Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım 20haftaya kadar en fazla 2-2.5 kilo almalıymışız. ben bi kilo vermişim =)) nasıl olcak anlamadım bile. bide kuran dinliyoruz bazende okuyoruz cok iyi geliyormuş

oy maşallah, opuyorumnanaktan testlerini yaptınmı
babasıda cok memnundur merak etme senn kaydirigubbakcemile2

ikili yaptık doktor sonuç iyi diğerlerine gerek yok dedi..
bu gittiğimde ayrıntılı ultrason ve baska testler yapılacak galiba.. gidince öğrenicem :)

bu arada ;
sebin e not : mesaj kutusunu boşalt tatlım. sizi çook öpüyoruz...

kızlar kimse yok ama ben bişeysorcam adetliyken soğan kürü uygulanırmı bide incir kürü nasıl yapılıyodu iyi akşamlar cevaplarsanız sevinrim......

günaayydıdnnnn herkeseeee....
vee lapacı geliiirrrr.... opuyorumnanaktan
şeker tadında bir gün diliyorum herkese

günaydın lapacı nasılsın güzel annemiz..........

günayddınn eda.. iyiyim çok şükür... sen nasılsınn???
annemiz dedin ya ne garip geldi :kedi: hiç bunu düşünmedim... bebeğim olacak anne olucam... hala idrak edemedim olayı bilmiyorumkismile
keseye takıldım galiba braz... kesenin dolu olduğunu görünce ancak inanıcam hamile olduğuma ve anne olacağıma... inşallah bir aksaklık olmaz...
sen nasılsın bakalım?

günaydın arkadaşlar gününüz aydın umutlarınız gerçek olsun bugünde umarım herşey yolundadır herkes içinopuyorumnanaktan

günayddınn eda.. iyiyim çok şükür... sen nasılsınn???
annemiz dedin ya ne garip geldi :kedi: hiç bunu düşünmedim... bebeğim olacak anne olucam... hala idrak edemedim olayı bilmiyorumkismile
keseye takıldım galiba braz... kesenin dolu olduğunu görünce ancak inanıcam hamile olduğuma ve anne olacağıma... inşallah bir aksaklık olmaz...
sen nasılsın bakalım?

iyi düşün npozitif ol kan değerinde bi sorun yok nasılsa bebişin küçük olduğu için gözükmemiştir 2 hafta sonra gözükecek mucize bebişimiz ben iğneden sonra günümün dolmasını bekliyorum salı -çarşamba yada poerşembe test yapcam 14-15-16. günleri oluyo meryem suresine başladım cumartesi akşam ezanından önce okunacak dua varmış onu okucam allahım nasip ederse tam teşekkl hazırlanıyorum anlıcan ama sanki 1haftadır adet olcam gibi ağrım oluyo başka hiç bişe yok göğsümde ara sıra sızlama gibi bişe giriyo ağrı yok bakalım hayırlısı en geç hamilke kalamayan ben kaldım sanırım....

X