Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

oylede aysecım bıde olmassa ınsan uzuluyo ben 1 senden fazla korunmuyorum 5 yasında bı oglum var ıkncı zamanı geldı hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım egr olurda hamıle kalırsam tabıkı allahın ıznıyle once sıze sırrını solıyecem ben oglumada oyle kaldım dusuk yaptıgım bebegede eger allah kısmet ederse hamıleysem bunada ole kaldım dıyecem bu kadar tesaduf olamaz dıyecem artık:teytey::teytey:

haydi söyle sırrrını

KIZLAR NERELERDESİNİZ GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR BEN HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :emir_bebek: :ecrin_bebek:

süper haber yaaaaa !!!! ne güzel hem bu haftaya hemde haftasonuna güzel haberle başladık... Canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın... Demekki idrar testi yanıldı...

solıyımmı neyse ben dogluyum bızım kulturumuzde hamama gıtmek vardır bakın arkadaslar hamama gıdcenız bı guzel sıcak sularla yıkanacanız ondan sonra sıcak taslara yatacanız tarıhı hamamlar cok sıcak oluyo bu sonradan yapılan dogalgazla ısıtılan hamamlara degıl ondana sonra hamamın en sıcal olan bolumune afedersın tuvalete oturur bı pozısyonda oturun vucudunuzu acayıp gevsedıgını gorecenız bu işi yumurtlama gunlerınıze denk getırın ondan sonra bbek için calışın

Gaye nasılsın canım?

iyiyim ayselcim... dün çarşafları sökmüştüm tekrar seremedim yenisini salonda yatalım mı dedim eşime o da tamam dedi ama benim her yanım tutulmuş... :))
şimdi kahvaltı yapıyordum salına salına o arada foruma bakayım dedim.sonra temizliğe girişeceğim

iyiyim ayselcim... dün çarşafları sökmüştüm tekrar seremedim yenisini salonda yatalım mı dedim eşime o da tamam dedi ama benim her yanım tutulmuş... :))
şimdi kahvaltı yapıyordum salına salına o arada foruma bakayım dedim.sonra temizliğe girişeceğim

CANIM BENİM YAA KOLAY GELSİN DİYELİM SANA O ZAMAN:hulya:

kızlar selamlar sizlere biş sorcamnolur bana bi akıl verin..
1gün önce 2 gün süren kahverengi kırmızı karışık bi akıntım oldu...
tamam adet olucam ondan böle oluo dedim..
ama dün birden bire kesildi..
ve eğer tarihim şaşmazsa bu ayın 23ünde adet olmam gerekio..
eee bu akıntıda neyin nesi şimdi yaaaa....

Son düzenleme:
belkı ustune gorme falan olabılır canım bı test yap belkı cıkar

dün yaptım ama negatif çıktı hoş çok tuhaf bi negatifti..
böle çizgiler darmadagın oldu..
galiba test bozuktu..
ve daha 5 gün varya doğru sonucu verirmiki idrar testi...

hıım ozman testın bozuktur sen yarın yap bı dha uc gun kalır yarın zaten bı kac gun once oluyomusun adetını

solıyımmı neyse ben dogluyum bızım kulturumuzde hamama gıtmek vardır bakın arkadaslar hamama gıdcenız bı guzel sıcak sularla yıkanacanız ondan sonra sıcak taslara yatacanız tarıhı hamamlar cok sıcak oluyo bu sonradan yapılan dogalgazla ısıtılan hamamlara degıl ondana sonra hamamın en sıcal olan bolumune afedersın tuvalete oturur bı pozısyonda oturun vucudunuzu acayıp gevsedıgını gorecenız bu işi yumurtlama gunlerınıze denk getırın ondan sonra bbek için calışın

Aaaa biz görümcemle çok gideriz hamama köpük masajı sauna falan filan oooffff bak şimdi bile canım çekti... ben şu klomeni almaya başlayınca gideyim bariii :)

hıım ozman testın bozuktur sen yarın yap bı dha uc gun kalır yarın zaten bı kac gun once oluyomusun adetını

ya canım o hiç belli olmuo gecen aya kadar düzenli oluodum..
ama gecen ay olmadı mesela..
farlutalle adet oldum oda 23üne denk geldi...
bu ayda öle olurum belki diorum..
bilmiorum yaa kafam nası karışık..

kacıncıya alıyosun klomenı canım klomwn cok kıst yapıyoyaaaaa

Daha ilk sefer kullanıcam... bakalım umarım ilk seferde sonuç alırım... benim yumurtalar gelişmiyor... gelişmediği ve yeterli boyuta gelmediği için çatlamıyor. Mecburum klomen kullanmaya... Evet kimisinde kist yapıyor ama bende zaten kist oluşuyor klomen yapsa ne olur yapmasa ne olur :))

ya canım o hiç belli olmuo gecen aya kadar düzenli oluodum..
ama gecen ay olmadı mesela..
farlutalle adet oldum oda 23üne denk geldi...
bu ayda öle olurum belki diorum..
bilmiorum yaa kafam nası karışık..

Canım inşallah bebişin yerleşme kanamasıdır olduğun ama şöylede bir durum var geçen ay farlutal kullandıysan eğer farlutal duphaston gibi söktürücü ilaçlar ara kanama lekelenme gibi şeyler yapabiliyorlar. Bence gününe kadar bekle ve öyle yap testini.

geldim yine.bayramdan beri iş-ev iş-ev.9'dan 9'a çalıştım.yetmedi eve götürdüm.çok yoruldum artık.bu akşam bir arkadaşım evine davet etti ve eşim ben gidemem sen istersen git dedi iyi mi?bende açtım ağzımı yumudum gözümü telefonda.başka konuşmasına fırsat vermedim.söyledim söyledim kapattım telefonu suratına.ama hırsımı alamadım.işte yine her ayki durum regl öncesi asabiyetim.10 gün içinde olurum herhalde.

X