eda fırsat oldukca bı dolu bı bos adete kadar calısmak en mantıklısı nasıbse olur bakalım :Saruboceq:
bıde boyle deneyelım CADIARZU

ya kızlar bence ızlemeyın sınrılerı bozluyo ınsanın gercekten ve etkılenıyor bunyesı benım oyleydı yanı kötükedihüso
ben gecen ay cok ızlıyordum aartık bıraktım sukur bıde buı topıc olunca bı haftadır tv acmıom dedım esıme hosuna gıttı

sorma canım ya bende izliyorum şok olmuş durumdayım akannehir

ya hiç sorma ben danteldi işlemeydi alışmışım ya örgü biraz hafif geldi namazlık alıp işliycem etamin onu gönderirim olur mu

gercekten mı ya bende bugun cıkınca kumas almayı dusunuyordum baslayacagım bu hafta guzel bır ornek var elımde :lepi:
acaıb kafa dagıtıyo sayıyorsun falan ya ıkıde bır

bende ole dusunuyorum eda fırsat oldukca bı dolu bı bos adete kadar calısmak en mantıklısı nasıbse olur bakalım :Saruboceq:
bıde boyle deneyelım CADIARZU

bu ay o kurala uymadık biz geçen ay uygulamıştık. Bu ay kafamıza göre devam edecez

Eşim ovulasyon tetsi kullanma dedi bende kullanmadım.
geçen akşam kullanayım dedim o da bozuk çıktı şans:)))))))))

kız sebinnnn gelemedin?
annemizde uyuyordur prayforu?
handede yok supremem o dagiremiyor?
ben de yoklama yapar gibi çağırıyorum herkesi:)

gaye bu arada nasıl oldun? düzeldin mi canım?
geçmişi okuyamıyorum bilg. kitleniyor. evde böyle bi sorun yok ama iş bilg. da oluyor maalesef:)))))

uffffffffffff kızlar kurtarın beni görümcem esir aldı msn de konuşuyoda konuşuyo patlıycam kötükedihüso

X