Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Hıcmı calısmıyosun mugmugcummm fızık kuralı kafandan cıkarmakla olmaz bebek bıraz calısmak lazım yahuu

:kedi:
yanı tarıhlere bakmıyorum ben
bugun ayın kacı
hangı gundeyız falan fılan
puzzle a basladım
2 gunde 500 parcalık bıttı
bugun cıkıp yıne alıcam
puzzle uretımıne basladım
:hulya:

:kedi:
Yanı tarıhlere bakmıyorum ben
bugun ayın kacı
hangı gundeyız falan fılan
puzzle a basladım
2 gunde 500 parcalık bıttı
bugun cıkıp yıne alıcam
puzzle uretımıne basladım
:hulya:

anladım canım kafanı dagıtırsın bıraz barı kendıne ıyı bak canım gorusuruk

slm supreme hoşgeldin yiğenim nasıl lapacı hamileeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus

ya geçmişe baka baka bi hal oldum. tıpkı benim gibi olmş ya adet olmuyodu oda adetini beklerken bebiş gelmiş bile coktannn =)) cok sevindim ya insallah saglıkla gelişsin bebişi.bizde iyiyiz kahvaltı yapıyoruz bulantı ancak durdu.. ne güzel yaa içim açıldıhihoyyyt

kısaca anlatıp gideyim.. izin aldım eve gidicem...
adet olamıyorum diye bugün gittim marmara üni. hastanesine.....
tüp bebek merkezinde dosyamı açtırdım doktorla görüştüm.... aşılama için dosyam açıldı... eşim spermiogram verdi... herşey anlatıldı.. ilk etapta adet ol 3. günü aşılama için tedaviye başlıcaz dedi.. sonrada muayene edelim seni dedi... ultrasomda bi baktıııııı
5 haftalık bi minniiişşşş
ağladım saatlerlceeee.................
eşimi çağırdılar odayaaaaa
inanamıyorruummmmmmmmmmm
dedim nasıl olsu bu iş... ben b-hcg yaptırdım... geçen hafta ultrasona girdim.. ee oluyo işte dedi =))))))))
şimdide eve gidiyorum dinlenicem
2 hafta sonra belli olacak.. kese var ama bebei varmı yokmu 2 hafta sonra belli olucak..
dua edin ne olur kızlar... kesede bebişide görelim
allahım sen yardım eettt
ben kaçtım
kendinize iyi bakın

Hayırlı olsun canım... Bak bana diyordun "en azından sen adet olabiliyorsun ben onu da olamıyorum"diye Sonucu böyle güzel olacaksa bende adet olmamaya razıyım günlerce.
Allah tamamına erdirsin... Tebrikler.:nazar::teytey:

kızzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lapaacı hamilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

resmen gözelrim doldu.... o kadar mutlu oldum ki okuyunca tüylerim diken diken oldu.... bak kuş herşeyde vardır hayır Allahım kurban olayım nasıl da bilir işini...gözün aydın canım benim...olumunekankayizsmile

kızlar bugün doktora gittim iki yumoş vardı biri 10 -diğeride 10 sadece biri 11 olmuş doktor ilaç değiştirdi yeni ilaçta çook pahalı napcam ben yaa moralim çok bozuldu::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:::KK43::

kızlar bugün doktora gittim iki yumoş vardı biri 10 -diğeride 10 sadece biri 11 olmuş doktor ilaç değiştirdi yeni ilaçta çook pahalı napcam ben yaa moralim çok bozuldu::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:::KK43::

bir site vardı..eskilerden biri önermişti... tedavi olupta yarım kalanlar ilaçlarını gönderiyorlardı... baksan bulursun eskilerde

canım yaa moralini bozma dr ne için ilaç verdi yumoş kalitesi için mi ilacın adı ne güvencen karşılamıomu

X