Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

malesef bazı doktorlar ticarete döktü işi bulunduğum bölgede bir tane kadın doğumcun var oda aynı boş gebelik geçirdiğim zaman herşey normal deyip durdu ama ben rüyama inanıp iyiki başka dr gitmişim yoksa 9 ay boşuna beklerdim ve iyikide kızım olmuş erkekler annelerini bırakıp gidiyo kızlar öyle değil evlensede annesini arıyor

kız olsun erkek olsun Allah ahyırlı evlat versin.kızlar genelde daha yakın oluyorlar ailelerine o ayrı ama ne kızlar var erkeklerden beter ne erkekler var kızlardan hayırlı

şimdi iki başlık varya çıkmıyo ben aysellimi tıklıyorum sonr son sayfadaki yazıyı sonra bekliyorum çıkmıyo bende kullanıcı kontrol panelindeki mesajlarımdan takip ediyorum sizi yeni başlıkla olsa sanki daha iyi olur gibi

dediğim gibi sen şimdi hemen sık kullanılanlara ekle.ordan tık diye açarsınkaydirigubbakcemile5

kız olsun erkek olsun Allah ahyırlı evlat versin.kızlar genelde daha yakın oluyorlar ailelerine o ayrı ama ne kızlar var erkeklerden beter ne erkekler var kızlardan hayırlı

haklısın canım aynı benim eşim gibi ailesi zorluk çekmesin diye ev aldı kendimiz kiradayız ama takdir eden olmadı varsa yoksa kızları oda dönüp bakmıyo yinede napalım sağlık olsun

haklısın canım aynı benim eşim gibi ailesi zorluk çekmesin diye ev aldı kendimiz kiradayız ama takdir eden olmadı varsa yoksa kızları oda dönüp bakmıyo yinede napalım sağlık olsun

Öyle olur zaten.iyilikten maraz doğar derler ya.başkası ilgilenmez kıymetli olur sen ne fedakarlıklar yaparsın saol diyen olmaz.Allah görüyor boşver.biliyorum insan hazmedemiyor.biz de şu anda ev için para biriktiriyoruz.çok istemesine rağmen eşime araba aldırtmadım ama geçen yaz sadece ailesinin yanına gittiğinde kullanmak için araba almak istedi görümcem ve eşim biriktirdiğimiz paradan verdi sırf o tatile gittiğinde 10 gün taksi ile uğraşmasın diye.şu var ki aynı şekilde benim aileme de destek olmaya çalışıyor.tek taraflı değil yaptıkları ama ben de istiyorum ki önce biz bir şeyler sahip olalım sonra elbetteki ikimizin ailesi oldu her iki taraf da balta değiliz bir şeyler yaparız elden geldiğince.

kızlar çıkıyorum ben biraz ütü yapçam iyi bakın kendinize bol hamiş haberi alırız işl

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LıSTEMıZ
*bafo
*mugmug1
?pelly1(katılmak istersen haber ver)
?mervan(katılmak istersen haber ver)
?ceydan(katılmak istersen haber ver)
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?supreme(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)
?dmtumut84(katılmak istersen haber ver)
Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

Öyle olur zaten.iyilikten maraz doğar derler ya.başkası ilgilenmez kıymetli olur sen ne fedakarlıklar yaparsın saol diyen olmaz.Allah görüyor boşver.biliyorum insan hazmedemiyor.biz de şu anda ev için para biriktiriyoruz.çok istemesine rağmen eşime araba aldırtmadım ama geçen yaz sadece ailesinin yanına gittiğinde kullanmak için araba almak istedi görümcem ve eşim biriktirdiğimiz paradan verdi sırf o tatile gittiğinde 10 gün taksi ile uğraşmasın diye.şu var ki aynı şekilde benim aileme de destek olmaya çalışıyor.tek taraflı değil yaptıkları ama ben de istiyorum ki önce biz bir şeyler sahip olalım sonra elbetteki ikimizin ailesi oldu her iki taraf da balta değiliz bir şeyler yaparız elden geldiğince.

aynen canım artık takmıyorum eşimde anladı naparlarsa yapsınlar çocuk yapmamıza bile karışıyolar inadıma doğurcam yılmadan devam etçem sanki onlardan bişey istedim bu güne kadar hamile kalırsam onu bile söylemicem yoksa sinirden düşürürüm

şimdi iki başlık varya çıkmıyo ben aysellimi tıklıyorum sonr son sayfadaki yazıyı sonra bekliyorum çıkmıyo bende kullanıcı kontrol panelindeki mesajlarımdan takip ediyorum sizi yeni başlıkla olsa sanki daha iyi olur gibi

canım kasım aralık yazanlardan sadece songül açık
diğerleri kilitlendi:)

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LıSTEMıZ
*bafo
*mugmug1

kaydirigubbakcemile2
24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*mugmug1

benım ıcın erken ama bıde bakıyoruz asılama oncesı bır mucıze olmus ve hatta 6 gun oncesı cıkmısmıs

ama yapıcam yıne se son ugurlu persembeyı kacıramam

b irazdan gelir sağol tatlım... ama bu bende değişmeyen korku yanımdada olsa ben ürkerim. çoğu kere walkman falanla uyurdum eskiden. eşek kadar oldum değişmedi durum..

ben de evlenene kdr boyle uyuyordum laelaelaelaelae

sudet hayırlı olsun ...Allah tamamına erdırsın kaydirigubbakcemile2

Kızlar genel bir soru sorucam.henüz bu ayı tam olarak tamamlamasak da aramızda ben de dahil umudu ocak ayına kalanlar var.sanırım ocak-şubat içinde topik açılmış.peki şimdi umudu ocağa kalanlar topik mi değiştirecek?ben burada sıkı bir dostluk kuruduğumuzu düşünüyorum.ya hep beraber geçilir ya da bu topikte devam edilir diye düşünüyorum.sizin fikirleriniz neler?

bence adının degısme ıhtımalı varsa degıstırelım yoksa bı yere gıtmeyelım boyle gayet guzel ben gec katıldım ama cok eglenıyorumm sızlerle hihoyyyt

X