Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

KIZLAR SELAM,
KIRMIZILAR TAM GUUNUNDE TESRIF ETTI YENI BUYUK GUNUM 23 SUBAT

HEPINIZIN DUASINA IHTIYACIM VAR

YARIN KISMETSE IGNELERE BASLIYORUM kaydirigubbakcemile5

ne güzel bafocum.. çok şanslısın.... tam zamanında gelmesi büyük şans...
allah yardımcın olsun.. inşallah tüm çabalarının karşılığını tez zamanda miniş bi kalp atışıyla alırsın....:Saruboceq:

bitan hoşgeldin...
nasılsın bakalıımmm

sağol canım iyiyim sen nasılsın geçmişi okudum hangi doktora gidiceksin sen bakim belki öbür ay bana lazım olur :)) ben bi hafta sonra soğan suyuna başlıycam kısmetse inşallah faydasını görürüm

sağol canım iyiyim sen nasılsın geçmişi okudum hangi doktora gidiceksin sen bakim belki öbür ay bana lazım olur :)) ben bi hafta sonra soğan suyuna başlıycam kısmetse inşallah faydasını görürüm

bir yöntem var "low dose step up".. pcolu bir bayan aşılama olmuş ancak hiç gebelik elde edememiş... bu yöntemle ilk ay hamile kaldı =))) yurtdışında da bu yöntem çok uygulanıyormuş.. ama türkiyede sadece üni hastanelerinde bir kaç doktor bu yöntemi uyguluyor.. bende araştırdım.. sağolsun edut bu çalışmayı yapmış bir doktor buldu bana marmara üni de.. yarın sabah randevu aldım... gidicem bakalım neler dicek bana...
dur linkini göndereyim.... incelersin..

----http://www.yoldemir.com/Default.aspx?pageID=5&nID=233

inceledim canım benim bu ay 4. denemem olucak bi sene bi şansımı deniycem olmazsa bu doktor aklıma yattı ona giderim soğan kürüne başlıycak kimse yok mu yaa gelin hep beraber başlıyalım.Mevlam derdi de vermiş dermanını da kaydirigubbakcemile5

neymiş fiyatı? birde özel muaynesi varmı üniversitedemi bakıyor

özeli yok... üni de bakıyor... dedim devlet hastanesi gibi mi muayene olucam evet dedi... randevu falan alacakmıyım dedim.. gerek yok konuştuk ya telefonla randevulaştık dedi... yarın gidicem işte kısmetse..
gelir gelmez yazarım neler olduğunu =)) her bir detayıda sorarım...
hem adet olamadığım içinde doktora gidicektim iyi oldu böyle.. bir taşla iki kuş :KK66:

inceledim canım benim bu ay 4. denemem olucak bi sene bi şansımı deniycem olmazsa bu doktor aklıma yattı ona giderim soğan kürüne başlıycak kimse yok mu yaa gelin hep beraber başlıyalım.Mevlam derdi de vermiş dermanını da kaydirigubbakcemile5

canım bende bu ay başlayacağım soğan kürüne ama adetimin 3. günü oldu. başlasam zararı olurmu :uhm:

bende başladım 2. günüm bugün...beraber yaparız kuzum

canım daha çoook erken senin için.. acele etme bence... biraz kendin dene... en az 6 ay... pcos varsa o da.. pcos yoksa 1 sene... sonra dr araştırmak gerek.. benim 9 ay oldu.. pcos da var.. o nedenle çok acil bir dr bulmam lazım... 1 seneyi doldurursam tüp bebek olucak çünkü =(
ben soğan kürüne başlıcam canım.... adet olmayı bekliyorum iştee....

benim 7 gün bile sürmeyecek gibi çünkü 3 gündür avuç kadar bile olmadı kanamam heran bitecek gibi duruyor 2 gün daha az az gelir biter normalde olsa 8 gün sürüyordu. ayrıca bu soğan kürü adet söktürmüyor mu en azından kanamayı çoğaltır da kanal yollarını daha iyi temizler gibi geliyor ya ne yapsam bilmiyorumkismile

benim 7 gün bile sürmeyecek gibi çünkü 3 gündür avuç kadar bile olmadı kanamam heran bitecek gibi duruyor 2 gün daha az az gelir biter normalde olsa 8 gün sürüyordu. ayrıca bu soğan kürü adet söktürmüyor mu en azından kanamayı çoğaltır da kanal yollarını daha iyi temizler gibi geliyor ya ne yapsam bilmiyorumkismile

benimkini söktürdü... bence başla

X