canım seni öle ii anlyıoyrum ki gitti bi ayda belkide 2 ay daha ama biz ne demiştik en önemli olan sensinn ayrıca kafan dağılacaksa girme formuma canın ne zaman isterse o zaman gir bazen bende acaba böyle okuyarak daha fazla mı etkileniyorum diodum ya sen nasıl içinden geliyorsa öyle yap olur mu ara ara girersin bizi merakta bırakmazsın elin içinde dua edicem sende bol bol dua et bu rabbimin bi imtihanı üzülme olur mu cnm
evet canım 1 kutu verdi bugün başlayacağım ve 21 gün kullanacağım sonra adet olacağım zaten ve tekrar kontrol olup ona göre tedaviye devam edilecek. Yani şubat ayı boşa gidecek.hiç umut yok şubattan. Canım çok sıkıldı. Arabada hüngür hüngür ağladım eşiminde morali bozuldu haliyle.Beni teselli etmeye çalıştı ama o da üzüldü anladım. hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler çıkacağı dedi orda iyice moralim bozuldu.
merve canım çok sıkıldı yaa... şubattan çok ümitliydim ama daha şubat başlamadan ümidim bitti.ne zaman bu kadar ümitlensem sonucu hep hüsran oluyor. Mafoldumben
evet canım 1 kutu verdi bugün başlayacağım ve 21 gün kullanacağım sonra adet olacağım zaten ve tekrar kontrol olup ona göre tedaviye devam edilecek. Yani şubat ayı boşa gidecek.hiç umut yok şubattan. Canım çok sıkıldı. Arabada hüngür hüngür ağladım eşiminde morali bozuldu haliyle.Beni teselli etmeye çalıştı ama o da üzüldü anladım. hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler çıkacağı dedi orda iyice moralim bozuldu.
Merve canım çok sıkıldı yaa... Şubattan çok ümitliydim ama daha şubat başlamadan ümidim bitti.Ne zaman bu kadar ümitlensem sonucu hep hüsran oluyor.
gayecimmmmm üzülüyosun biliyorum ama bu yaşananlarda geçicek ve hepsine alıştığmız gib buna da alışıcaz bi bakmışsın ki tekrar gün saymaya başlamışsın....ne olur bugün üzül ağla bağır çağır tres at ama daha sonraki günde topla kendini olur mu
kızlar ben bişeyler duydum bizim orda hamile bi bayana doktoru sölemiş hamile olanlar maydonoz.sogan.havuç yediklerinde bebekleri düüüşüomuş.. :gitme: :gitme: mafoldumben bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
bide hamile kalmak için sogankürü denenio nasıl yapılo bilgi verrimisiniz merak ettim de ?
gayecim birde olumsuzu düşünme kuşum herçeyin çaresi var çok şükür...
acaba haptan önce küre mi devam etsen.... yani bilmiyorum ama öyle bir ark. vardı yanlış hatırlamıyorsma :çok üzgünüm:
gaye gelde birbirimize sarıla sarıla ağlayalım tutamadım kendimi zaten eve geldim bi taraftan sancı bi taraftan hayal kırıklığı böğüre böğüre ağladım
gaye gelde birbirimize sarıla sarıla ağlayalım tutamadım kendimi zaten eve geldim bi taraftan sancı bi taraftan hayal kırıklığı böğüre böğüre ağladım
çok sıkıntılıyım... içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor... Bekleme salonunda Hamile bir kadın vardı karnını gere gere 22 haftalık oldu diye diye geziyordu sinir oldum.yemin ederim gözüm döndü resmen öldürmek istedim kadını. Psikolojim acayip bozuldu.
kızlar ya iş yerindeyim ortam sakin tutamadım kendimi benide ağlattınız he... of yaaa rabbim mübarek cuma günü dualarımız kabul etsin bu arada ben bu akşam meryem suresine başlıyorum...41 gün okicam her akşam...deneyen çoğu insanın duası kabul olmuş denemekte fayda var..
Ağlayalım tatlım... Ben zaten hissetim kist olduğunu daha önce de kist olduğunda yumurtalığımda sanki kelebek var gibi pıtır pıtır ediyordu arada. yine öyle olmuştu adetten önce pıt pıt atıyordu arada.Ayrıca bende acayip sancılı adet oldum. benim normalde 3. gün azalırdı adetim ama bugün 3.günüm olmasına rağmen çok yoğun ve pıhtılı adet oluyorum.
regl'im bitsin bende başlicam. 4444 tane okumak lazım dimi?