Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar
ben bugün kendimi çok yorgun hissediyordum
eve geldiğimde tansiyonum 8e 5ti
anca kendime geldim
var mı yen bir gelişme?

öncelikle uzun bir aradan sönra hepinize merhaba.çarşamba günü test yaptım pozitif çıktı.ama kahverengi leke geliyordu.sonuçtan emin değildim.bugün biraz kanamam oldu dra gittim 4 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var.dualarınıza ihtiyacım var.kalp atışlarını henüz göremedik 2 günde 1 kandan takip edilicek.umarımrabbim hepinize bu sene bebek verir.ve umarım sizde böyle sorun yaşanmaz.eyvahedigeldismile

öncelikle uzun bir aradan sönra hepinize merhaba.çarşamba günü test yaptım pozitif çıktı.ama kahverengi leke geliyordu.sonuçtan emin değildim.bugün biraz kanamam oldu dra gittim 4 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var.dualarınıza ihtiyacım var.kalp atışlarını henüz göremedik 2 günde 1 kandan takip edilicek.umarımrabbim hepinize bu sene bebek verir.ve umarım sizde böyle sorun yaşanmaz.eyvahedigeldismile

melda süper haber canım:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:
canım kendine çok dikkat dinlen ki bebişin sana tutunsun canımm
Allah güzel hamilelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:emir_bebek:

melda süper haber canım:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:
canım kendine çok dikkat dinlen ki bebişin sana tutunsun canımm
Allah güzel hamilelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:emir_bebek:

amin canım.rabbim isteyen herkese versin inşallah.

Ooo harika hadi Allah yardımcı olsun inşallah bu günler geride kalacak çok sevindim mYdonozan uzak dur aman:teytey:

canım uzan bol bol dinlen..., kafana kötü bişi getirme... adi gözümüz aydın...

ii geceler biyologul, dün gece dua ettim hemde hatırladığım herkezn nikine ayrı ayrı ama nikle komik oldu azcık:)) ama allah bilir niyetimi.. bende hala adet olmadım kasık ağrım var...ilk defa bu kadar bekliyorum ondan olamıyorum galiba

merhaba arkadaslar aranıza yeni katılıyorum.. kabul ederseniz tabii....
Ben 11 ekimde 8 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum... O dönem cok zordu allah kimselere yasatmasın... Simdi daha iyiyim ve denemelere basladım .. 1 subat beklenen regli tarihim... Hayırlısı ile cok istiyorum ama saglıkla gecsin hamileleik saglıkla kucağıma alayım bebeğimi ... Son acı tecrübeöden sonra anladım ki sadece hamile kalmak önemli deil hayırlısı ile olsun Allah tamamına erdirsin.... Sizlerinde sonuclarını takip edeceğim umarım Hepimiz en yakın zamanda muratlarımıza ereriz.... Allah yardımcımız olsun

X