Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

meraba clarita bi yararını gördünmü bende duydum ama hakiki çam balıyla yapılması gerekiyomuş sanırım

beklemedeyim canım ilk denemem daha eşime dedim çam yada kestane balı al diye burda doğal ürettikleri için bu daha iyi dedi deniyoruz bakalım

bade_34----------------- 20 ocak
melda06----------------- 20 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
edut----------------------- 22 ocak
bitte----------------------- 22 ocak
Tomtomm-------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak

haftaya :CüvCüv: patlaması olacakkkkk yehuuuuuuuuuuuuuuu

inş. canım ama mugmug kırmızıları gördü galiba gayede görmek üzere

bizde denedik cnm arı sutu ıle ama faydası oldu mu bilmiyoruz

inş. canım artık duyduğumuz herşeyi deniyoruz ama ben bu kürlerin faydası olduğuna inanmaya başladım benim eşimin erken boşalma sorunu vardı [biraz ayıp kusura bakmayın]keçi boynuzu kürünü uyguladık müthiş şekilde işe yaradı şimdide havuç suyu uyguluyorum baştan kızıyodu bana saçma sapan şeyler yapıyorum diye şimdi oda inanıyo artık

beklemedeyim canım ilk denemem daha eşime dedim çam yada kestane balı al diye burda doğal ürettikleri için bu daha iyi dedi deniyoruz bakalım
tatlım bende denicem bu ay bide adaçayı yağı ile incir kürünü valla ne bulursak yapıyoruz artık çaresizlikten

benide şubat 14 diye yazarmısınız bu seferki adet tarihimi hesaplayamıyorum günleri hep değişiyi bu ay 14 de oldum bakalım şubat 14 kadar beklicem

keçi boynuzu kürü nasıl canım tarifini verirmisin benimkindede biraz aynı sorun varda:kedi:

olmaz olurmu,arkadasmın yumurtalama sorunu vardı ve tek tupu tıkalıydı sogan kuru ıle bayramda hamıle kaldı

iyi akşamlar tatlım benide listeye yazarmısın ama şubatınkine
canım aysel yapıyor lıstemızı mesaj atarım sımdı (barays)

tatlım bende denicem bu ay bide adaçayı yağı ile incir kürünü valla ne bulursak yapıyoruz artık çaresizlikten
ne kadar oldu bekleyelı, ne sorununuz var cnm

benide şubat 14 diye yazarmısınız bu seferki adet tarihimi hesaplayamıyorum günleri hep değişiyi bu ay 14 de oldum bakalım şubat 14 kadar beklicem
cnm aysele soylıyım o duzenlıyo

valla aynen canım ben artık doktordan ümidimi kestim klomen iğne derken herşey çok normal diyo tamamen psikolojikmen dedi geçen ay gittiğimde resmen bida gelme 2 3 ay bekle kendi haline bırak dedi başka dr. gittim oda aynı şeyi dedi ama olmuyo işte sadece bizde eşimin spermiyogramına bakmadılar bide benden rahim filmi istemediler 3 ay içinde olmassa bidaha gitçem bunları yapmalarını isticem

ben geçen ay iğne tedavisi gördüm sonuç negatif ondan önce klomen 2 yıdır istiyoruz ama maalesef bu ay yine iğneye devam sanırım eşimin değerleri normal benim adetim düzensiz ve yumurtlama yok( ilaçsız yani)

ne kadar oldu cnm bekleyelı ne ıstedıler test ıcın

selam canım başka kimse yok galiba nasılsın
spermiyograma mutlaka baktırın eger canlı sperm sayısı 20.000.000 un üzerindeyse o zaman üzülmeyin kadın problemi herhalükarda hallediler önemli olan sperm hareketliliği ve sayısı doktorun istemesine gerek yok eşin yaptırabilir kendi isteğiyle

bafo, barays+, clarita, srp16, too__be
aa sizlerde varmışsınız selam kızlar nasıl keyifler opuyorumnanaktan

canım eşin testi yapsın bence en azıdan bilirsin ki bi sorun olsa bile tedavi erken başlar aslında sende sorun yoksa kendini sıkma rahat bırak yumurtlama varsa ve sağlıklıysa olmaması için hiç neden kalmaz

keçi boynuzu kürü nasıl canım tarifini verirmisin benimkindede biraz aynı sorun varda:kedi:

3 4 tane keçi boynuzu birbuçuk bardak kaynayan suyun içnde 4 dk kaynatıyoruz altını kapatıp 20 dk dinlendirin akşam yatmadan önce 15 gün içiliyo gerçekten çok etkili oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…