hadi gözün aydın.inş. bu ay olur da hormonlara bakmaya gerek kalmaz.folbiol folik asit de diğer ikisi ne için?enfeksiyon için mi?
Süper haber canım... Bak korkulacak birşey yokmuş.Ne güzel için rahatladı.Şimdi bu rahatlıkla o 2 yumurtayı bebiş yaparsın sen kaydirigubbakcemile3
bende progestan kullanıyorum canım okumuşsundur belki seni şimdiden uyarayım bende ilacı aldıktan sonra 1 saat içinde sersemlik,baş dönmesi ve uyku hali oluyor... prespektüste de yazıyor zaten. böyle birşey yaşarsan panik yapma... Sadece yat ve dinlen... insan gözlerini bir noktada sabitleyemiyormuş gibi bir his oluyor.
folic ve progestan'ı hamişliğe hazırlık için vermiş bence... bende progestanı hamile olsam da olmasamda kullanmaya devam edecekmişim. doktorum öyle söylemişti. progestan bebişin rahimde sıkı sıkı tutunmasını sağlıyormuş eğer hamile kalmazsanda düzenli adet görmeyi sağlıyor
sağol cnma.s.gynoflor vaginal tablet bu sanırım enfeksiyon için progestanı bende anlamadım düşük tedavisinde kullanılıyo yazıo folbiol da folik asitmiş ben yeni gördüm
folic ve progestan'ı hamişliğe hazırlık için vermiş bence... bende progestanı hamile olsam da olmasamda kullanmaya devam edecekmişim. doktorum öyle söylemişti. progestan bebişin rahimde sıkı sıkı tutunmasını sağlıyormuş eğer hamile kalmazsanda düzenli adet görmeyi sağlıyor
canlarım folbiolu günde 1 kez yarım kullancakmışım zati minnacık hap sizdemi yarım kullanıyosunuz
cnm evet içim rahatladı progestanı niye verdi anlayamadım endikasyonlarında yazanları anlamadımda sonda düşük tehlikesinde kullanıldığını yazıo yan etkileri olsada önemsemeye çalışırım cnm zaten pek bi işimde yok yatarım akşama kadar bu haftayı iyi değerlendirmemiz lazım kızımıda annanesine göndericem ayy çok heycanlandım cnm progestanı niye veriyorlar
vagınal tablet veerdı ve gun asırı ılıskı mı dedı dr...
demekkı bazı tabletler ılıskıye engel olmuyor...gecen gun kvrck sormustu da tabletle ılgılı bıseyler... o geldı aklıma
bıde bu progestan ı sadece adet duzensızlıgı oluncamı verıolar dusuk durumu vs yoksa
benım dr hıc ılac falan bısey demedı ya 4 ay falan deneyın sonra catlatma vs yardımcı oluruz dedı bı tek folbıol verdı
yok ben günde 1 tane kullanıyorum
ben geldim arkadaşlar nasılsınız benim kan testide pozitif çıktı bu arada dün dr gittim bebeğimizide gördük ama hala inanaamıyoruz ilk fotoğrafını çerktirdik[ultrasonda]ama daha kaç haftalı diye söylemedi çok küçük dedi ama ben 4 haftalık oldunu biliyorum hatta kan testim yüksek çıkınca diğer drda 4 haftalık demişti ama bizim akıllı göremedi iyiki keseyi gördğ zaten o dr devamlı gitmiycem dr araştırıcam bende buarada bebeğimmmmmmmmmmmmmm 7.1 ml boyuu ama biz eşimle hala inanmıyoruz gördük yok hala inanamıyoz çünkü bende hala belirti yok ne midem bulanıyo ne kusuyorum nede başım dönüyo dr haRİKA İNŞ BÖYLE DEVAM EDER DEDİ AMA BAKALIM BUARDA 51 KİLO HAMİŞ KALDIM BAKALIM İNŞ BEBEĞİME BİŞEY OLMAZSA 9AY SONRA KAÇ KİLO OLUCAM BUARDA ANNANESİ DONUYLA ATLETİNİ ALDI BİLE İLK DON ALINIRIŞYA DONANASIN DİYE ÖYLE İŞTE ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN YA GEBELERİN DUASI KABUL OLURMUŞYA HEPİNİZE DUA EDİYORUM ARTIK BURDA YUMURTLAMA GÜNLERİ HESAPLAMA YERİNE İNŞ HEP BERABER BEBEĞİMZİİN NASIL BÜYÜDÜĞÜNÜ NASIL GELİŞTİĞİNİN MUHABBETİNİ YAPARIZ
yok ben günde 1 tane kullanıyorum
cnm gün aşırı ilişki yaa hani bi gün ilişki bi gün boş ya vaginal tableti o boşgünde kullanıcam yani onuda gün aşırı kullanıcakmışım benim adetlerim düzenli progestanı niye verdiğini anlamadım ama ben geçen sene düşük yaptım ya onla alakası var diye düşünüyorum
sen sormadan ben sebine cevap yazmıştım ama sana da yazayım canım... progestan hamile bayanlarda düşük tehlikesine karşı kullanılıyor hamile olmayan bayanlarda ise adet söktürücü olarak kullanılıyor... Yani rahimi güçlendiriyor. ben şimdi adet söktürmek amaçlı kullanacağım fakat daha sonrasında normal kullanmaya devam edeceğim ki o arada hamiş olursam rahim güçlü olsun ve bebişi sıkı sıkı tutsun :))
hımm anladım cnm rahimi güçlendiriyo demekki sağol cnm yaa inşallah en kısa zamanda hamile kalırız:Saruboceq:
Allah esirgesin.düşük yaşadın herhalde.eğer öyleyse Allah tekrarını yaşatmasın.o günleri unutturan bir bebek versin en kısa zamanda
Düşük yaşamadım.Boş gebelikti benimkisi kürtaj oldu sonum.Arada böle işte hüzünleniyorum.Bu ay bebeğim olsun çok istiyorum.opuyorumnanaktan