Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hosgeldin cnm, evet burasi cok guzel bende yeni sayilirim ama hergun girmeden yapamiyorum buraya.

bende hergün girmeye çalışıyorum ama ancak 3ten sonra bi oğlumvar 3 yaşında onu uyutunca giriyorum oğluma bir kardeş istiyoruz.bakalım ayın 24ü kırmızılar gelcekmi inşallah gelmez.allah herkesin gönlüne göre versin....

ya ben bal yıyemıyorum
ben yanlızca corekotu tarcın yapsam
eyvahedigeldismile
olurmu kızlar??

ya bal olmadan olmaz sanırım mugıcım ..
hıc mı bal yıyemmezsın ...
bende tarcın yıyemezdım ama alısıo ınsan mecburen

nası yapıosun o levreği öle bi özetlesene

canım normalde ben beledıye tesısınde yemıstım oyle yapıyorum genelde kıremıtın yanı guvecın altına tereyagı surdum ..ıstune halka halka soganları koıydum ustune ayıklanmıs levregı yatırdım ...
mınık dogranmı mantarları dagıttım ustune ...en ustune de zeytınyagı gezdırddım ...sonra baska yerde besamel sos yapıp balıgın ustune yaydım tamamen ...
sonra kıremıtlerı folyoya sarıp fırına verım 20 dk da pısıo
hem pratık hem lezzetlı..
ama bugun besamellı yapmadım sogan bıber domates soslu yaptım ...

bende hergün girmeye çalışıyorum ama ancak 3ten sonra bi oğlumvar 3 yaşında onu uyutunca giriyorum oğluma bir kardeş istiyoruz.bakalım ayın 24ü kırmızılar gelcekmi inşallah gelmez.allah herkesin gönlüne göre versin....

Allah bagislasin oglunu kardeside en kisa zamanda gelir insallah. ne guzel az kalmis 24une guzel haberler verirsin insallah. benim ocakta olmadi, subatta olur insallah.

Allah bagislasin oglunu kardeside en kisa zamanda gelir insallah. ne guzel az kalmis 24une guzel haberler verirsin insallah. benim ocakta olmadi, subatta olur insallah.

inşallah allah gölüne göre versin.Ama kafayı fazla takmamak lazım ben geçen ay çok umutluydum kesin tutar dedim ama normalde 6sın da olcaktım bide baktım 1i de geldi bide tüm hamilelik belirtilerini hissetmiştim.doktora gittim piskolojik dedi nekadar kafaya takarsan olmaz demişti .sende öğleyap

slm kızlar tekrar geldim
gayeciğim üzülme canım yaa
bende çok umutluydum senin bu ay oldu diye
aslıda hissettiğini söylememek lazım
biz hissetiğimizi söyleyince sen daha da heveslendi
kızma bize ne olur?

bafocuğum denk gelemiyorum ama okuduğum kadarıyla testler tamammış sanırım haftaya başlıyorsun değil mi?
Hayırlısı ile olur inş. canım benim yaa

bafom naber fıstıkım
canım kavuşamadık :KK43:

Bafocum
sıtenın ısmı neydı
bende bır zıyaret edeyım bakalım
reklama giriyormus :KK43: ama profile ekliyeceğim. haftaya yazılara başlıyorum kısmetse

ben bafonun yerine linki vereyim =))
--http://tupbebekgunlugu.blogspot.com/
ayy kuşum benım utandım....

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bebek özlemi çekenlerdenim 1 tüp bebek 2 aşılama ama sonuç hep negatif zaman geçtikçe umudum azalıyo bende polikistik over var 5 aydır adet göremedim doktora gitmeye bile korkuyorum artık sanırım yine ilerledi kilo vermem lazım en kısa zamanda pko bırakırsa çok zor çok umarım herkesin dileği bir gün olur
canım hiç ümidini kesme bak biz burda ne mucizelere şahit olduk...aramıza hoşgeldin

yaa zaman geçtikçe etraftan da hadi hadi çocuk yok mu konuşmaları da yükselmeye başlıyor.Benim kayınvalidem öyle hadi çocuk yapın falan diye konuşan tiplerden değildir ama o da artık ara ara "inşallah sende anne olunca" "yakında sende anne olursun" falan gibi cümleler kurmaya başladı.haliyle buda bana batıyor. En büyük görümcem şehirdışında ve ne zaman arasa diğer görümcemlere diyormuş "E hadi artık yok mu bebek haberi" "Ne zaman çocuk yapacaklarmış" falan diye soruyor. Bende kemküm ediyorum. Daha borçlarımız var falan filan diyorum...
ahhh sorma en sonunda olmuyor bizim çocğumuz yok napalım diyorum ööle kalıyorlar :KK70:

