Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuçlarım çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrr ... kaydirigubbakcemile2 4 haaaaftalık hamileymişimmmmm........................................... :CüvCüv: :CüvCüv:
sonuçlarım çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrr ... kaydirigubbakcemile2 4 haaaaftalık hamileymişimmmmm........................................... :CüvCüv: :CüvCüv:
Kızlar
hamıle kalmadan once bayanların adetlerı duzensızlesıyormus
buda belırtıymıs
-3 +3 sonrasında bebıs gelıyormus
benım adet saatlı resmen
28 gun sonra oglen 2 de oluyorum
tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis canım Allah analı babalı büyütsün sana bağışlasın hihoyyytsonuçlarım çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrr ... kaydirigubbakcemile2 4 haaaaftalık hamileymişimmmmm........................................... :CüvCüv: :CüvCüv:
günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hıkayenı beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:
tebrik ederim cnm çok sevindim inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bizlerede dua et arkandan gelelimopuyorumnanaktan
inş kızlarrrrrrr sorunsuz alırım bebişimi kucagıma... şimdiden korkmaya ble başladım .eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
alalh bütün istiyenlere versin inşşlaah ........
amin allahım isteyen dileyen bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin...muhteşem bir duygu ama bebek sahibi olmak..
inş kızlarrrrrrr sorunsuz alırım bebişimi kucagıma... şimdiden korkmaya ble başladım .eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
alalh bütün istiyenlere versin inşşlaah ........