Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben kaçtım bayanlarr...
mesai biter lapacı giderr..
opuyorumnanaktan
herkeseee iyi akşamllaarrrrrr

ay yazık kıza yaaa
:gitme:
nasıl alıstırırsan oyle gıder dıye dusunuyorum
kolonı halınde yasayamam ben
bastan cızgılerı cok net cızdık bız kocısımle
ılk aylar (evlendıgımızde) cat kapı gelırlerdı
pıjama terlık karsılayınca sımdı aramadan kesınlıkle gelmıyorlar
canım doğru söylüyorsun aslında ben yaşadım bunu 28 haftalıkken doğum yapmak zorunda kalmıştım dr deyimiyle bebiş dışarı alındı bebiş 10 gün yaşadı ama gel benim evi bir gör bebiş hastanede ama hiç önemli değil aynı dediğin gibi koloni şeklindeler offf ne günlerdi aman Allahım kimseye yaşatmasın
diyeceğim o ki haklısın bunlar böyle gelmiş böyle gider benim asıl merak ettiğim bu tür durumlarda istanbulda ankara vb yerlerde durum nasıl :1no2:

yahu kızlar size bişey daha soracağım burası doğu diye mi böyle hala kafam almıyor dün eltim doğum yaptı bugün evine geçti kaynım arıyor ki akşam yemeğe gelin haaaa yahu kızın anası babası 2 erkek kardeşi ve onların eşleri çocukları benim kaynanam kayınbabam ve biz ohoooooo bu kadarda olmaz ki lohusa bu kadar çok erkek arasında olmazki ben çıldırıyorum çünkü aynısı banada yapılacak offff nası anlayışsız insanlar oralarda durumlar nasıl daha biz en az 10 gün böyle her akşam gideriz herhalde

allah kolaylık versin walla doğuyla batıyla alaksı yok cnm bazı aileler böyle

ay ben cok rahatım bugun
evdekı yardımcımız lahana dolması sardı
bugun rahatım
yarında annemdeyım
zaten regl oldum, bıraz grev yapayım degılmı kaydirigubbakcemile2

ohh hakedıosun yat dınlen valla...
bende sımdı kıremıtte levrek yapıcam hazırladım sarıp fırına koyacagım esım arayınca ...yanında mercımek corba salata buıde kabak tatlısı yapmıstım dun yeteeer de artar bıle...

yahu kızlar size bişey daha soracağım burası doğu diye mi böyle hala kafam almıyor dün eltim doğum yaptı bugün evine geçti kaynım arıyor ki akşam yemeğe gelin haaaa yahu kızın anası babası 2 erkek kardeşi ve onların eşleri çocukları benim kaynanam kayınbabam ve biz ohoooooo bu kadarda olmaz ki lohusa bu kadar çok erkek arasında olmazki ben çıldırıyorum çünkü aynısı banada yapılacak offff nası anlayışsız insanlar oralarda durumlar nasıl daha biz en az 10 gün böyle her akşam gideriz herhalde
ya bence doguylabatıyla alakası yok kafa yapısı bu aıle meselesı gorgu vs ...
merak etme batıda da buyuk sehırlerde de oluyo...
sen esınle ayarlayacaksın bu meselelerı ama esın acıksa boyle seylerı konusmaya ...
yok ben bole gordum bole olcak dıyorsa zor ...
Allah yard olsun

kolay gelsin lorrkkeee cokacimcoook

saol canım san da ıı aksamlar

dun sen benim ismimi sordun ama ben seninkini bilmiyorum:sinifsinif:

merve canım bnm eşimin adıda selçuk o yüzden mersel yaptım nickimi ben ismini şu yüzden sordum insanlar birbirlerine isimleriyle dua ederlerse daha sevap ve daha kabulmüş bende sana dua ediim dedim adet ol die

canım sendemı regl oldun tuh kısmet degılmıs heral

eevt canım
:gitme:

bende sımdı kıremıtte levrek yapıcam hazırladım sarıp fırına koyacagım esım arayınca ...yanında mercımek corba salata buıde kabak tatlısı yapmıstım dun yeteeer de artar bıle...

oooo senın menu de cok guzel canım
afıyet bal seker olsun

ya ben bal yıyemıyorum
ben yanlızca corekotu tarcın yapsam
eyvahedigeldismile
olurmu kızlar??

ya bence doguylabatıyla alakası yok kafa yapısı bu aıle meselesı gorgu vs ...
merak etme batıda da buyuk sehırlerde de oluyo...
sen esınle ayarlayacaksın bu meselelerı ama esın acıksa boyle seylerı konusmaya ...
yok ben bole gordum bole olcak dıyorsa zor ...
Allah yard olsun

saol canım san da ıı aksamlar

nası yapıosun o levreği öle bi özetlesene

merve canım bnm eşimin adıda selçuk o yüzden mersel yaptım nickimi ben ismini şu yüzden sordum insanlar birbirlerine isimleriyle dua ederlerse daha sevap ve daha kabulmüş bende sana dua ediim dedim adet ol die

mer+sel mersel ne guzel bi nick olmus gercek isim gibi hic oyle aklima gelmedi bak. pison benimde kedimin adi cok seviyorum onu heryerde nickim onun ani.
cok haklisin cnm kimin duasi kabul olur belli olmaz, ondan hepimiz hepimize dua edelim. bu arada ben adet olmaya calismiyorum, yumurtlama gunlerime yaklastim insallah bebek olur:1hug:

ya ben bal yıyemıyorum
ben yanlızca corekotu tarcın yapsam
eyvahedigeldismile
olurmu kızlar??

olmaz sanirim canim. bende bastan zorlandim biraz yemege ama simdi hic cignemiyorum karisimdan biraz alip su ile hap gibi iciyorum, cok kolay oldu.dene istersen.

iiyi akşamlar kızlar naber benide aranıza kabul edermisiniz.bu siteye ye üye oldum burası gerçekten çok güzelmiş

mer+sel mersel ne guzel bi nick olmus gercek isim gibi hic oyle aklima gelmedi bak. pison benimde kedimin adi cok seviyorum onu heryerde nickim onun ani.
cok haklisin cnm kimin duasi kabul olur belli olmaz, ondan hepimiz hepimize dua edelim. bu arada ben adet olmaya calismiyorum, yumurtlama gunlerime yaklastim insallah bebek olur:1hug:

yazınca fark ettim bebek için dua edicem ok to anlaşıldı şimdi denizcim aaa bu arada nası bi kedin var cins kedimi nası ben burunusz iran kedilerini çok seviyorum ama bazen kedide kist falan yapıo dikkat et

yazınca fark ettim bebek için dua edicem ok to anlaşıldı şimdi denizcim aaa bu arada nası bi kedin var cins kedimi nası ben burunusz iran kedilerini çok seviyorum ama bazen kedide kist falan yapıo dikkat et

iran kedim var canim, cok dikkat ediyoruz asilarina haplarina falan kotu bisey olmaz insallah. 1 aylikti aldigimda universitedeken, ben buyuttum ondan cok bagliyim ona. bebek olursa cok kiskanicak ama biliyorum.

X