Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun. benim bi arkadaşımında aynı senin ki gibi olmuştu ama şimdi bi kız çocuğu var nasip işte gelmesi gerektiği zamanı Allah biliyor. umarım bundan sonraki çalışmalarımızda yüzümüz daima güler ve sağlıklı bir bebiş nasip eder güzel Allah'Im inşallah.:1rolleyes:
amin canım umarım hiçkimse bu acıyı yaşamaz :Saruboceq:gülüşcüm senin ki daha zormuşş allahım bir daha yaşatmasın
inşallah ..merselcim senin hikayen ne yumurtanımı aldılar..seni üzmeyecekse canım merak ettim
slm lar nasılsınız kızlar?
slmmmmm ii sen nasılsın
teşekkür edrim kendimi tanıtim aslında ben kasım ve aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenlr topiğinden beri vardım ama aralık ayı tedavim erteledim barays yani ayselimde ii bilir benim gidişatımı şimdi tekrar bi tedavideyim bu ay ilk aşılamam olacak yarınnda kontrolum var hayırlısı inşallahhhh
merselim çok geçmiş olsun tatlım
inşallah aynı acıları birdaha yaşamazsın. artık önüne güzel günler gelsin.
saol bitanem allah hepimize önce sağlık sonrada hayırlı sağlıklı evlatlar versin bol bol olsun ben yapabilirsem 4 tane yapcam inşallah ( bitaneyi buldukta) aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış......bu arada bnm adım merve sizlerin ki ne
biyolo hoş geldin kızlar ben bişi sorcam benim günüm c.tesi ama ben dayanamıyorum yarın test yapsam mı ki