Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Merve canım çok sıkıldı yaa... Şubattan çok ümitliydim ama daha şubat başlamadan ümidim bitti.Ne zaman bu kadar ümitlensem sonucu hep hüsran oluyor. mafoldumben

canım bilemeyiz ki ne yaşayacağımızı belki de sadece şubatta bekleyip martta da hamiş kalabilirsin hiç bilemeyiz. Bazen uzun bir süreç bazen de kısa bir süreç oluyor tatlım. Ama ben seninbana desteğine o kadar alıştım ki foruma girmeyecem deyince çok üzüldüm
canım tedavisi mümkün bir kist ki bu da sevindirici tatlım benimmm

merve canım çok sıkıldı yaa... şubattan çok ümitliydim ama daha şubat başlamadan ümidim bitti.ne zaman bu kadar ümitlensem sonucu hep hüsran oluyor. Mafoldumben

canım lütfen sıkıntı etme kendine böylesi hayırlıdır belki bilemeyiz belki bu ara iyi gelir size inşallah eşindede bi problem olmaz kafanız rahat devam edersiniz yola.....

gayecim ne olur hemen öyle kendini bırakma ... herşeyde bir hayır vardır. allah vereceği zamanı biliyordur. ve ben emimin ki sen çok beklemeyeceksin... sürekli odaklandığımız için oluyor bunlar hep biliyorum. biz senin için dua ediyoruz... kendini topladıktam sonra gel yine.... bırakma bizi....:asigim:

gayecim birde olumsuzu düşünme kuşum herçeyin çaresi var çok şükür...
acaba haptan önce küre mi devam etsen.... yani bilmiyorum ama öyle bir ark. vardı yanlış hatırlamıyorsma :çok üzgünüm:

kızlar okulda internette sorun var ben de buradan yazayım dedim. güzel haberler de varmış ama
bende haberler kötü adet oldum. m de feci sancılı eşim geldi aldı okuldan yürüyemeyecek durumdaydım şimdi eve geldim. kantoron içtim biraz rahatladım. bugün dinlenicem akşama iyi hissedersem dönerim size.
sadece haber vermek için geldim. bir de artık günlerimi saymamaya karar verdim. şubat ayı için beni bekleme listesine alın arkadaşlar

maydonoz kanı sulandırdığından tavsiye etmiyorlar bende duydum

gaye gelde birbirimize sarıla sarıla ağlayalım tutamadım kendimi zaten eve geldim bi taraftan sancı bi taraftan hayal kırıklığı böğüre böğüre ağladım

çok sıkıntılıyım... içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor... Bekleme salonunda Hamile bir kadın vardı karnını gere gere 22 haftalık oldu diye diye geziyordu sinir oldum.yemin ederim gözüm döndü resmen öldürmek istedim kadını. Psikolojim acayip bozuldu.

ben çıkıyorum kızar. öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum. dualarım hepiniz için.

ya hap direk küçültüyo ama kürler hemen işe yaramayabiliyo bence riske atmasın....içsin bitsin şu iş
hem pco içinde düzenleyici oluyo hap

gaye gelde birbirimize sarıla sarıla ağlayalım tutamadım kendimi zaten eve geldim bi taraftan sancı bi taraftan hayal kırıklığı böğüre böğüre ağladım

Ağlayalım tatlım... Ben zaten hissetim kist olduğunu daha önce de kist olduğunda yumurtalığımda sanki kelebek var gibi pıtır pıtır ediyordu arada. yine öyle olmuştu adetten önce pıt pıt atıyordu arada.Ayrıca bende acayip sancılı adet oldum. benim normalde 3. gün azalırdı adetim ama bugün 3.günüm olmasına rağmen çok yoğun ve pıhtılı adet oluyorum.

kızlar ya iş yerindeyim ortam sakin tutamadım kendimi benide ağlattınız he... of yaaa rabbim mübarek cuma günü dualarımız kabul etsin bu arada ben bu akşam meryem suresine başlıyorum...41 gün okicam her akşam...deneyen çoğu insanın duası kabul olmuş denemekte fayda var..

regl'im bitsin bende başlicam. 4444 tane okumak lazım dimi?

slm kızlar karamsarlığa kapılmayın ne olur herşey çok zorlaşıyo çünkü öyle olunca beni de üzüyosunuz bakın ben daha adet bile olamıyorum 47.günüm ne gelen var ne giden dün akşam ilacımıda bitirdim kaç gün sonra gelicek bakalım kırmızıları bi göriim soğan kürü yapıcam başka yapıcak olan var mı gelin hep beraber yapalım meryem süresini bnde çok duydum ona da başlıycam nasipse

selam herkese!!!
cok siddetli bir bogaz agrisiyla uyandim bu sabah, yumurtlama gunlerimde yaklasiyo insallah hasta olmam ya.
gecmisi okuyup gelicem.

gecmis olsun gaye, herseyde bir hayir vardir oyle dusun. en azindan adet olabiliyosun bak. doktora gidip kist oldugunu ogrenmeseydin simdi yasadigini subatta yasicaktin hamile kalamayinca. tedavini yap gitsin kistin ve yola devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…