hosgeldin cnm, evet burasi cok guzel bende yeni sayilirim ama hergun girmeden yapamiyorum buraya.
ya ben bal yıyemıyorum
ben yanlızca corekotu tarcın yapsam
eyvahedigeldismile
olurmu kızlar??
nası yapıosun o levreği öle bi özetlesene
bende hergün girmeye çalışıyorum ama ancak 3ten sonra bi oğlumvar 3 yaşında onu uyutunca giriyorum oğluma bir kardeş istiyoruz.bakalım ayın 24ü kırmızılar gelcekmi inşallah gelmez.allah herkesin gönlüne göre versin....
Allah bagislasin oglunu kardeside en kisa zamanda gelir insallah. ne guzel az kalmis 24une guzel haberler verirsin insallah. benim ocakta olmadi, subatta olur insallah.
canım kavuşamadıkbafom naber fıstıkım
reklama giriyormusBafocum
sıtenın ısmı neydı
bende bır zıyaret edeyım bakalım
ayy kuşum benım utandım....ben bafonun yerine linki vereyim =))
--http://tupbebekgunlugu.blogspot.com/
canım hiç ümidini kesme bak biz burda ne mucizelere şahit olduk...aramıza hoşgeldinmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bebek özlemi çekenlerdenim 1 tüp bebek 2 aşılama ama sonuç hep negatif zaman geçtikçe umudum azalıyo bende polikistik over var 5 aydır adet göremedim doktora gitmeye bile korkuyorum artık sanırım yine ilerledi kilo vermem lazım en kısa zamanda pko bırakırsa çok zor çok umarım herkesin dileği bir gün olur
ahhh sorma en sonunda olmuyor bizim çocğumuz yok napalım diyorum ööle kalıyorlaryaa zaman geçtikçe etraftan da hadi hadi çocuk yok mu konuşmaları da yükselmeye başlıyor.Benim kayınvalidem öyle hadi çocuk yapın falan diye konuşan tiplerden değildir ama o da artık ara ara "inşallah sende anne olunca" "yakında sende anne olursun" falan gibi cümleler kurmaya başladı.haliyle buda bana batıyor. En büyük görümcem şehirdışında ve ne zaman arasa diğer görümcemlere diyormuş "E hadi artık yok mu bebek haberi" "Ne zaman çocuk yapacaklarmış" falan diye soruyor. Bende kemküm ediyorum. Daha borçlarımız var falan filan diyorum...
heyseyde var bir hayır ama iyi tarafından bak. adetin zamanlı ya o da zamansız olsaydı bi,liyorsun o arkadaşlar da ne cok zorlanıyorlar...gelicek zamanı biliyor mercimekKızlar kırmızılarım teşrif etmeye başlıyorlar... Bu ay kısmet değilmiş... yine ilaçlara yüklenicez... kısmet Şubat ayına.
ayyy şekerim hadi anne olacğın bir yıl olur inşallahhh inş müjdeni bizimle paylaşırsın yarınyarın benİmde doĞum gÜnÜm canım.testte yapıcam bakalım artık hayırlısı
geldim cnmbafocuğum denk gelemiyorum ama okuduğum kadarıyla testler tamammış sanırım haftaya başlıyorsun değil mi?
Hayırlısı ile olur inş. canım benim yaa
Yaa lorkee tarİfİ okukerken acıktım waalla
orada olsam Çat kapı yapar mutfaĞa dalardım :)))
ben çıkıyorum kızlar, akşam girerim heralde hadi iyi akşamlarr
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu
kızlar ya bişi sorcam ben bugün ateş ölçmeye başladım derecem gayet hassas ii bi marka
ama sabah ölçtüö 35.9
şimdi ölçtüm 36,6
ne bu şimdi adetim bugün bitti hemen yumurtladım mı yoksa hahahahahahah:bbo:delikafadulden
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu
kızlar ya bişi sorcam ben bugün ateş ölçmeye başladım derecem gayet hassas ii bi marka
ama sabah ölçtüö 35.9
şimdi ölçtüm 36,6
ne bu şimdi adetim bugün bitti hemen yumurtladım mı yoksa hahahahahahah:bbo:delikafadulden
merhaba bişey sorcam bende bu küre başladım hangi balla yapıosun ben kestane balı die duydum öle yapıorum bitti balım şimdi neyle yapmak laızm bi fikrin varmı
hosgeldın bende tam bugun senı sormustum nerelerde acaba dıye...
senın de bı hafta kaldı dımı sanırım varmı belırtı vs nedır durumlar
meraba clarita bi yararını gördünmü bende duydum ama hakiki çam balıyla yapılması gerekiyomuş sanırımcanım biraz geç bir cevap oldu ama ben normal balla yapıyorum markasız bulunduğum şehirde arı bakıyolar onların ürettiği balı aldım 5 yemek kaşığı bal 5 tatlı kaşığı tarçın 5 çay kaşığı dövülmüş çörek otu sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum gündüzde tarçınlı karanfilli çay içiyorum