Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

halev
gulus27 sizin tarihlerinizi de listeye ekleyeyim şekerler

canım ya benim adet düzensiz ama 25 ocak da oldum adet vücut ısısını ölçmeye başladım ısıya göre yumurtlama zamanını belirlemeye çalışacağım ki inşallah Allahın izniyle bi bebiş düşürmeye çalışacağız içimize :dance:

hayırlı olsun canım. allah tamamına erdirsin.

çok sağolun kızlarr...
asıl ben şoktayım... aşılama bölümündeydik o an.. ve kapıda bekleyen kadınlar ağladı benle beraber... 1 saat kalkamadım masadan ağladım hep
inanamıyoruummm
civanperçemi çayı içtim 1 hafta
adet söktürücü aldım
geçen ctesi kıyı köşe detaylı temizlik yaptım... tüm kaslarım ağrıdı günlerce.. o kadar yordum kendimi...
adet olmadığım günden beri doğru düzgün birliktelik yok eşimle... misafirlerim geldi 20 gün kaldılar falan....
ne diyeyim bilmiyorum ki..
allahın takdiri
doktor da oluyo işte herşey dedi açıklayamadı bu durumu
allahım hala ağlamak istiyoruummmm

ağla canım dök içini mutluluk illa gülmekle gösterilmez ağlayarak da belli edebilirsin hepimize şok ettin ve çokkk mutlu ettin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu halay bu sefer de senin için canım

bende iyiyim canım
bende bekliyorum kırmızıları malum kan testinde birşey çıkmadı yani bu ayda olmadı demektir
ilaçlarımı kullanıyorum biraz daha iyiyim
ben sen ve eda şubat hamişi olacaz galiba

ay ayselcim inşallah temiz kalbin öyle hissetmiştir inşallah hamile kalırız bu ay benim 10 gün öncesinden sivilceler başladı ve adet olacak gibiyim nasıl iştir anlamadım sende hemen adet ol bitsin başalyın çalışmlara......

kızzzzzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lapaacı hamilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inanmıyorum ya tüylrim diken diken oldu çok sevindim ya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ben de hamileliğe adım atmak istiyorum.inşallah ben de önümüzdeki ay bu müjdeli haberi burada vermek istiyorum. hamilelere de hayırlı olsun diyorum darısı olmayanların başınaaa.

inanmıyorum ya tüylrim diken diken oldu çok sevindim ya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşallah eda cığım darısı başımıza diyelimmm
lapaciyi okuyunca içmden çığlık atmak geldi
ne süper bi haber değil mi:)))))))))

lapacıııııııııııııııııııııııııııııııııı cnm biliyosun girmiyorum foruma ama senin şerefine girdim eda haber verdi facede lapacı hamile die hemen geçmişi okudum cnm bnm ya çok sevindim allah inşallah kese içinde bebişide gösterir.allah tamamıne erdirsin canım.....ayyyyy gerçekten çok sevindim ya süpersinnnnn bu halay sana eşine ve bebişe gelsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar hepinizi öpüyorum bu arada muck bende iyi haberleriniz aldıkça dönücem..inşallah bide ii haber vermeye dönerim çünkü sizden kopmak mümkün değil...muccckkkkk

hoşgeldiniz arkadaşlar bi anda çoğalmışız sayfamızda

melyacan sen yenisin galiba hoşgeldin umarım en kısa zamanda seninde bebiş haberini alırız a.s

bafoooo
lapaci hamişşşş
çok ilginç şekilde öğrendi hamiş olduğunuuu
ama 2 hafta çok önemli dinlenmei lazımmm
bebişi onunlu 9 ay birlikte olur inş.

allahım şoktayım şoktayım şoktayım

şukurler olsun lapacım arkadaşım o kadar çok sevındımkı...ağladım sımdı senınle bende mutluluktan

bu mucizeyi sana yaşatan rabbim bebeğini de gösterecek inşallah

seni çok öpüyorum ve halayımı bende çekiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bafoooo
lapaci hamişşşş
çok ilginç şekilde öğrendi hamiş olduğunuuu
ama 2 hafta çok önemli dinlenmei lazımmm
bebişi onunlu 9 ay birlikte olur inş.

kndım gıbı sevındım ınankı

allahım hepimizn haberlerini burda en yakın zamanda duyur allahım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…