Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bizde de kayınvalidemler var onlara birşey söylemeden yapıp yiyorum adet düzensizliğinden diyorum hep.:kedi:

kendime soğan kürü yaparken eşime de keçiboynuzu kürünü uygulayacağım gerçi daha adet olmadım ama olsun biz illa adet olmamı beklemiyoruz çünkü bebişin ne zaman hangi şekilde rahme düşeceği belli olmuyor. ayrıca yemeye de dikkat etmek gerekiyormuş.bizim iş yerinde bi tane abla vücut sıcaklığını hesaplayarak hamile kalmı doğum kontrol hapı kullandığı için belli bi süre olmamış bebeği şimdi iki tane kızı var.:1rolleyes:

sonuçlarım çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrr ... kaydirigubbakcemile2 4 haaaaftalık hamileymişimmmmm........................................... :CüvCüv: :CüvCüv:

sonuçlarım çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrr ... kaydirigubbakcemile2 4 haaaaftalık hamileymişimmmmm........................................... :CüvCüv: :CüvCüv:

tebrik ederim cnm çok sevindim inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bizlerede dua et arkandan gelelimopuyorumnanaktan

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hıkayenı beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:

Kızlar
hamıle kalmadan once bayanların adetlerı duzensızlesıyormus
buda belırtıymıs
-3 +3 sonrasında bebıs gelıyormus
benım adet saatlı resmen
28 gun sonra oglen 2 de oluyorum

canım valla onu bilmme ama ben kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı hada konu filan açmıştım adet düzensizli ile ilgli ama hiç beklemedigim zmanda gelmiş bile bebişim 4 haftalık bile olmuşşşş haberim yokken dün ögrendim kaydirigubbakcemile5

adet düzensizliği çok kötü bişy ne zmna gelceigini bilememek

tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis canım Allah analı babalı büyütsün sana bağışlasın hihoyyyt

günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm

mutlu yıllar bu yeni yaşın sana sağlık ve mutlulukla beraber bebekte getirir inşallah herşey aklın ve kalbindeki gibi olur.dualarım sizlerle.....

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hıkayenı beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:

saol canım benimmm
eşimle hafifden hififden bebek konuları filan konuşmaya başlamıştık . uzun süredir de korunmuoduk ama ben hmn ayaga kalkar duşumu filan alırdım yani hiç ihtimall filan vermiodum çünkü dr gidip tesler filan yaptırıp bilinçli bi şekilde gebe kalmayı düşünüodum... ama olmadı işte geldi bebiş adetip hep düzenszdir benim ne zmna gelecegini bilmeem öle kafasına göre takılır :bbo: son adte 02/12 di geçti gitti hiç ihtimal vermedim gelmesini bekliom artık sonra aklıma dank etti içime dogdu galiba dedim neolur olmaz bi tesr yapayım bi yaptım 2 çizgi silik bi şekilde gecen cuma yapmıştım sonra dayanamadım tekrar yaptım bu sefer çizgi belirginleşince randevu alıp gttim işt dün aldım sunuçu dr 4 haftalık dedi ama bende hiç bi değişiklik yokk ...... guclubacismile guclubacismile

hadi hayırlısı umarım sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin darısı biz isteyenlerin başına :dance:

mhmt
allah tamamına erdirsin inşallaahhhh... sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına almayıda nasip etsin..
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:hooray:

inş kızlarrrrrrr sorunsuz alırım bebişimi kucagıma... şimdiden korkmaya ble başladım .eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

alalh bütün istiyenlere versin inşşlaah ........ :emir_bebek: :emir_bebek:

amin allahım isteyen dileyen bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin...muhteşem bir duygu ama bebek sahibi olmak..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: süpperrr cnm çok sevindim senin adına bizlerede dua et

inş kızlarrrrrrr sorunsuz alırım bebişimi kucagıma... şimdiden korkmaya ble başladım .eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

korkupda bebeğide strese sokma boş yere..pozitif ol... güzel şeyler düşün... düşün ki bebişde sağlıklı güzel güzel büyüsün.... :nazar:

saçmalama sakın korkma......sen çok büyük bi iş başardın bak minik spermer ne kadar uzun bi yol kat edip yumurtayla buluştuuuu veeee rahimde kendine yer buldu şimdi sana tutunup yemek yicek be hızla büyicek onunla konuş devalı ve tadnı çıkar süper bişey olmalı Allah nazarda saklasın cnm.maaşalllah

X