Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

3 4 tane keçi boynuzu birbuçuk bardak kaynayan suyun içnde 4 dk kaynatıyoruz altını kapatıp 20 dk dinlendirin akşam yatmadan önce 15 gün içiliyo gerçekten çok etkili oldu
teşekkür ederim canım :asigim:

ne kadar oldu cnm bekleyelı ne ıstedıler test ıcın

canım haziranda doğum kontrol hapını bıraktım dr. gittik sorun yok hemen olabilir dedi eylülde kimyasal gebelik yaşadım sonrasında hormon testi yapıldı ultrasonla yumurtalık takibi sonra klomen iğne olmadı dr herşeyin güzel gözüktüğünü tamamaen stresten olduğunu söyledi bundan iki sene önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum 4 yaşında kızım var sezeryan la oldu burda bir komşumum ilk doğumu sezeryanmış yalnış dikiş yüzünden 10 sene olmamış tekrar ameliyat olmuş sonra olmuş acabna benimdemi öyle diyorum çünkü benim dikişlerim estetik olmasına ramen 3 sene şişti çok arıdı

bence doktoruna bunları anlat erm bazı doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra ılk gıdınce hıc sallamıorlar valla benı 1 sene ole oyaladılar

slm canım eşim kendi gitse dr.istemeden olurmu bide nasıl ikna ederim onu bazen dr.isterse nasıl yaparız ben evde halledeyim sen götür diyo oda imkansız bulunduğum yerde hastanemiz berbat gittiğim hastane uzak hangi ortamda nasıl yapıyolar bilginiz varmı

slm cnm kvrck ım

slm canım nasber
bugün eşime sperm testi yaptırdık sonuç gayet iyi çıktı eşimde bi problem yok
buna sevindik eşimi bi görsen adam öyle bi seviniyo ki sanki hamileyim dedim gerçi desem bu kadar sevinmezdi herhalde
sıra bende bakalım nolcak

bence doktoruna bunları anlat erm bazı doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra ılk gıdınce hıc sallamıorlar valla benı 1 sene ole oyaladılar

anlattım canım çok güzel ilgileniyo çokta hastası var hepsi çok uzaktan geliyo herşeyi tek tek anlatıyo bir hastaya tam yarım saat ayırıyo ama bizden hiç test istemedi başka dr gittim oda aynı şeyleri diyo şu yumurtlama dönemim geçsin eşim izmire gitçek iş için belki bende onla gider orda dr görünürüm

hadı gozun aydın...erkeklerın degerler kotu cukunca tecavı cok uzun oluyor...ayrıca psıkolojileride bizimkine benzemiyor hadı gecmıs olsun...

bu testi nasıl yaptılar canım sonucu nezaman çıkıyo sadece özeldemi yapıyolar bide hangi branş dr gitmek lazım

canım benim eşim ürolog ve burda sperm sayım aleti bile yok koskoca hastanede ama burda bi medikal hizmet veren küçük bi yer var orası yapıyomuş eşim biraz utangaçtır ve burda tanınıyor o yüzden çok utanıyordu ama işin ucunda bebek olunca mecbur kaldı gitti bi kap vermişler iyi evde yap ama 10 dakika içinde getir demişler o da öyle yaptı işte

işte bu zor bizim için evde yapsa hastaneye 2 saatte gidiyoz e hastanede tuvalettemi yapçak zaten o psikolojiyle adam sperm üretse bile sonuç negatif çıkar bilmiyorum ama yarıdan itibaren ikna etmeye çalışçam he bide sonuç nezaman belli oluyo

bu testi nasıl yaptılar canım sonucu nezaman çıkıyo sadece özeldemi yapıyolar bide hangi branş dr gitmek lazım

canım eger sperm aleti varsa her devlet hastanesi yapıyor üroloji bölümüne gidicek bebegimiz olmuyor sperm tahlili yaptırmak istiyorum dicek sonrasını doktor halleder
özellerde yapıyor ama biraz pahalıya geliyor bence gitsin bi devlet hastanesine

cnm ozelde yaptırıl bır labortauarda ozel odaları varmıs :) 3 saat sonra sonucu verdıler

hıı of çok zor bide adamı üç satt bekletçez evden sabah erkenden çıkması lazım öf çok kötü bi yerde yaşıyorum istanbuldaki bütün arkadaşlarım ooo antalya ne güzel diyolar nesi güzel buz gibi etrafım dağlarla karla çevrili tek güzel yanı temiz hava hormonsuz gıda adam gibi ne hastanesi ne dr. nede gezebilcek yeri var merkezide uzak kendi arabanla bile gitsen yol çok yoruyo insanı virajları döne döne 2 gün kendime gelemiyom

canım bizim burda pek hasta olmadıgı için yarımsaatte çıktı sonuç ama devlet hastanelerinde gün içinde verirler herhalde merak etme tuvalette falan sonuç vermiyolar özel odaları varmış onların yani eşim ankaradayken o odalarda yaptırıyolarmış hastalara ama antalya da nasıl bilmiyorum ama yani odaları var

bakalım yarın burdaki devlete kandırabilirsem baktıralım gerçi o aletin olduğunu zannetmiyorum ama

gaye gelmişin yeni gördüm geçmiş olsun senin için çok umutlanmıştım üzülme en azından gününde gelmiş böyle yumurtlama tarihini daha net bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…