Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebin nasılsın canımm
dün gece geç saatte girdim yazdıklarını okudum canım iyice dinlen kafana da hiçbirşey takma tatlımm

ben iyiyim aysel.. çoookk saaaoolll.. bugün daha iyi hissediyorum kendimi.. şoktan çıktım çok şüküürr =)))) hikayemi yazıyorum uzzuunn uzunnn... yazayımki herkese örnek olsun... bitince yollucam.. =)
sen nasılsınn....

ben iyiyim aysel.. çoookk saaaoolll.. bugün daha iyi hissediyorum kendimi.. şoktan çıktım çok şüküürr =)))) hikayemi yazıyorum uzzuunn uzunnn... yazayımki herkese örnek olsun... bitince yollucam.. =)
sen nasılsınn....

canım benim yaaaa
bende çok sevindim wallla
kesinlikle umutsuzluğum hiç kalmadıııı sen benim için süper bir örneksinnn tatlımmm
Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. bitanemm :)))))

bekleyis------------------ 24 ocak
nilde------------------------ 27 ocak
yvonna-------------------- 28 ocak
???????????????

Lapaci canım ne güzel bir süpriz olmuş.Bana da Eda haber verdi face'den hemen girdim yorum yazdım. Bak bana diyordun en azından sen adet olabiliyorsun ben onu da olamıyorum diye meğersem bebişin engelliyormuş adetini :)) sonuç böyle olacaksa bende adet olmamaya razıyım şekerim. Fakat ben her gittiğimde bıngıl bıngıl pcos'larımı görüyorum ultrasonda :KK43:
Zaten bu ayı sildim attım. DKH kullanıyorum yani imkansız hamile kalmam. Benim umudum Mart ayına kaldı ama ondan da ümitli değilim çünkü bu ara yumurtalıklarla çok oynandı.klomen kullandık çatlatma kullandık yumurtaları harekete geçirdik şimdi ise baskılıyoruz.
Valla ben saldım artık... bakalım sonum ne olacak.

eduttt edaaaa halevvvvv sebinnn ve çiçeği burnunda annemiz lapaciiiiiiii nasılsınız?

selam kuzu..iyiyiz nasıl olalım...adet bitsin diye gün sayıyorum...asıl bugün siz ben 37 yaşında anne olmuş bir arkadaşımın önerilerini anlatacağım... az sonra

amiinn.... inş...
sebincim ya hiiiççç bir belirtim yok... ne ateş, ne idrarda değişklik, ne bulantı, ne ağrı.hiç bir şey.... =)
hayırlısı bakalım.. kan verdim bugün b-hcg için... ne çıkacak bakalım.. inş kalp atışlarınıda duyarım da inanırım hamile olduğuma =)

e lapaci sen demiyormuydun hergün adet olacakmışım gibi geliyor diye... e zaten hamilelikle adet belirtileri hep aynı

Lapaci canım ne güzel bir süpriz olmuş.Bana da Eda haber verdi face'den hemen girdim yorum yazdım. Bak bana diyordun en azından sen adet olabiliyorsun ben onu da olamıyorum diye meğersem bebişin engelliyormuş adetini :)) sonuç böyle olacaksa bende adet olmamaya razıyım şekerim. Fakat ben her gittiğimde bıngıl bıngıl pcos'larımı görüyorum ultrasonda :KK43:
Zaten bu ayı sildim attım. DKH kullanıyorum yani imkansız hamile kalmam. Benim umudum Mart ayına kaldı ama ondan da ümitli değilim çünkü bu ara yumurtalıklarla çok oynandı.klomen kullandık çatlatma kullandık yumurtaları harekete geçirdik şimdi ise baskılıyoruz.

gaye canımmm benim sana şu önerim var dr değişikliği düşün tatlımmm
bazı dr lar her sorunu anlayamabiliyor ya da tedavi sürecini uzatabiliyor

halev bende iyiyim canım
yalnız dr un uyku sorunum için verdiği ilaç uykusuzluk yapıyor dün gece farkettim
artık onu kullanmayacam

çok saol gaye... hepinizin yorumlarını tek tek okudum... çok teşekkürllerrrrrr
canım benim ümitsiz olma.. o inci gibi dizili pcosları ben 1 yıldır hep görüyorum.. her ay.. istinasız her ay... bak bu ay olmayacak bişi oldu....adet günümde yumurtladım sanırım ben... tahminim öyle... allın takdiri.. ne olacağı hiçç belli olmaazzz.... asla ümitsiz olmamak gerek.....ben hikayemi baştan sona yazıyorum..bitince buraya da yapıştırcam... sizleri düşünerek yazıyorum bu hikayeyi... ben burdaki hamile kalanlardan çok ümitlenmiştim.. nedne olmasın demiştim bu ay kendi kendime.. bak işte olmayacak şey oldu.... inşallah rabbim sizlere de verir hayırlı evlatlar.. çok dua ediyorum sizler için... en kısa zamanda burayı şen hamilelere dönüşsün inş

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

dün şoktaydım... bugün daha iyiyim... ben 10 gün önce başak bir doktora gidip bariz pcos lu yumurtalarımı görmüştüm ve emindim hamile olmadığıma... hamilesin deyince inanmadım... nasıl yani deyip ağladım masada.... şoka girdim.. hiç birşey demeden çıktım odadan... sonra eve gittim zaten dinlendim ve ancak idrak ettim =)
ama dr dediki 2 hafta sonra kalkp atışlarını duyarsak hamilesin..şimdi kimseye bişi söyleme.. ümitlnme... herşey olabilir dedi...
canım dünden beri eşime dönüp dönüp seni anlatıyorum kaydirigubbakcemile3 bana kalırsa söyleme kimseye ya da sadece annene söyle insan annesinden destek alıyor şimdi herkes duyarsa karşına çıkan sonuç noldu diye sorucak
bebişin seninle kalıcak buna inanıyoruz biz opuyorumnanaktan

TOMTOMM şekercim listede senin de adını hamileler arasında gördüm canım.Seni deçoook tebrik ederim.Sağlıkla kucağına almanı dilerim.
sebincim nasılsın bebek nasıl tatilin tadını çıkar canım naz yap eşine opuyorumnanaktan

kızlar içinizde eşi varikosel ameliyatı olan var mı
canım burda varikosel ameliyatı çok konuşuldu öyle korkulacak bir ameliyat degil hemde hiçbir riski yok korkma hem sevinmelisin bence böylece eşinin sperm sayısı çok fazla artacak ve bebek gelicek inşallah :Saruboceq:

MERABALAR KIZLAR CUMA GÜNÜ DOKTORA GİTTİM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM KAN DEĞERLERİ 227 DÜNDE ACİLE GİTTİM HASTAYDIM KADIN DOĞUMA DA GÖRÜNEYİM DEDİM ULTRASONDA GÖRÜNMEDİ ACABA DEĞERLERDE ARTMA VARMIDIR BEBEĞİM NE DURUMDA VE NE KADARLIKTIR :uhm:ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA:a015:

canım benim yaaaa
bende çok sevindim wallla
kesinlikle umutsuzluğum hiç kalmadıııı sen benim için süper bir örneksinnn tatlımmm
Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. bitanemm :)))))

çok örnek var ayselcim... ben hep okudum bu hikayeleri.. neler var..rabbim ol dedikten sonra oluyor... demedikten sonrada ne yaparsan yap işte...
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için....

X