- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
. Kaç gün gecti ki CNN bende yarın bekliyorumkızlar ben hala adet olmadım...kasık ağrım var... ay bekledikçe gelmez oldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Kaç gün gecti ki CNN bende yarın bekliyorumkızlar ben hala adet olmadım...kasık ağrım var... ay bekledikçe gelmez oldu..
slm kızlar
ben bugün kendimi çok yorgun hissediyordum
eve geldiğimde tansiyonum 8e 5ti
anca kendime geldim
var mı yen bir gelişme?
öncelikle uzun bir aradan sönra hepinize merhaba.çarşamba günü test yaptım pozitif çıktı.ama kahverengi leke geliyordu.sonuçtan emin değildim.bugün biraz kanamam oldu dra gittim 4 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var.dualarınıza ihtiyacım var.kalp atışlarını henüz göremedik 2 günde 1 kandan takip edilicek.umarımrabbim hepinize bu sene bebek verir.ve umarım sizde böyle sorun yaşanmaz.eyvahedigeldismile
melda süper haber canım:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:
canım kendine çok dikkat dinlen ki bebişin sana tutunsun canımm
Allah güzel hamilelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş
ccanim çok mü calistiriyolar seni iyimisin Simdi Mervam kirmizilari gormuş CNN listede:gitme:
öncelikle uzun bir aradan sönra hepinize merhaba.çarşamba günü test yaptım pozitif çıktı.ama kahverengi leke geliyordu.sonuçtan emin değildim.bugün biraz kanamam oldu dra gittim 4 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var.dualarınıza ihtiyacım var.kalp atışlarını henüz göremedik 2 günde 1 kandan takip edilicek.umarımrabbim hepinize bu sene bebek verir.ve umarım sizde böyle sorun yaşanmaz.eyvahedigeldismile
melda06 da hamiş
CNN listede var mıydı dur bakayım
TomTOmmda daha test yapmadı galiba bekliyordu
edanın misafiri var pray bugünde girmedi:sinifsinif:
Yok canım telefondan bağlandım yazamMisim. Canım yazacKtim.
. Kaç gün gecti ki CNN bende yarın bekliyorum
teşekkürler canım.leke geliyor hala korkuyorum.inşallah sende hamilesindir.