Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesin düşünceleri çok farklı olabiliyo ama ben burda daha iyi hissediyorum kendimi kafaya daha çok takıyodum mesela burda yalnız olmadığımı benim gibi durumda olan nice arkadaşlarımı gördüm isyan yerine şükür ve dua etmeyi öğrendim istersen bi süre uzaklaş aradaki farkı en iyi sen anlarsınkızlar size birşey sorucam ama biraz düşünüp gerçek düşüncelerinizi yazmanızı istiyorum vaktiniz varsa tabi..
şimdiiii
benim bu siteye üye olma amacım bir şeyler öğrenmek dertlerimizi paylaşmak ve yalnız olmadığımı hissetmekti..eminim çoğunuzun da öyledir....yalnız genel izlenimlerime bakılırsa genelde hiç bişey bilmeyen insanlar yada bunu kafasından atmayı başaranlar hamile kalabilmiş...önemli olan doktorun dediğini yapıp varsa bi hastalık tedavi olmak yoksada denemek ama bunu hayatımızın en önemli yerine oturtmadan yapmak...peki sizce bu sitedeki veya internetteki diğer şeyleri okurken nası kafaya takmadan duracağız ben girme bu sitelere dendiğinde ya ben esas okuyunca kafa dağıtıyorum diyorum ama bi yandan da daha çok kafaya takıyorum sizce bir müddet yani en azında işi rölantiye aldığmız şu üç ay boyunca girmemek daha mı mantıklı bana bir akıl verir misiniz.
sizleri ayrı ayrı çok sevdim hepiniz için duacıyım ama doğru yolu bulmak için biraz uzak mı kalmak gerekiyor ne dersiniz...
bana bir akıl verirmisiniz kafam çok karışık :bbo:
kızlar size birşey sorucam ama biraz düşünüp gerçek düşüncelerinizi yazmanızı istiyorum vaktiniz varsa tabi..
şimdiiii
benim bu siteye üye olma amacım bir şeyler öğrenmek dertlerimizi paylaşmak ve yalnız olmadığımı hissetmekti..eminim çoğunuzun da öyledir....yalnız genel izlenimlerime bakılırsa genelde hiç bişey bilmeyen insanlar yada bunu kafasından atmayı başaranlar hamile kalabilmiş...önemli olan doktorun dediğini yapıp varsa bi hastalık tedavi olmak yoksada denemek ama bunu hayatımızın en önemli yerine oturtmadan yapmak...peki sizce bu sitedeki veya internetteki diğer şeyleri okurken nası kafaya takmadan duracağız ben girme bu sitelere dendiğinde ya ben esas okuyunca kafa dağıtıyorum diyorum ama bi yandan da daha çok kafaya takıyorum sizce bir müddet yani en azında işi rölantiye aldığmız şu üç ay boyunca girmemek daha mı mantıklı bana bir akıl verir misiniz.
sizleri ayrı ayrı çok sevdim hepiniz için duacıyım ama doğru yolu bulmak için biraz uzak mı kalmak gerekiyor ne dersiniz...
bana bir akıl verirmisiniz kafam çok karışık :bbo:
ya mervecim teşekkürler paylaşımın içinde günde bir defa 41 günde mi okunacak yoksa nasıl......
gayecim
adet olunca kist olmaz diye biliyorum ben ama
hani siz hep diyodunuz ya adet olamadım demekki kist var diye
aynen senin gibi dusunuyorum bende merve, bazen yanlismi yapiyorum bu kadar bu konuyla ilginerek diyorum. fakat sonrada guzel hamile haberleri alinca mutlu olmuyormuyuz? ne yollardan gecipte hamile kalan bayanlar var, umit olmuyomu onlar sanada?
ya ada adet olunca herkes birbirine ne kadar destek oluyo, birde ozellikle bu konulari baskalariyla paylasmayan benim gibilere cok iyi geliyo o destekler.
sanirim artilari daha fazla buranin. tabi yolun basindayiz daha aylar gecince ne olur bilmem mervecim.
aynen öle deniz ya artıları daha fazla kopamıyorumda gayeyle facede konuşmuştuk bunu o da belli zamanlarda gir o zaman demişti bende her ay ne oldu die bildirmek hemde sizleri yoklamak için adet zamanlarımda gireyim diorum ama yinede kafam karışık tabiki hamile kalanlar bana umut oluyo olmaz mı ama bunun yanında geçen bi arkadaş bende rahim duvarı incelmesi çıktı demişti şimdi aklıma o takıldı ya bende de olursa die bi yandan da böle sçama sapan takıntı yapıyorum off ya
herkesin düşünceleri çok farklı olabiliyo ama ben burda daha iyi hissediyorum kendimi kafaya daha çok takıyodum mesela burda yalnız olmadığımı benim gibi durumda olan nice arkadaşlarımı gördüm isyan yerine şükür ve dua etmeyi öğrendim istersen bi süre uzaklaş aradaki farkı en iyi sen anlarsın
valla canım ultrasonla baktı doktor 3 cm e yakın bir kist var.şimdi klomene devam edemeyiz yoksa daha büyük kistler olur dedi.bu ay dkh vericem kistin de gider hap bitince adet olacaksın 4. günü görüşelim tekrar dedi. Bakalım yapacak bişey yok doktorun dediğine uymak zorundayım.
canım biliyomusun süper olur bence çok iyi yaparsın ben artık eskisi kadar çok girmiyorum eşimde farketti sen oraya girince bi tuhaf oluyosun diyo hakkaten hem baş agrısıda yapıyo uzun süre burda kalmaktamamen kopmam mümkün değil burdan çünkü artık kardeş gibi olduk ama artık günde belli saatler gireceğim.Zaten haftanın 3 günü nakış için evde olmayacağım daha sonrasında akşamları gelir geçmişi okurum.Evde olduğum günlerde de kendime süre koyacağım. Yoksa çok kaptırıyorum kendimi. Mesela şimdi kalkacağım pc başından.Biraz temizlikle düzenlemeyle falan uğraşıcam.
tabikii forma girmemek herkesin kendi kararı ben yine kendi adıma konuşmam gerekirse bildiğim ne varsa (tabiki bir makale yada dr tavsiyesi) sizlerle paylaşırım ve derdim varsa sizden destekte beklerim çünkü biliyorum ki burda bulunan herkes temiz yürekli ve yardımcı paylaşımcı ve bana elinden geldiğince destek olabilir
Merselcim yaşadıkların hiçhemde hiç kolay değil sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ve davran dualarım seninle olacak hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alırsın :gitme: