Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftadır havalardayken yere çakıdım resmen bebişim kaydı gitti ellerimden mafoldumben :gitme:
3 gündür hastanelerde süründüm resmn sabah doktordaydn utrasyona girdim bebişim
yok dış gebelkte yok büyük bi ihtimalle düüüştü.. çünkü 3 gün dür kan ve parça geliiio..... bugün tekrardan kan verdim degerlere bakacak 600 aldına indiyse deger beebişimm düşmüş olacak.... bende kafayı yemiş olacagım oofffffffff oooffff
lapaci yeni belli oldu daha hafta sonu test yaptım ....allahım dualarımı kabul etti
supreme ben varım:CüvCüv:
1 haftadır havalardayken yere çakıdım resmen bebişim kaydı gitti ellerimden mafoldumben :gitme:
yok dış gebelkte yok büyük bi ihtimalle düüüştü.. çünkü 3 gün dür kan ve parça geliiio..... bugün tekrardan kan verdim degerlere bakacak 600 aldına indiyse deger beebişimm düşmüş olacak.... bende kafayı yemiş olacagım oofffffffff oooffff
halev cim benimde bugün 4. günüm adet bitiminden en erken 7 gün sonra diye biliyorum ben ben 7 gün sonra başlamayı düşünüyorum bence sende bekle bikaç gün daha beraber yapalım gelişmeleri beraber yazarız :))
halev cim benimde bugün 4. günüm adet bitiminden en erken 7 gün sonra diye biliyorum ben ben 7 gün sonra başlamayı düşünüyorum bence sende bekle bikaç gün daha beraber yapalım gelişmeleri beraber yazarız :))
kızlar ben adet gününü 1gün kabul ettim ve 7gün başlamıştım. yani en erken adetin 7.günü başlanılıyo diye biliyorum
tatlım öncelikle sakın olmaya çalış biliyorum zor ama senin sağlığında önemli umarım herşey yolundadır ama eğer bebişin gitmek istediyse bir bildiği var demektir yaşam döngüsü bu hiçbir sağlık sorunu olmayan annelerinde yaşadığı ve çoğumuzun yaşadığı bir durum bu yüzden kendini helak etme canım1 haftadır havalardayken yere çakıdım resmen bebişim kaydı gitti ellerimden mafoldumben :gitme:
kızlar ben adet gününü 1gün kabul ettim ve 7gün başlamıştım. yani en erken adetin 7.günü başlanılıyo diye biliyorum
bende böyle biliyorum... adetin ilk gününü 1. gün kabul edip en erken 7. günü başlanmalı.. adetin az olması çok olması kısa sürmesi uzun sürmesi hiiçç öenmli değil.... 8. 9. yada 10. günüde başlanabilir...
birde saraçoğluna sormuştum ne zaman yapmalıyım kürü çalışıyorum ben demiştim.. bu cevabı verdi bana
Merhaba,
Soğan kürünü arzu ederseniz sabah-akşam, akşam yemekten önce ve gece uyumadan önce,öğleden evvel ve öğleden sonra, aralarında 3 saat fark olmak şartı ile aç karnınıza ve ılık olarak içebilirsiniz.
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
kızlar ben geldim varmı güzel haber mhmt hakkında hayırlısı neyse o olsun stres yapma kendine
hoşgeldin clarita
kızlar bu soğan kürünü bu ay bende yapmayı düşünüyorum gebelik olmazsa peki benim anlamadığım konu şu saraçoğlu bi yerde kahverengi soğan demiş biyerde beyaz soğan hangisini yapçaz biz bu ay çörek otu bal tarçın yaptım olmazsa bunu denicem