Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bu ayda olmadı 24ünde adet olmadım diye sevindim gittim kan tahlili yaptırdım 26sında sonucu almadan adet oldum günüm hiç geçmezdi hep 2 ,3 ,yada 1hafta önce olurdum onun için sevinmiştim günüm geçti diye ooooof ama gene olmadı oğlumu bile hazırlamıştım kardeş gelecek diye karnımı öpüyordu hep.neyse çok konuştum kusura bakmayın canım sıkkında......
bencede üzülme canım rabbim hayırlısını versin hem adetin düzenliymiş bu ay tutar belki kafana takma zamana bırak kendiliğinden olur sıkma kendiniopuyorumnanaktan

inşallah prayforu beklemedeyiz
benim kırmızıların günü cumartesi bu ay olmadı bari gelecek ay olsun diye umut ediyorummm
illla ki kış bebeği olacam diyor anlaşılan :)

benim kırmızıların günü cumartesi bu ay olmadı bari gelecek ay olsun diye umut ediyorummm

zamane bebişi işte yeğenim.. ne zaman istersem o zaman gelicem diyor.. biz hemen bekliyoruz sen söyle annesi... opuyorumnanaktan

ya kıslar benım kasıklarım cok agrıdı yaaaa yumurtluyorum dun evelgun o yapıskan akıntıda geldııııı ınsallah yumurtalarım patlar catlarya bu kadar agrı sıkınıtı cekıyooz
canım yumurta çatlayıınca daha bi sancılı oluyo kasık bölgesi özellikle bi taraf çatlayınca zaten çalışmalara başlamalı

kızlar bu ayda olmadı 24ünde adet olmadım diye sevindim gittim kan tahlili yaptırdım 26sında sonucu almadan adet oldum günüm hiç geçmezdi hep 2 ,3 ,yada 1hafta önce olurdum onun için sevinmiştim günüm geçti diye ooooof ama gene olmadı oğlumu bile hazırlamıştım kardeş gelecek diye karnımı öpüyordu hep.neyse çok konuştum kusura bakmayın canım sıkkında......[/QUO

kac aydir deniyonuz canim? boyle olmasi normal bence, biryerde okumustum konrunmayi birakinca gecikmeler olabiliyomus rahim hazirliyomus kendini, sonrada bebek geliyo. subat bize ugurlu gelicek insallah.

ben hapla v.s korunmadım sadece eşim korunuyordu bi oğlum var 3 yaşına yeni girdi bizde bitane daha olsun istedik bu 2aydı bakalım şimdi şubata bakıcaz inşallah allah herkesin kalbinde ki muradı tez zamanda verir canım

canım yumurta çatlayıınca daha bi sancılı oluyo kasık bölgesi özellikle bi taraf çatlayınca zaten çalışmalara başlamalı

ben sancı giren tarafım sol taraftı diye, ilişkiden az sonra soluma döndüm yattım.. o taraftaki pıtırcığa gitsin ne var ne yoksa diye :kedi:

bilmemki işe yaramışmıdır bilmiyorumkismile

kızlar..bugün kan verdim.. b-hcg 30188 =))))))))) :nazar: allahım sonunda 0,1 harici bir rakam görmek nasip oldu bana yaaa

canım seni her okuduğumda tüylerim ürperiyor ağlamak istiyorum mucizene maşşallaah bebişimiz kocaman olmuş

kış olsun yaz olsun yeterki olsun canım yaa rabbim hayırlısını saglıklısını versin tatlıımopuyorumnanaktan

ben sancı giren tarafım sol taraftı diye, ilişkiden az sonra soluma döndüm yattım.. o taraftaki pıtırcığa gitsin ne var ne yoksa diye :kedi:

bilmemki işe yaramışmıdır bilmiyorumkismile
inşallah işe yaramıştır hemen kakma hem bacaklarını dikipte yat ben öyle yaptım hepopuyorumnanaktan

ya kıslar benım kasıklarım cok agrıdı yaaaa yumurtluyorum dun evelgun o yapıskan akıntıda geldııııı ınsallah yumurtalarım patlar catlarya bu kadar agrı sıkınıtı cekıyooz

bişi osrabilirmiyim o akıntı gelince yumurtluyoruz demekmi yani çatlama olmuyormu? yada çatlama olunca varmı bir gösterge...Çok üzgünüm çoook

hoşgeldin...
sürekli konuşuyoruz.. bi de kalabalık olunca sayfalar çifter çifter ilerliyor =))))
inşallah sende bekleyen herkes gibi mucizene kavuşursun.. rabbim gönlüne göre verir

sağol canım. inşallah sen de bebişinle sağlıklı bi hamişlik geçirir ve kucağına alırsın meleğini.. 1hug

elifcim benim bildiğim akıntı geldiğinde yumurtlama oluyor , akıntı uzayan bir akıntı haline gelince de 24 saat içinde çatlama oluyor..

X