Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şizen koya bilirler kız ismi olarak cennetden esen rüzgar demekmiş yerimseniben
gerçekten komik bi durum kaydirigubbakcemile3 elif ismini bende severim kızım olursa elifmi koysam :uhm:annem ikiz bakarsın ikiz olur:)))
bu arada burası komik bir yer geçen gün namaz kılamk istedim sonundada hepinize dua ettim ederken aklımdakilerin niklerini söyledim ya çok güldüm sonra... lapaciya,srp16 ya yok samsaka bıyologule :))))))))
supreme sana birşey sormak istiyorum...
şimdi doktor 5+5 sin dedi dün... son adet tarihime göre ise 8+4 çıkıyor otomatik hesaplayıcıda... bir türlü anlamadım ben bu işi... sata göremi 5+5 im yoksa bebek tutunduğundan berimi 5+5 zaman geçmiş??? satım kaç benim şimdi ? sempatiksalakcinni
belli değil kanda 227 çıktı haftaya doktora yine gitçem idrarda ise yeni baktım hayal meyal silik çizgisrp16 hamilemisin sende ne kadarlık senin ki
gerçekten komik bi durum kaydirigubbakcemile3 elif ismini bende severim kızım olursa elifmi koysam :uhm:
kızlarrr işler çıktı bakamadım
hande nasılsın canımm?
hoşbulduk canım iyiyim hamdolsun, sizde nevar ne yok bakalımolumunekankayizsmile
benim ki 4+2 sanıım bilmiyorum ki sayaç nasıl konuyor
belli değil kanda 227 çıktı haftaya doktora yine gitçem idrarda ise yeni baktım hayal meyal silik çizgi
iyiyim kuşum sen nasılsın, nasıl gidiyo iyileştinmi
ayyyyy yesinler senin ismini sana bişe olmasın zemuszemusbide nur ağır gelirmiş çokvalla kuzum ben seviyorum ismimi ama "taha elif yasin" bebeklere koymayın derler hep yıldızları düşük olurmuş kiii oluyor ama güzel ismim diye söylemiyorum severim:sm_cool:
inşallah tatlım şuan tek dileğim o rabbim herşeyin hayırlısını versin bütün isteyenlere:Saruboceq:inşallah güzel haberler le dönersin doktordan burda senin içinde halay çekeriz:teytey: