Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm

doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara daha sağlıklı, neşeli ve sevdiklerinizle girersiniz inşallah. bide umarım bir doğum günü hediyesi olarak Allah'ım bi çocuk nasip eder size inşallah.:emir_bebek:

günaydın kızlar..bugün test yapacaktım ama vazgeçtim..tek çizgi çıkarsa moralim bozulacak..canımı sıkmak istemiyorum çünkü bugün benim doğumgünüm..günüm geçmeden test yapmak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm

heeeyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün benimde doğum günüm....

doğum gününüz kutlu olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bu halay da senin için doğum günün kutlu olsunnnnn
:teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara daha sağlıklı, neşeli ve sevdiklerinizle girersiniz inşallah. bide umarım bir doğum günü hediyesi olarak Allah'ım bi çocuk nasip eder size inşallah.:emir_bebek:

saolun kızlar süpersiniz walla bebiş halaylarıda çekeriz inşallah adet olmak isteyen adet olsun anne olmak isteyen anne olsun ocak-şubat ayı hepimize uğurlu gelir inşallah

Doğum gününüz kutlu olsun TOMTOMM ve mersel_2509 Yeni yaşınızda sağlık mutluluk başarı ve bebişlerinizin sizinle birlikte olması dileğiyle:))))))))))))))
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:[/QUOTE]

iyiym canım geçmişe daldım ama tam okuyamadım senin kırmızılar geldi galiba üzülme canım ya çok maç var önümüzde bizde kupayı alcaz yakında üzülmeyin nolur ....

dogru Bebıs
alıstım bıle adet olmaya
su an da kanıksadım yanı
onumuzdekı maclara bakacagız

dogumgunun kutlu olsun TOMTOMM ve mersel_2509 Nıce mutlu yıllaraaaaaaa delikafadulden

sizinde doğum gününüz kutlu olsun. umraım herşey gönlünüzce olur. Allah önce sağlık sonra bi bebiş nasip etsin size de.:emir_bebek:
çok saol cnm teşekkürler
Doğum gününüz kutlu olsun TOMTOMM ve mersel_2509 Yeni yaşınızda sağlık mutluluk başarı ve bebişlerinizin sizinle birlikte olması dileğiyle:))))))))))))))
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
[/QUOTE]

inşallah cnm hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin rabbim

lorkee ciğim iyiyim canım bulantılarım yok
diyete başladım onun faydası var galiba hafif yiyorum öyle işte
sen nasılsın?

ne güzel burda hava çok soğuk hafif kar atıştırmış ama acyip ayaz var Ankara'nın kışı kendini gösterdi.:1rolleyes:

valla bugün kayınvalidemler geliyo onlarda ankaranın kışı geliyo deyip kaçıyolar 10-15 günlüğüne tam zamanında geliolar desene burada hava fena değil.....

valla bugün kayınvalidemler geliyo onlarda ankaranın kışı geliyo deyip kaçıyolar 10-15 günlüğüne tam zamanında geliolar desene burada hava fena değil.....

bizde zorla buraya çağırdık kayınvalide ve kayınpederi orda yanlız oldukları için onlarda silifke de oturuyorlar. oranın havası burdan daha iyi ama fırtınası var o kötü. seninkilerde iyi yapıyorlar Ankara'nın kışında durulmaz ayazı kötü olduğundan.

heeeyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün benimde doğum günüm....

senın de dogum gunun kutlu oolsun canım kaydirigubbakcemile2
lorkee ciğim iyiyim canım bulantılarım yok
diyete başladım onun faydası var galiba hafif yiyorum öyle işte
sen nasılsın?

ıyı olmus rahatlarsın ınsallah...
bende ıyıyım bırazdan bı arkadas dogum yaptı bebek bakmaya gııdcez boshayallersmile
bende ekmege cok duskunum onu azalttım bu aralar ıse yarar ınsallah bıde yurumeye nıyetlıyım ama bakalımmeyvahedigeldismile

mersel tomtomm doğumgününüz kutlu olsun bu yıl bu yeni yaş size uğur getirsin göbüşlerinize bebişleriniz konsun Şeniz

ya sımdı lavabodan cıktım da ellerımı yıkarken bı baktım bıleklerım ve avuc ıcımdekı damarlar yemyeşıl meydan da ...
urktum bırden kendımden :1shok:

iki tane doğum günü çocuğu varmış. kızlar doğum gününüz kutlu olsun. her yılınız diğerinden daha güzel olsun inşallah...

X