Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaşlar eski hastane dökümanlarıma baktım da 2007 yılı ultrasonunda küçük kistik yapılar izlenmiştir(PCO?) yazmışlar, 2008 yılındakinde de kapsülleri kalnlaşmıştır (PCO) yazılmış yeni dikkatimi çekti yani bende PCO var demek mi? bilmiyorumkismile :uhm:

canım bence iyi bir dr git o eski raporlarıda götür bebek sahibi olmayı istediğini söyle ona göre bakarlar sorun çıkarsa ona göre tedavi uygulanır

herşeye pco yazıyor zaten bu doktorlar... ama anlattığın şeyler pco varlığına işaret.. daha öncede söylemiştim sana... iyice bir doktora gidip güzelce açıklama iste bence....

öyle gibi ama canım son baktırdığımda yani geçen yıl bu ay baktırmışım orada da "her iki over normal büyüklük ve senografik yapıdadır" yazılmış ve pco yu bu sefer yazmamışlar anlamadım gitti:uhm:

çok saol clarita.... teşekkürlerrr....
daha önce sormuştun sen bende internnetten bir yazı bulmuştum... ilaçlar sperm kalitesini etkiliyor diyordu... eşinde hasta zaten.. bu halde ikiniz içinde sıkıntı olur.. ama yok olmaz dersen deneyin tabi... ama o ruh hali ile ne kadar başarılı olur bilemem

evet canım haklısın kafamdan atamıyorum eşim doktorlar herkes kendi haline bırak diyo yinede yapamıyorum işte

kızlar bide ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım nikah yapacağın zaman kan aldırıyorlar ya sağlık ocağından ben yaptırdım ve sonuç taşıyıcı çıktım gerçi bunu sordum çocuk yapmaya engel değil dedi çünkü sadece bende çıktı ve taşıyıcıyım diye dert etme demişti bilgilendirme yerine gittiğim de

öyle gibi ama canım son baktırdığımda yani geçen yıl bu ay baktırmışım orada da "her iki over normal büyüklük ve senografik yapıdadır" yazılmış ve pco yu bu sefer yazmamışlar anlamadım gitti:uhm:

her ay aynı şey olmazki.. bazı aylarda yumurtalar normal gelişir bir sorun olmaz...sonraki ay ise pcos olur... birden fazla yumurta gelişir ama çatlamaz.. olur pcos... orası belli olmaz.... sürekli değişebilir.... öyle denk gelmiştir o ay...
önemli olan hormon testleri ve ultrason ile bakılan görüntüdür...

kızlar bide ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım nikah yapacağın zaman kan aldırıyorlar ya sağlık ocağından ben yaptırdım ve sonuç taşıyıcı çıktım gerçi bunu sordum çocuk yapmaya engel değil dedi çünkü sadece bende çıktı ve taşıyıcıyım diye dert etme demişti bilgilendirme yerine gittiğim de

canım bir akrabamda aynısıydı çocuğu oldu şu an 3 yaşında ama doğduğu zaman iğne yaptılar geçen yıllardada sürekli kontrol ediliyo seninle aynı durumdamı emin değilim sakın yazdıklarıma bakıp stres yapma ama dr. gebelik planladığın için bunu söyle bişey varsa yada bebekte bir sorun olursa ona göre önlem alırlar belkide hiç bir sorun çıkmaz yazdığım gibi stres yapma sonuçta bizler dr. değiliz sağdan soldan duyduklarımızı yazıyoruz

lapaci cnm sen hangi hast ye gidiyodun

medical park göztepe....
sonra marmara üniversitesi hastanesine gittim tüp bebek bölümüne orda öğrendim hamile olduğumu...
yarında özel göztepe hastanesine gidicem.. bir arkadaşımın doktoruna...
ama devamlı gitmek istediğim yer medical park göztepe.... yeni temiz güzel bir hastane.. bir kaç doktoruna gittim... mehtap hn ve gökmen bey çok iyiler :KK66:

kızlar ben çıkıyorum üşüttüm heralde yatıcam biraz by hamişler iyi bakın kendinize

medical park göztepe....
sonra marmara üniversitesi hastanesine gittim tüp bebek bölümüne orda öğrendim hamile olduğumu...
yarında özel göztepe hastanesine gidicem.. bir arkadaşımın doktoruna...
ama devamlı gitmek istediğim yer medical park göztepe.... yeni temiz güzel bir hastane.. bir kaç doktoruna gittim... mehtap hn ve gökmen bey çok iyiler :KK66:

anladım canım sen anadolu yakasındasın CADIARZU pek bilmiyorum oradaki doktorları

anladım canım sen anadolu yakasındasın CADIARZU pek bilmiyorum oradaki doktorları

evet anadolu yakasındayım...
avrupa yakasındada Avrupa Florance Nigthangale e gittim... Mecidiyeköydeki.. Nilgün Güdücü... Yardımcı doçent zaten kendisi.. o da çok iyi bir doktordu...

X