Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

biliyorum canim 57. gunundu sanirim adet olmamistin, ama biran once adet olmayi bekliyodun, yeni ayda calismalara baslamak icin, o yuzden dedim...
insallah insallah bizde duyalim o guzel sesi

olsun sebincim.. yeterki bebiş iyi olsun... büyüsün annesinin karnındaa... sağlıklı olsun... herşeye razıyız biz... fedakarlıklar dha hamilelikte başlıyor... anne olmak böyle birşey işte

biliyorum canim 57. gunundu sanirim adet olmamistin, ama biran once adet olmayi bekliyodun, yeni ayda calismalara baslamak icin, o yuzden dedim...
insallah insallah bizde duyalim o guzel sesi

inş. Allah'In izniyle duyacaksınız bir bir.yeter ki inan ve inancını hiç kaybetme

olsun sebincim.. yeterki bebiş iyi olsun... büyüsün annesinin karnındaa... sağlıklı olsun... herşeye razıyız biz... fedakarlıklar dha hamilelikte başlıyor... anne olmak böyle birşey işte

zaten herkes daha duuur bunlar iyi günlerin diyor.kaydirigubbakcemile3

kalp atışlarını da duymuşsun çok şükür.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

hosbuldum canim opuyorumnanaktan
evde olunca daha bir zor oluyo yazmak, evin isi bitmiyo:) sende calismiyosun sanirim.
bebisinde karninda, ne guzel Allah bizede versin :CüvCüv:

evet canım evin işi bitmiyo =) aralık ayında işi bıraktım iş bakınırken hamiş oldugumu ögrendik Rabbim isteyen herkese saglıklı bebişler versin en kısa zamanda :Saruboceq:

olsun canim nasil olsa dogurunca uykusuzluktan verirsin o kilolarihihoyyyt
bende yatmaktan aldim birbucuk senedir evdeyim, keske bebis olsada alsam:1no2:

Yok yok yapmıcam testİ beklİcem ama Çokta bekleyemem herhal...

canım eda ya stress yapma bak belkide stressten cıktı bırak oluruna herşey normal bebegin olmaması için bi durum yok yeterki sen kendini bi gevşet bırak bi bakalım =) testi düşünme yarınıda bekle adetin gelmezse ozaman karar ver yapmak isteyip istemedigine olur muopuyorumnanaktan

evet canım evin işi bitmiyo =) aralık ayında işi bıraktım iş bakınırken hamiş oldugumu ögrendik Rabbim isteyen herkese saglıklı bebişler versin en kısa zamanda :Saruboceq:

aaa kız işi bıraktığını bilmiyordum.bir bakıma iyi olmuş.keşke benim de öyle bir şansım olsaydı. çalışmak zorundayım.gerçi çalışmayı seviyorum ama en azından bebeğimi doğurup 2 -3 yaşına kadar kendim ilgilenebilmek isterdim.

bu arada kizlar birsey sorayim size. ben yumurtlama gunlerimdeyim akintim oldu ama oyle uzayan bir akinti olmadi. yalniz dun sol tarafimda bayagi agirdi rahatsiz edicek kadar. bu ayda bayagi calisma yaptik:)
ama yumurta oldumu olmadimi bu ay anliyamadim. internettede baya arastirdim soruma cevap alamadim ama. bir fikriniz varmi?

olsun canim nasil olsa dogurunca uykusuzluktan verirsin o kilolarihihoyyyt
bende yatmaktan aldim birbucuk senedir evdeyim, keske bebis olsada alsam:1no2:

artık ben de öyle diyorum.yeter ki o sağlıklı olsun da kilo alsam da olur ama yattıkça da insan kendini uyuşuk hissediyor.inş. canım sen de bir gün kilo aldığın için mutlu olursun.Allah kucağını bebeklerle doldursun.kaç tane istiyorsan o kadar bebeğin olsun :))

canım evet ya 1 aydır evdeyim ben, iş bakınıyodum baktık bebiş gelmiş zaten zor geçiyo çalışamam bu durumda ama bende çalışmayı cook seviyorum üretmem lazım böyle olmuyo, bebiş doğsun bikaç ay sonra yeniden çalışmayı düşünüyorum :CüvCüv:

sebinim sen kilo almaya başladınmı? benim bulantım ve kusmam oldugu için kilo almak yerine kilo vermişim CADIARZU

canım ben hamile kalamdan önceki son yumurtlama dönemimde baya bi uzayan akıntım oldu şeffaf.Ama tabi kişiden kişiye değişiyor ne desem boş Allah'ın ol demesine bakar.İnş. çalışmalarınızın karşılığını alırsınız :Saruboceq:

ne tesaduf olmus canim demekki oyleymis hayirlisi. bende is ariyorum ama henuz bisey bulamadim. vardir bir hayir diyorum, senin gibi is araken bebegim gelir belki.

canım ya bu benim sorunumdu hep biliyomusun yumoş oldumu ve çatladımı çünkü ben çatladıgını hiç anlamıyodum pcos oldugum için. araştırdım ama ben de bulamamıştım ama havucun iyi geldigini duymuştum çatlaması için

normalde olmasi gerekiyor biliyorum. gecen ay benimde oldu ve cok sevinmistim, ama o zamanda calisma yapamadik tatildeydik evimizde degildik. biryerde okumustum yumurtlama doneminde agri olursa kaliteli yumurta olustugunu belirtir diye ama..
of of bu ay cok umidim vardi ama olmadi sanirim.

evet canım duydum sesini.. gümbür gümbür atıyodu..
al benden de o kadar.. hiiçç çalışmak istmiyoru..bebeğime kendim bakmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…