- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
selam kvrck tatlım
CanIm gecmis olsun dikkat et kivircikim selam hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kvrck tatlım
canım gaye artık girmiycem falan demişti canı sıkkındı arada girerim geçmiş okurum falan demişti bu aralar yalnız kalmaya ihtiyacı var galiba hem nakış kursuna başlıycaktı
CanIm gecmis olsun dikkat et kivircikim selam hihoyyyt
kvrck da gitmiş bafocum gelmiş.. başım döndü kızlar..
iyi gecelr bafocum
selam bafocum
nasılsın tatlım
gaye de gelmiş hoşgeldin canım
gayeyi gördüm de geldi ve gitti. selam demeye fırsat kalmadı
canım gaye artık girmiycem falan demişti canı sıkkındı arada girerim geçmiş okurum falan demişti bu aralar yalnız kalmaya ihtiyacı var galiba hem nakış kursuna başlıycaktı
kızlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım sıze bı soru sormak ıstıyorum ben klomen ve catlama ıgnesı kullandım adetıme 3 gun var acaba kan testtı yaptırsam bellı olur mu ne olur yardımcı olun cok heyecanlıyım[/QUO
ay Hai insallah cikar tabi hatta yarin bence evdeki testte bile cikar haberdar et bizi
hoşgeldin canım aramızakızlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım sıze bı soru sormak ıstıyorum ben klomen ve catlama ıgnesı kullandım adetıme 3 gun var acaba kan testtı yaptırsam bellı olur mu ne olur yardımcı olun cok heyecanlıyım
hadi bakalım hayırlısı belki gelmez kırmızılarIyi iste belimin agrisi basladi gelsin diye bekliyorum heyecanliuim cok bakalim neler olacak
selam kıvırcığım
selam tatlım...
Evet bafocum foruma artık daha az gireceğim.nakış kursuna da başladım.Cumartesi gittim kurdela nakışını öğreniyorum şimdilik.Güzel bir uğraş oldu bana... zaman çok çabuk geçiyor. Bu haftasonunu da dolu dolu geçirdik kocişimle.Sağolsun beni çok mutlu etti tüm haftasonu boyunca.
selam kıvırcığım
selam tatlım...
Evet bafocum foruma artık daha az gireceğim.nakış kursuna da başladım.Cumartesi gittim kurdela nakışını öğreniyorum şimdilik.Güzel bir uğraş oldu bana... zaman çok çabuk geçiyor. Bu haftasonunu da dolu dolu geçirdik kocişimle.Sağolsun beni çok mutlu etti tüm haftasonu boyunca.
kızlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım sıze bı soru sormak ıstıyorum ben klomen ve catlama ıgnesı kullandım adetıme 3 gun var acaba kan testtı yaptırsam bellı olur mu ne olur yardımcı olun cok heyecanlıyım[/QUO
ay Hai insallah cikar tabi hatta yarin bence evdeki testte bile cikar haberdar et bizi
arkadasım cok tesekkur ederım tabıkı haberdar ederım vereliniortak
Selam canim yaw 16 hafta olmus buyumustur gobus nasilsin benimde son 2gunum AMA yarin gelecek ler galiba
hoşgeldin canım aramıza
klomenden falan anlamıyorum ben ama arkadaşlar yardımcı olacaktır sana benim fikrimi sorarsan bekle derim sonra üzülüyoruz erken test yapınca
umarım hayırlı haberlerini alırız
hadi bakalım hayırlısı belki gelmez kırmızılar
sevindim canım çok iyi yaptın opuyorumnanaktan
kızlar merhaba..şuan kimse yok forumda ama söylemek istiyorum ben yinede.hamileyimmmmmmm.şükürler olsun gördük dün akşam çift çizgiyi:)testin fotosunu çektim ama buraya nasıl yükleniyo bilmiyorum