Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

woooow süpersin
ekrana bakıp bakıp gülüyorum
patron yok yoksa çatlardım gülemiyorum diyeeee:)
cuma ateşi:)))))))))

Gayeye ofis açıcam ben."fantazi dünyası"olcak adı.eşlerine farklı bir gece yaşatmak isteyenler gidip danışacak.kaydirigubbakcemile3

Gayeye ofis açıcam ben."fantazi dünyası"olcak adı.eşlerine farklı bir gece yaşatmak isteyenler gidip danışacak.kaydirigubbakcemile3

valla süper fikir... ama şimdi fantazi dünyası diyince fantazi ürün satıyoruz zannederler... Aslında böyle bir danışmanlık hizmeti veren bir ofis açılabilir.... Özel günler için özel fikirler

Benim canım bugün et tarzı bişiyler çekiyor... ne bileyim biftek gibi kavurma gibi yani kalın bir et... öyle döner falan değil... Daha hamiş olmadan aşeriyorum

valla ben gene annemdeyim bizde haftada en az 3 gün annemdeyiz sağolsun kaynanamgil ankarada oturmasa diğer günlerde ona giderdik haftasonları ben yaparım artık oh ne güzel olurdu valla böyle yemek yiyip gelince iyi oluyo hemen çalışmalar başlıyo erkenden

çok şanslısın canım.
Ben k.validem de yemek istemiyorum biraz kaprislidir.
Annemlerde uzakta.
Ben seviyorum ama yemek hazırlamayı fazla çeşit bilmesemde:)

Küçücüğüm herşeyim ne olur çok uzaklara gitme gidersen öleceğim karanlığa döneceğim.. :gitme: Bu ay kimsenin bebişinin gitmemesi dileğiyle.Dualarım kendim ve sizin için..

çok şanslısın canım.
Ben k.validem de yemek istemiyorum biraz kaprislidir.
Annemlerde uzakta.
Ben seviyorum ama yemek hazırlamayı fazla çeşit bilmesemde:)

bende seviyom ama kış günü akşam çabuk oluyo eşim öğretmen benden önce evde oluyo eee ben gidene kadar acıkıyo hemen pratik şeyler yapmak zorunda kalıyorum evde olsam bayılırım mutfağa yemekler yapim nutfağımı temiizleyim pasta börek severim yani ama vakit kalmıyo eşte önemli oda seviyo annemlere gitmeyi bi problem yok yani ama çok kalmıyoz anne yorgunuz diyoa yemek yeyip kaçıyoz.... :kedi:

Küçücüğüm herşeyim ne olur çok uzaklara gitme gidersen öleceğim karanlığa döneceğim.. :gitme: Bu ay kimsenin bebişinin gitmemesi dileğiyle.Dualarım kendim ve sizin için..

Allah esirgesin.düşük yaşadın herhalde.eğer öyleyse Allah tekrarını yaşatmasın.o günleri unutturan bir bebek versin en kısa zamanda

iki annem de uzakta.dolayısıyla hiç öyle bir şansım yok.belki annemler gelecek bir süreliğine ikna edebilirsek.

küçücüğüm herşeyim ne olur çok uzaklara gitme gidersen öleceğim karanlığa döneceğim.. :gitme: Bu ay kimsenin bebişinin gitmemesi dileğiyle.dualarım kendim ve sizin için..

aminnnnnnnn canım hepimizin içim amin
bekleyen tüm anne adaylarının annelik duygusu tatması dileğiyle aminnnnnnn

kızlar ben geldimm doktora gittim 10.30da doktorum biraz yaşlı bi bayan ama çok tatlı alttan muayne etti ultrasonla baktı 2 tane yumurtam varmış sonra beyaz bi aletle baktı yara varmı diye yaram falanda yokmuş en sonda eliyle muayne etti enfeksiyon varmış progestan folbiol bide gynoflor verdi bugün sadece fitili kullanacakmışım yarından itibaren gün aşırı ilşki eğer bu ay hamile kalamazsamda adetin 3.günü hormonlarına bakarız dedi içim rahatladı valla herhangi bi sorun yokmuş psikolojik olabilir dedi

hadi gözün aydın.inş. bu ay olur da hormonlara bakmaya gerek kalmaz.folbiol folik asit de diğer ikisi ne için?enfeksiyon için mi?

Süper haber canım... Bak korkulacak birşey yokmuş.Ne güzel için rahatladı.Şimdi bu rahatlıkla o 2 yumurtayı bebiş yaparsın sen kaydirigubbakcemile3
bende progestan kullanıyorum canım okumuşsundur belki seni şimdiden uyarayım bende ilacı aldıktan sonra 1 saat içinde sersemlik,baş dönmesi ve uyku hali oluyor... prespektüste de yazıyor zaten. böyle birşey yaşarsan panik yapma... Sadece yat ve dinlen... insan gözlerini bir noktada sabitleyemiyormuş gibi bir his oluyor.

ben geldim arkadaşlar nasılsınız benim kan testide pozitif çıktı bu arada dün dr gittim bebeğimizide gördük ama hala inanaamıyoruz ilk fotoğrafını çerktirdik[ultrasonda]ama daha kaç haftalı diye söylemedi çok küçük dedi ama ben 4 haftalık oldunu biliyorum hatta kan testim yüksek çıkınca diğer drda 4 haftalık demişti ama bizim akıllı göremedi iyiki keseyi gördğ zaten o dr devamlı gitmiycem dr araştırıcam bende buarada bebeğimmmmmmmmmmmmmm 7.1 ml boyuu ama biz eşimle hala inanmıyoruz gördük yok hala inanamıyoz çünkü bende hala belirti yok ne midem bulanıyo ne kusuyorum nede başım dönüyo dr haRıKA ıNŞ BÖYLE DEVAM EDER DEDı AMA BAKALIM BUARDA 51 KıLO HAMıŞ KALDIM BAKALIM ıNŞ BEBEĞıME BıŞEY OLMAZSA 9AY SONRA KAÇ KıLO OLUCAM BUARDA ANNANESı DONUYLA ATLETıNı ALDI BıLE ıLK DON ALINIRIŞYA DONANASIN DıYE ÖYLE ıŞTE ALLAH HEPıNıZE NASıP ETSıN YA GEBELERıN DUASI KABUL OLURMUŞYA HEPıNıZE DUA EDıYORUM ARTIK BURDA YUMURTLAMA GÜNLERı HESAPLAMA YERıNE ıNŞ HEP BERABER BEBEĞıMZııN NASIL BÜYÜDÜĞÜNÜ NASIL GELıŞTıĞıNıN MUHABBETıNı YAPARIZ

hadi gözün aydın.inş. bu ay olur da hormonlara bakmaya gerek kalmaz.folbiol folik asit de diğer ikisi ne için?enfeksiyon için mi?

sağol cnma.s.gynoflor vaginal tablet bu sanırım enfeksiyon için progestanı bende anlamadım düşük tedavisinde kullanılıyo yazıo folbiol da folik asitmiş ben yeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…