Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar sanırım 21 ocak uğurlu perşembe listesinde birtek ben kaldım. ben de test yapmamaya karar verdim. günümün geçmesini bekleyeceğim çünkü adet belirtilerim iyice ortaya çıktı.
eğer p.tesiye kadar adet olmazsam o zaman test yapıcam
hepimiz için hayırlısı.

iiyi akşamlar kızlar naber benide aranıza kabul edermisiniz.bu siteye ye üye oldum burası gerçekten çok güzelmiş

hoşgeldin bende yeniyim üyeliğim 2 haftalık daha. bu site gerçekten güzel bilgiler ve arkadaş:1rolleyes:lıklarla dolu bende girmeden yapamıyorum.

günaydın kızlar ilk benmi geldim.........

Gunaydın Eda naber

günaydın arkadaşlar
gunaydın kızlar...nasılsınız...
ugurlu persembe de bı tek tomtom kaldı sanırım ....dogum gunu dıye test yapacaktı bugun

evet cok guzel ... en sevgılısının ısmıyle dua edılınce gerı cevırmezmıs Rabbım ... aracı yapmak lazım dualarımıza

günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm

iyiki doğdun tomtom iyiki doğdun tomtom iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun tomtommmmmmmmmm
aaa hep bebiş için mi halay çekicez bu halayda doğum günü çocuğuna
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

saol canım benim çok mutlu ettin beni :))))

dogum gunun kutlu olsun tomtom :)
Allah hayırlı uzun saglıklı bebeli ömur nasıb etsın hihoyyyt

günaydın cnm doğum günün kutlu olsun en mantıklısını düşünmüşsün hiç birşeyin bugün seni üzmesine izin verme

heeeyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün benimde doğum günüm....
bu halay da senin için doğum günün kutlu olsunnnnn
:teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…