- 22 Temmuz 2009
- 2.150
- 3
- 40
aaa cok merak ettım
sır nedır?[/QUOTEdua et ben hamıle kalam eger kalırsam bence dogrulugu kanıtlanacak bu olayınnn sıze solıyım arkadaslar hamıle kalıyım onceee hihoyyythihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa cok merak ettım
sır nedır?[/QUOTEdua et ben hamıle kalam eger kalırsam bence dogrulugu kanıtlanacak bu olayınnn sıze solıyım arkadaslar hamıle kalıyım onceee hihoyyythihoyyyt
oylede aysecım bıde olmassa ınsan uzuluyo ben 1 senden fazla korunmuyorum 5 yasında bı oglum var ıkncı zamanı geldı hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım egr olurda hamıle kalırsam tabıkı allahın ıznıyle once sıze sırrını solıyecem ben oglumada oyle kaldım dusuk yaptıgım bebegede eger allah kısmet ederse hamıleysem bunada ole kaldım dıyecem bu kadar tesaduf olamaz dıyecem artık:teytey::teytey:
KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :ecrin_bebek:
aaa cok merak ettım
sen soyle aynı anda deneyelım ıste kaydirigubbakcemile2
süper haber yaaaaa !!!! ne güzel hem bu haftaya hemde haftasonuna güzel haberle başladık... Canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın... Demekki idrar testi yanıldı...
Gaye nasılsın canım?
iyiyim ayselcim... dün çarşafları sökmüştüm tekrar seremedim yenisini salonda yatalım mı dedim eşime o da tamam dedi ama benim her yanım tutulmuş... :))
şimdi kahvaltı yapıyordum salına salına o arada foruma bakayım dedim.sonra temizliğe girişeceğim
belkı ustune gorme falan olabılır canım bı test yap belkı cıkar
solıyımmı neyse ben dogluyum bızım kulturumuzde hamama gıtmek vardır bakın arkadaslar hamama gıdcenız bı guzel sıcak sularla yıkanacanız ondan sonra sıcak taslara yatacanız tarıhı hamamlar cok sıcak oluyo bu sonradan yapılan dogalgazla ısıtılan hamamlara degıl ondana sonra hamamın en sıcal olan bolumune afedersın tuvalete oturur bı pozısyonda oturun vucudunuzu acayıp gevsedıgını gorecenız bu işi yumurtlama gunlerınıze denk getırın ondan sonra bbek için calışın
hıım ozman testın bozuktur sen yarın yap bı dha uc gun kalır yarın zaten bı kac gun once oluyomusun adetını
kacıncıya alıyosun klomenı canım klomwn cok kıst yapıyoyaaaaa
Aaaa biz görümcemle çok gideriz hamama köpük masajı sauna falan filan oooffff bak şimdi bile canım çekti... ben şu klomeni almaya başlayınca gideyim bariii :)
ya canım o hiç belli olmuo gecen aya kadar düzenli oluodum..
ama gecen ay olmadı mesela..
farlutalle adet oldum oda 23üne denk geldi...
bu ayda öle olurum belki diorum..
bilmiorum yaa kafam nası karışık..