Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok geçmiş olsun. benim bi arkadaşımında aynı senin ki gibi olmuştu ama şimdi bi kız çocuğu var nasip işte gelmesi gerektiği zamanı Allah biliyor. umarım bundan sonraki çalışmalarımızda yüzümüz daima güler ve sağlıklı bir bebiş nasip eder güzel Allah'Im inşallah.:1rolleyes:

teşk halev cim inşallah

hoşgeldin ayseellcciimm.. nasılsın bakalıımm.. iyisin inşallah.. bende yoğundum bugün pek giremedim =)))

selm kızlar valla dönem sonu geldi işler yoğunlaştı. giremiyorum bi türlü nete.
halev samsunluymuşsun oo bacım samsunun kızları a pek bi güzel olur

slmmmmm ii sen nasılsın

teşekkür edrim kendimi tanıtim aslında ben kasım ve aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenlr topiğinden beri vardım ama aralık ayı tedavim erteledim barays yani ayselimde ii bilir benim gidişatımı şimdi tekrar bi tedavideyim bu ay ilk aşılamam olacak yarınnda kontrolum var hayırlısı inşallahhhh

merselim çok geçmiş olsun tatlım
inşallah aynı acıları birdaha yaşamazsın. artık önüne güzel günler gelsin.

teşekkür edrim kendimi tanıtim aslında ben kasım ve aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenlr topiğinden beri vardım ama aralık ayı tedavim erteledim barays yani ayselimde ii bilir benim gidişatımı şimdi tekrar bi tedavideyim bu ay ilk aşılamam olacak yarınnda kontrolum var hayırlısı inşallahhhh

hayırlısı cnm inşallah rabbim yüzüne güler sorun ne sizde

merselim çok geçmiş olsun tatlım
inşallah aynı acıları birdaha yaşamazsın. artık önüne güzel günler gelsin.

saol bitanem allah hepimize önce sağlık sonrada hayırlı sağlıklı evlatlar versin bol bol olsun ben yapabilirsem 4 tane yapcam inşallah ( bitaneyi buldukta) aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış......bu arada bnm adım merve sizlerin ki ne

biyolo hoş geldin kızlar ben bişi sorcam benim günüm c.tesi ama ben dayanamıyorum yarın test yapsam mı ki

mersel çok üzüldüm ... allahım herşeyi gönlüne göre verir..cektin sıkıntıların bedeli olarakta kucagına bir bebiş verir..bence sen çok güçlü bir insansın başarıcaksınn asla vazgeçmee .

saol bitanem allah hepimize önce sağlık sonrada hayırlı sağlıklı evlatlar versin bol bol olsun ben yapabilirsem 4 tane yapcam inşallah ( bitaneyi buldukta) aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış......bu arada bnm adım merve sizlerin ki ne

canım ööle deme gönlünden geçeni söylemişsin. be de çok çocuk istiyorum ama teker teker gelsinler itiyorum

biyolo hoş geldin kızlar ben bişi sorcam benim günüm c.tesi ama ben dayanamıyorum yarın test yapsam mı ki

bence sabret cnm güçlü olcaz ve birbirimize güç vercez dayan sabret sonra çıkmayınca üzülüyoruz sıkma canını dayan bak ne kalmış yani bnm fikrim böyle ama son karar senin

X