Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bişey sorcam burda bi arkadaşıma dr. kilo yüzünden hamiş kalamıyon demiş rejim yapıyo bende hazirandan beri elevit ve folic asit kullandım çok kilo aldım rejim yaparken gebe kalınabilirmi zararı yokmu
canım bioslife ilaç değil herhangibir yan etkisi yok gıda takviyesi kötü kolestrolün vücuttan atılmasını vücutta toplanmamasını sağlıyor ben 2 aydır kullanıyorum kendimi hem zinde hissediyorum hemde 5 kilo verdim tabii akşam yemeklerinide azalttımsağolun kızlar ikisinede bakayım... sadece bazı yazılarda kolestrolü düşüren ilaçların organlara zarar verdiği karaciğeri yorduğu ve ileride kansere bile neden olduğunu okudum kafam karıştı... ben daha doktora gitmedim...ben PKO lu olduğum için şekerden süphelenip verdim kan ama olay farklı çıktı çok sağolun ama hepiniz
kızlar ya bişey sorcam burda bi arkadaşıma dr. kilo yüzünden hamiş kalamıyon demiş rejim yapıyo bende hazirandan beri elevit ve folic asit kullandım çok kilo aldım rejim yaparken gebe kalınabilirmi zararı yokmu
sağolun kızlar ikisinede bakayım... sadece bazı yazılarda kolestrolü düşüren ilaçların organlara zarar verdiği karaciğeri yorduğu ve ileride kansere bile neden olduğunu okudum kafam karıştı... ben daha doktora gitmedim...ben PKO lu olduğum için şekerden süphelenip verdim kan ama olay farklı çıktı çok sağolun ama hepiniz
slm lapaci ne yaptın bal+çörekotunu yemeye başladınmı
selammm halev.. başladım evet... iğrenç bişi =((( böögghh.. sen nasıl yedin 3-4 gün
kızlar
hamıle kalmadan once bayanların adetlerı duzensızlesıyormus
buda belırtıymıs
-3 +3 sonrasında bebıs gelıyormus
benım adet saatlı resmen
28 gun sonra oglen 2 de oluyorum
evet iğrenç bişi bende senin gibi böögghh yaptım a.s ama mecburen yedim üstüne hemen su içtim zaten çörek otunu pek hazetmem. şimdi de akşamları bal+çörekotu+tarçın yapıyorum haftasonu soğan kürüne başlayacağım inşallah işe yarar bu yaptıklarımız.:sm_confused:
benim bu düzensizleştikten sonraki 3. Adetim olcak hadi inşallah....
benim bu düzensizleştikten sonraki 3. Adetim olcak hadi inşallah....
benim bu 18796541266. düzensizliğim :roflol:
hep düzensiz... bugünde 54. günüm....
yapma Lapaciiiiicikkk lülülülülülü
ya ben bal almadım
aksam 1 corba kasıgı corekout yıcem
cekırdek nıyetıne
sabah sabah aç karınla yeyince iyice midem kalktı.. mecbur yedim hepsini... ama yandı uzun süre midem =(( çörekotunu öğütmemiştim ben ağzımda çiğneyerek yedim... birazda o midemi bulandırdı... bu akşam güzelce çekicem... çekilmiş halde yicem..daha kolay olur sanırım..tek seferde yutabilirim =)
saol cnm bnm teşekkürlerslm kızlar nasılsınız mersel ve tomtom doğum gününüz kutlu olsun hamişli yıl dilerim
geçicek hepsi merak etme..çok saol bol bol bebeklerimiz olsunikiz ikizSelam kızlar ancak gelebildim.Adetim sancılı geçiyor.gece zor uyudum sabahta 10 gibi kalktım.Fakat internette sorun vardı ve giremedim.
Bugün doğum günü olan arkadaşlarım tomtom ve mersel eşleriniz ve sevdiklerinizle nice sağlıklı mutlu yaşlar yaşayın inşallah.Yani yaşınızda inşallah bebişiniz de size merhaba der.
evet ya görev gibi insanın içinden gelmio haklısınbozma moralini canım bak en azından gününde gelmiş yumurtlama dönemini kolay bulursun benimkininn düzeni şaştı ondan çok umutlu değilim gün aşırıda insanı yoruyo hayırlısı hepimiz için
saol bitanem teşekkürlerbu arada kimler doğmuş kimler doğmuşş... iyiki doğdunuz kızlar....
hoş geldin denizcim saolselam kizlar!! ben geldim
oncelikle tomtom mersel dogum gununuz kutlu olsun, gobuslerinize bebekleriniz konsun!!!
ya doğru beslen sebze yeşillik fakan sorun olmaz aç kalma yeterkızlar ya bişey sorcam burda bi arkadaşıma dr. kilo yüzünden hamiş kalamıyon demiş rejim yapıyo bende hazirandan beri elevit ve folic asit kullandım çok kilo aldım rejim yaparken gebe kalınabilirmi zararı yokmu
inşallah cnm ya inşallahmersel ve tomtommmmmmmmmmmmmmmmm mutlu seneler olsun ama önce sağlık olsun ve anne olunnnnnnnnnnnnnnn
ya benim her ay bi gün ileriye atıyo ama alakalı olduğunu zanmıyorum bence ben hamileyim tribine giriyorum piskolojik gecikiyoKızlar
hamıle kalmadan once bayanların adetlerı duzensızlesıyormus
buda belırtıymıs
-3 +3 sonrasında bebıs gelıyormus
benım adet saatlı resmen
28 gun sonra oglen 2 de oluyorum
ayyy cnm bnm yaaaa alemiz biz he ağlancak halimiz için espri bile yapıoruzbenim bu 18796541266. düzensizliğim :roflol:
hep düzensiz... bugünde 54. günüm....