Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

allahım herkese en kısa zamanda nasip etsin:ecrin_bebek: ..burda peş peşe hamile haberleri duyup bol bol halay cekeriz inşallahh :teytey: kısa bir dönemde olsa ben bu duyguyu yaşadım herkesden öndeydi benim için eşimden bile

sipermenler yumurtaya ulaşamak için dünya ile ay ın yarısı kadar mesafe gidiyorlarmış...bunu ilk duydumda çok şaşırmısştım

allahım herkese en kısa zamanda nasip etsin:ecrin_bebek: ..burda peş peşe hamile haberleri duyup bol bol halay cekeriz inşallahh :teytey: kısa bir dönemde olsa ben bu duyguyu yaşadım herkesden öndeydi benim için eşimden bile

senin düşük mü oldu cnm....seni üzcekse yazmayabilirsin

yok canım çok kötüydüm ama artık toparladım kendimi....kalbi durdu 2,5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım iğrenç bir duygu allah kimseye yaşatmasın

yok canım çok kötüydüm ama artık toparladım kendimi....kalbi durdu 2,5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım iğrenç bir duygu allah kimseye yaşatmasın

off offff rabbim hayırlarla nasip etsin inşallah hamile kalmakta biley değil demekki şimdi ne durumdasın cnm

nakozdan uyandım da ilk sordum şey cinsiyeti neydi ...allahım herşeyin hayırlısını versin her şer de bir hayır her hayırda da bir şer vardır demiş büyüklerimiz dimi

nakozdan uyandım da ilk sordum şey cinsiyeti neydi ...allahım herşeyin hayırlısını versin her şer de bir hayır her hayırda da bir şer vardır demiş büyüklerimiz dimi

bak seninki yine ii ben narkozdan uyandım ki ameliyatım sezeryan ve 2 saat sürdü rahmimi mi aldınız yoksa sadece sol yumurtayımı ve knsermiymişim kemoterapi görcekmiyim die sordum rabbim beterinden esirgesin herkes çektiğini bilir ama en önemli şey sensin can korkusu çok kötü o zaman gözün çocuk falan görmüyo

:çok üzgünüm:
canım yaa.. içim cız etti.. allah kimseye vermesin... çok zor gerçekten deee... umarım tekrar bir bebiş sahibi olursun.. sağlıklı sıhhatli...

tşk lapaci allahım herkese nasip etsin ..sanada inşallah en kısa zamanda güzel haberler duymayı nasip etsin:ecrin_bebek:

böyle haberlere insan kendi olmuş gibi çok seviniyor çünkü zorluğunu biliyor. bundan sonrası da inşallah güzel geçer.:emir_bebek:

zor tatlım yaaaa bilirim bu acıyı benimde 28 haftalık bebişimi almak zorunda kaldılar Allahım kimseye yaşatmasın :çok üzgünüm:

selam ben evli değilim nişanlıyım kısslar ama genelde okuyorum bu topiği ve duam sizlerke ALLAH c.c. karnınızı kucagınızı bos bırakmasın:Saruboceq: inşallah geleceğin anne adıyıyım inşallah:ecrin_bebek::CüvCüv:

selam ben evli değilim nişanlıyım kısslar ama genelde okuyorum bu topiği ve duam sizlerke ALLAH c.c. karnınızı kucagınızı bos bırakmasın:Saruboceq: inşallah geleceğin anne adıyıyım inşallah:ecrin_bebek::CüvCüv:

hoşgeldin elixsir...
amin inş... yüce rabbim bizlere bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah :Saruboceq:

çok geçmiş olsun. benim bi arkadaşımında aynı senin ki gibi olmuştu ama şimdi bi kız çocuğu var nasip işte gelmesi gerektiği zamanı Allah biliyor. umarım bundan sonraki çalışmalarımızda yüzümüz daima güler ve sağlıklı bir bebiş nasip eder güzel Allah'Im inşallah.:1rolleyes:

X