- 17 Eylül 2009
- 796
- 336
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım herkese en kısa zamanda nasip etsin:ecrin_bebek: ..burda peş peşe hamile haberleri duyup bol bol halay cekeriz inşallahh :teytey: kısa bir dönemde olsa ben bu duyguyu yaşadım herkesden öndeydi benim için eşimden bile
yok canım çok kötüydüm ama artık toparladım kendimi....kalbi durdu 2,5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım iğrenç bir duygu allah kimseye yaşatmasın
nakozdan uyandım da ilk sordum şey cinsiyeti neydi ...allahım herşeyin hayırlısını versin her şer de bir hayır her hayırda da bir şer vardır demiş büyüklerimiz dimi
çalışmalara başladık... dün adet olmam gerekiyordu olmadım beklemedeyim işte..
yok canım çok kötüydüm ama artık toparladım kendimi....kalbi durdu 2,5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım iğrenç bir duygu allah kimseye yaşatmasın
zor tatlım yaaaa bilirim bu acıyı benimde 28 haftalık bebişimi almak zorunda kaldılar Allahım kimseye yaşatmasın :çok üzgünüm:yok canım çok kötüydüm ama artık toparladım kendimi....kalbi durdu 2,5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım iğrenç bir duygu allah kimseye yaşatmasın
tşk lapaci allahım herkese nasip etsin ..sanada inşallah en kısa zamanda güzel haberler duymayı nasip etsin:ecrin_bebek:
selam ben evli değilim nişanlıyım kısslar ama genelde okuyorum bu topiği ve duam sizlerke ALLAH c.c. karnınızı kucagınızı bos bırakmasın:Saruboceq: inşallah geleceğin anne adıyıyım inşallah:ecrin_bebek::CüvCüv: