teşekkür ederim canım :asigim:3 4 tane keçi boynuzu birbuçuk bardak kaynayan suyun içnde 4 dk kaynatıyoruz altını kapatıp 20 dk dinlendirin akşam yatmadan önce 15 gün içiliyo gerçekten çok etkili oldu
ne kadar oldu cnm bekleyelı ne ıstedıler test ıcın
canım haziranda doğum kontrol hapını bıraktım dr. gittik sorun yok hemen olabilir dedi eylülde kimyasal gebelik yaşadım sonrasında hormon testi yapıldı ultrasonla yumurtalık takibi sonra klomen iğne olmadı dr herşeyin güzel gözüktüğünü tamamaen stresten olduğunu söyledi bundan iki sene önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum 4 yaşında kızım var sezeryan la oldu burda bir komşumum ilk doğumu sezeryanmış yalnış dikiş yüzünden 10 sene olmamış tekrar ameliyat olmuş sonra olmuş acabna benimdemi öyle diyorum çünkü benim dikişlerim estetik olmasına ramen 3 sene şişti çok arıdı
selam canım başka kimse yok galiba nasılsın
spermiyograma mutlaka baktırın eger canlı sperm sayısı 20.000.000 un üzerindeyse o zaman üzülmeyin kadın problemi herhalükarda hallediler önemli olan sperm hareketliliği ve sayısı doktorun istemesine gerek yok eşin yaptırabilir kendi isteğiyle
slm cnm kvrck ım
bence doktoruna bunları anlat erm bazı doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra ılk gıdınce hıc sallamıorlar valla benı 1 sene ole oyaladılar
slm canım nasber
bugün eşime sperm testi yaptırdık sonuç gayet iyi çıktı eşimde bi problem yok
buna sevindik eşimi bi görsen adam öyle bi seviniyo ki sanki hamileyim dedim gerçi desem bu kadar sevinmezdi herhalde
sıra bende bakalım nolcak
slm canım nasber
bugün eşime sperm testi yaptırdık sonuç gayet iyi çıktı eşimde bi problem yok
buna sevindik eşimi bi görsen adam öyle bi seviniyo ki sanki hamileyim dedim gerçi desem bu kadar sevinmezdi herhalde
sıra bende bakalım nolcak
slm canım eşim kendi gitse dr.istemeden olurmu bide nasıl ikna ederim onu bazen dr.isterse nasıl yaparız ben evde halledeyim sen götür diyo oda imkansız bulunduğum yerde hastanemiz berbat gittiğim hastane uzak hangi ortamda nasıl yapıyolar bilginiz varmı
bu testi nasıl yaptılar canım sonucu nezaman çıkıyo sadece özeldemi yapıyolar bide hangi branş dr gitmek lazım
canım benim eşim ürolog ve burda sperm sayım aleti bile yok koskoca hastanede ama burda bi medikal hizmet veren küçük bi yer var orası yapıyomuş eşim biraz utangaçtır ve burda tanınıyor o yüzden çok utanıyordu ama işin ucunda bebek olunca mecbur kaldı gitti bi kap vermişler iyi evde yap ama 10 dakika içinde getir demişler o da öyle yaptı işte
bu testi nasıl yaptılar canım sonucu nezaman çıkıyo sadece özeldemi yapıyolar bide hangi branş dr gitmek lazım
cnm ozelde yaptırıl bır labortauarda ozel odaları varmıs :) 3 saat sonra sonucu verdıler
işte bu zor bizim için evde yapsa hastaneye 2 saatte gidiyoz e hastanede tuvalettemi yapçak zaten o psikolojiyle adam sperm üretse bile sonuç negatif çıkar bilmiyorum ama yarıdan itibaren ikna etmeye çalışçam he bide sonuç nezaman belli oluyo
canım eger sperm aleti varsa her devlet hastanesi yapıyor üroloji bölümüne gidicek bebegimiz olmuyor sperm tahlili yaptırmak istiyorum dicek sonrasını doktor halleder
özellerde yapıyor ama biraz pahalıya geliyor bence gitsin bi devlet hastanesine
hı söylemeyi unuttum 3 gün cinsel perhizle gidicek test vermeye