- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
kız siz şu 1 kadın 1 erkek'ten bile iyisiniz valla.. öldürüyon beni.. Bence bebiş çok egleniyo bu durumda o yüzden gelmiyo .. Kaydirigubbakcemile2
ben dısarı cıkıyorum kaybolmayın gelicemmm .. öptüm hepinizi..
kızlar adetten sonra pıtırcıklar pıtırcıklıklarda büyümeye başlıyorlar... her ay yaklaşık 5 pıtırcık büyümeye çalışıyor fakat bunlardan en büyüyeni ve en kalitelisi pıtlamaya layık oluyor. bunun için o pıtırcığın 18-22 cm boyutuna gelmesi gerekiyor. daha sonra bu pıtırcık çatlıyor yani pıtlıyor pıtlayan bu pıtırcık tüplerde gezinmeye başlıyor o sırada eğer tüplerde canlı sperm varsa (pıtlama gününden 2 gün önce yapılmış ilişkiden bile kalmış olabilir) onunla döllenebiliyor yada bu pıtlama olayından sonra spermle karşılaşırsa dölleniyor ve döllenmiş yumurta tüplerden inerek rahime yerleşmeye başlıyor... bu olay yaklaşık 10 günmüş sanırım... rahime yerleşince kanda ve idrarda Bhcg katlanarak artmaya başlıyormuş.
Zaten eğer döllendikten sonra rahime ilerleyemezse dış gebelik oluşuyor yani rahim dışı bir yerde genelliklede tüplerde gelişmeye başlıyor bebek.
bu ayrıntılı bılgılendırme ıcın tesekkur eederım gaye vereliniortak
18-22 cm buyumesı bana cok acaıb gelıo acıkcası az bı buyukluk degıl yanı
ben gecen ay adet sonrası dr a gıtmıstım sancım var dıye
dr da bana yumurtaların normalden buyuk o yuzden sancın olur demıstı :bbo:
acaba yumurta degılde yumurtalık mı dedı cunku adet sonrası ne yumurtası olacak kı ne gorecek -tatlicadiarzu-
canım iş mesaisi bitti bebek mesaisimi başlayacak::::)))))))))
ya valla cok sey bılmek de bazen ıyı degıl sanırım kafam allak bullak ...
her yerımı dınlıyorum aartık cıtlıommu pıtlıommu bı tarafımmı batıyo bısey mı akıyo :bbo:
ne yıcenız aksam ben yemek yapmaya kalkayım barı ...
ne yapacagımı da bılmıom ama :sm_confused:
Sebinim;
sende ayaklarını üşütüyorsun sonra kocişine kızıyorsun aaaa olmaz ki böyle canım benim:)))))))))))))))))))
bu ayrıntılı bılgılendırme ıcın tesekkur eederım gaye vereliniortak
18-22 cm buyumesı bana cok acaıb gelıo acıkcası az bı buyukluk degıl yanı
ben gecen ay adet sonrası dr a gıtmıstım sancım var dıye
dr da bana yumurtaların normalden buyuk o yuzden sancın olur demıstı :bbo:
acaba yumurta degılde yumurtalık mı dedı cunku adet sonrası ne yumurtası olacak kı ne gorecek -tatlicadiarzu-
Valla dünden patates çorbası ve etli fasulye yemeği var... bugünde onlar idare eder bizi.. :) yarın benim için hareketli bi gün olacak. hem temizlik hem alışveriş hem yemek kaydirigubbakcemile2
bende tam gerı geldım bılg basına senın patates corbasından bıde musakka yapmaya karar verdım tarıfı yazmıstın dun ona bakayım ...
bende yemek yok kızlar
ne yapacağım konusunda da kararsızım
dışarıdan mı takılsak diye düşündüm 1 saat önce:)
kocam hiç çevirmez sağolsun hemen birşeyler alır getirir:)