- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
:dance: kocişimde dışarda yemek yiyelim eve gidip vakit kaybetmeyelim dedi sositososito
oooo hadi süpersin canım benim
bizde görümceme gidecez ama dediğim gibi gitmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:dance: kocişimde dışarda yemek yiyelim eve gidip vakit kaybetmeyelim dedi sositososito
ay cok az kaldı benım tarıhıme
Haydi Allah hop hop hop.mugmug anne olacak mugmug anne olacak.evrene pozitif enerji gönderiyorum :lepi:
ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah
ALLAH razı olsun senden.....
mugmug1 inş. bu ay güzel haber alırız canım benim
beraber kutlamalar yaparız
:) delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ılahı
benımde bagırsaklar calısmıyor bu aralar
balon gıbı oldum
tursumu yesem aksam???
aaaaaaa yok evdeeeeeeeeee
ben yırttım akşam misafirliğe gidecez
ama pek isteyerek gitmiyorum
kızlar sanırım grip olacam
çok halsizleştim
merhaba kıslar nabersiniğzz
merhaba kıslar nabersiniğzz
iyiyiz canım sen nasılsın?
bende iyiyim cnm sanırım gene kırmızılarım gelecek ağrılarım başladı hayırlısı olsun inşallah ne diyim. takılmıyorum artık. rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahhh sen nasılsın hayatım?kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
bende iyiyim cnm sanırım gene kırmızılarım gelecek ağrılarım başladı hayırlısı olsun inşallah ne diyim. takılmıyorum artık. rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahhh sen nasılsın hayatım?kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
mugmug geçmişte "hamile olmama rağmen çok gazım var"demiş olmamama rağmen demesi gerekirken.İnş. Allah söyletmiştir kıııssss.
slm kızlar bende eve geldim yemek hazırlarken kk kaçamağı yaptım fırına k.bahar koydum pilav pişti pastanın kremasını pişirdim soğumaya bıraktım kekini çırpıcam bu arada kocanla çocunu övmicekmişin ben bugün işim çok evde ama kocişim yardım eder sağolsun dedim amma ne oldu yemek hazır olana kadar ben yatıyom dedi gitti yatıyor lmaz: