iiyi akşamlar kızlar naber benide aranıza kabul edermisiniz.bu siteye ye üye oldum burası gerçekten çok güzelmiş
günaydın kızlar ilk benmi geldim.........
Gunaydın Eda naber
gunaydın kızlar...nasılsınız...günaydın arkadaşlar
tam burası çok etkiledi beni kızlar ya
Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Gunaydın Eda naber
günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm
saol canım benim çok mutlu ettin beni :))))iyiki doğdun tomtom iyiki doğdun tomtom iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun tomtommmmmmmmmm
aaa hep bebiş için mi halay çekicez bu halayda doğum günü çocuğuna
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm
günaydın kızlarrrrr
günaydın kızlar süper güneşli bi hava var burda
bu halay da senin için doğum günün kutlu olsunnnnnheeeyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün benimde doğum günüm....