Kızlar kırmızılarım teşrif etmeye başlıyorlar... Bu ay kısmet değilmiş... yine ilaçlara yüklenicez... kısmet Şubat ayına.
heyseyde var bir hayır ama iyi tarafından bak. adetin zamanlı ya o da zamansız olsaydı bi,liyorsun o arkadaşlar da ne cok zorlanıyorlar...gelicek zamanı biliyor mercimek

yarın benİmde doĞum gÜnÜm canım.testte yapıcam bakalım artık hayırlısı
ayyy şekerim hadi anne olacğın bir yıl olur inşallahhh inş müjdeni bizimle paylaşırsın yarın

bafocuğum denk gelemiyorum ama okuduğum kadarıyla testler tamammış sanırım haftaya başlıyorsun değil mi?
Hayırlısı ile olur inş. canım benim yaa
geldim cnm
evet bitti çok şükür artık kırmızıları beklıyorum ama bugun acaip tansiyonum ya sanki düşücek gibi oluyorum ve kasıklarım ağrıyo off hasta mı oluyorum birde yaaa ilaç da almıcakmısım bu hafta off yaa
:nazar:

Yaa lorkee tarİfİ okukerken acıktım waalla
orada olsam Çat kapı yapar mutfaĞa dalardım :)))

valla keske gelsen ...cat kapı falan farketmez...
arkadaslarım cok gelır bana cok severım sevdıklerımı agırlamayı :sm_cool:

ya bıde su hıssetme meselesı benım de aklımdan gectı ..
hepımızı bıbırımıze umıd verıoz bazen uzulmeler bu sekılde daha cok olabılır..
aslında dıkkat edebılırız bıraz daha ... ama ıste ınsan belkı dua nıyetıne gecer dıye de guzel dılekte bulunmak ıstıyor :Saruboceq:

kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu
kızlar ya bişi sorcam ben bugün ateş ölçmeye başladım derecem gayet hassas ii bi marka
ama sabah ölçtüö 35.9
şimdi ölçtüm 36,6
ne bu şimdi adetim bugün bitti hemen yumurtladım mı yoksa hahahahahahah:bbo:delikafadulden

kızlar ya bişi sorcam ben bugün ateş ölçmeye başladım derecem gayet hassas ii bi marka
ama sabah ölçtüö 35.9
şimdi ölçtüm 36,6
ne bu şimdi adetim bugün bitti hemen yumurtladım mı yoksa hahahahahahah:bbo:delikafadulden

canım ben ates olcmeyı hıc denemedım ama okudugum kadarıyla hergun aynı saatte ve yataktan kalkamadan hemen uyandıgındakı atesını takıp etmen gerekıo
cunku gun ıcınde bı cok sey ates ın dusup cıkmasına neden olabılıyor

ama sabah ölçtüö 35.9
şimdi ölçtüm 36,6

canım her sabah yataktan çıkmadan ölçmen gerekiyo bende yapıyorum hep 36.1 di adetin 3 günü 36.5 çıktı bende şaşırdım ama heralde kırmızalar varken yumurta çatlamaz

merhaba bişey sorcam bende bu küre başladım hangi balla yapıosun ben kestane balı die duydum öle yapıorum bitti balım şimdi neyle yapmak laızm bi fikrin varmı

canım biraz geç bir cevap oldu ama ben normal balla yapıyorum markasız bulunduğum şehirde arı bakıyolar onların ürettiği balı aldım 5 yemek kaşığı bal 5 tatlı kaşığı tarçın 5 çay kaşığı dövülmüş çörek otu sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum gündüzde tarçınlı karanfilli çay içiyorum

selam kızlar zemuszemusbende geldim nerelerdesiniz ..... cuma günü hastaneye gidiyorum bana dua edin gerçi hiç umudum yok ama:1no2: (çünki hiç belirti yok) işte.... belki ..... kııısmet...... yani yoksa söktürücü,ardından iğne günleri yine meraklar beklemeler yine senağlama

hosgeldın bende tam bugun senı sormustum nerelerde acaba dıye...
senın de bı hafta kaldı dımı sanırım varmı belırtı vs nedır durumlar

canım kusura bakma elektrikler kesildi bugün bide misafir geldi anca girebildim ben ayın 14 de kırmızıları gördüm şu an çalışmalara yeni başladık ama ben 2 gündür mide bulantısı ve aşırı uyuyorum çevremdeki herkes hamile olduğumu düşünüyo üstüne görme olabilir dediler ben yoktur diyorum ama bilmiyorum eğer mide bulantıları devam ederse pazartesi dr. gidicem

canım biraz geç bir cevap oldu ama ben normal balla yapıyorum markasız bulunduğum şehirde arı bakıyolar onların ürettiği balı aldım 5 yemek kaşığı bal 5 tatlı kaşığı tarçın 5 çay kaşığı dövülmüş çörek otu sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorum gündüzde tarçınlı karanfilli çay içiyorum
meraba clarita bi yararını gördünmü bende duydum ama hakiki çam balıyla yapılması gerekiyomuş sanırım

X