Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sen gittin mi hiç doktora ne diyo,sorun neymiş canım.

biz dk.hapı ile korunduk. Hapı bıraktıksan sonraki ay adet sonrası gittik
temmuzda yani
dr herşey normal dedi hatta yumurtam bile vardı
8 ay süre verdi
8 ayda olmazsa gelin dedi bekliyoruz
bu ay 6.ay bitti inş. Ocakta bebişim gelir diye bekliyoruz

biz dk.hapı ile korunduk. Hapı bıraktıksan sonraki ay adet sonrası gittik
temmuzda yani
dr herşey normal dedi hatta yumurtam bile vardı
8 ay süre verdi
8 ayda olmazsa gelin dedi bekliyoruz
bu ay 6.ay bitti inş. Ocakta bebişim gelir diye bekliyoruz

Ben oğlum doğduktan sonra 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım ve o arada bazı sebeplerden dolayı kürtaj oldum.Doktorda rahim filmi çekelim galiba senin tüplerin tıkalı olabilir dedi.Anlayacağın uzun bir yola gireceğim galiba tedavi için.Bende hazirandan beri korunmuyorum ama dediğim gibi marta kadar bekliycem.İnşallah Allah çok yakın zamanda dualarımızı kabul eder.

GAYE için dua edelim arkadaşlar.kimbilir belki de süpriz olur hamiledir.:Saruboceq:

gayee merakla bekliyorum seninde sonucunu.
bende 1,30da dr kan vericem 2 saat sonra alınacakmış.

yetişmezse bugüne sabah kesin kesin haber vericem sizlere

Gaye geldin miiii

Kızlaaarrrrrr Evet geldim... Canım arkadaşlarım sağolun benim için dua ettiğiniz için... Hamile değilim arkadaşlar idrar testi yanılmamış fakat yumurtalıklarım çok iyi... Kist falan yok... polikistik görüntü olayına çok takmıştım doktorum dediki bende pkoluyum ama 3 tane doğal yoldan olmuş çocuğum var dedi :)) her pko'lu aynı belirtileri gösterecek yada düzensiz adet yaşayacak diye bir şart yok dedi.
Şimdi progestan içmeye başlayacağım yani duphaston gibi bir ilaç var adet göreceğim adetimin 5.günü başlamam için Klomen yazdı.5 gün klomen kullanıp sonra doktorumun söylediği gün kontrole gideceğim. Moralim acayip düzeldi... En azından kist falan yok ve yumurtalıklar iyi.
Şimdi 3 kere klomen ile deneme yapılacak eğer 3 seferde hamiş olmazsam rahim filmi çekeriz dedi tatlı doktorum.
Bugün progestana başlıyorum.

Ben oğlum doğduktan sonra 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım ve o arada bazı sebeplerden dolayı kürtaj oldum.Doktorda rahim filmi çekelim galiba senin tüplerin tıkalı olabilir dedi.Anlayacağın uzun bir yola gireceğim galiba tedavi için.Bende hazirandan beri korunmuyorum ama dediğim gibi marta kadar bekliycem.İnşallah Allah çok yakın zamanda dualarımızı kabul eder.

Canım inşallah rabbim ikinci mucizeni de en kısa zamanda verir... Bu tüplerin tıkalı olma sürecini çok takma kafana... Rahim filmi çekilirken bir ilaç veriyorlarmış o bile açabiliyormuş bazı tıkanıklıkları... Rahim filmi de gözde çok büyütülecek bir olay değilmiş. Yinede umarım bu süreci yaşamana gerek kalmadan yakın zamanda kavuşursun 2. bebişine

Gaye sana sesleniyorum
canım ne yaptın şekerim:)):))

Ayselcim geçmişi okumuştum :))

Bu arada ben progestanı sürekli kullanmaya devam edecekmişim eğer hamile kalırsan bebişinin sıkı sıkı tutunmasını sağlar hamile kalmazsan da zamanında adet görmeni sağlar dedi doktorum...

Ayrıca FOLİC ASİT olayını da sordum... hiç gerek yok dedi... ben 3 çocuk doğurdum folik asit falan kullanmadım dedi... Bu bir özenti gibi başladı bizde hastamız üsteleyince mecburen yazıyoruz dedi. Önemli olan beslenmek dedi.. Ülkemiz besin açısında çok zengin... balık,karbonhidrat,baklagil,salatalar.... hepsinden dengeli yenildiği sürece folik asit falan gerek yok... herşeyi mümkün olduğunca doğal almak lazım dedi.

Gaye sevindim canım güzel haberle geldin kist olmaması çok güzel ve seni anlayan bi dr un var çok şanslısın canım

ayselcim geçmişi okumuştum :))

bu arada ben progestanı sürekli kullanmaya devam edecekmişim eğer hamile kalırsan bebişinin sıkı sıkı tutunmasını sağlar hamile kalmazsan da zamanında adet görmeni sağlar dedi doktorum...

Ayrıca folic asit olayını da sordum... Hiç gerek yok dedi... Ben 3 çocuk doğurdum folik asit falan kullanmadım dedi... Bu bir özenti gibi başladı bizde hastamız üsteleyince mecburen yazıyoruz dedi. önemli olan beslenmek dedi.. ülkemiz besin açısında çok zengin... Balık,karbonhidrat,baklagil,salatalar.... Hepsinden dengeli yenildiği sürece folik asit falan gerek yok... Herşeyi mümkün olduğunca doğal almak lazım dedi.

canım dr umda bana aynısını söyledi f.asit ile ilgili olarak.
Bende kullanmadım hatta başka dr gitsem mi diye düşündüm vazgeçtim sonra kullanmıyorum.

Sebin inş. Hamilelikten oluyordur
izin alıp dr a da gidemiyorsun değil mi?

Malesef izin almam mümkün değil bu aralar.döllenme sırasında kasıkta ağrı olur mu acaba?ne bileyim belki dölleniyordur.Şu anda hamile olmam imkansız ancak dölleniyor olabilir yumurcak.:Saruboceq:

Gayecim senin adina cok sevindim canim hamis olmasan bile cok sükür hersey yolundaymis. Insallah en kisa zamanda hamis olursun canim.

Kızlaaarrrrrr Evet geldim... Canım arkadaşlarım sağolun benim için dua ettiğiniz için... Hamile değilim arkadaşlar idrar testi yanılmamış fakat yumurtalıklarım çok iyi... Kist falan yok... polikistik görüntü olayına çok takmıştım doktorum dediki bende pkoluyum ama 3 tane doğal yoldan olmuş çocuğum var dedi :)) her pko'lu aynı belirtileri gösterecek yada düzensiz adet yaşayacak diye bir şart yok dedi.
Şimdi progestan içmeye başlayacağım yani duphaston gibi bir ilaç var adet göreceğim adetimin 5.günü başlamam için Klomen yazdı.5 gün klomen kullanıp sonra doktorumun söylediği gün kontrole gideceğim. Moralim acayip düzeldi... En azından kist falan yok ve yumurtalıklar iyi.
Şimdi 3 kere klomen ile deneme yapılacak eğer 3 seferde hamiş olmazsam rahim filmi çekeriz dedi tatlı doktorum.
Bugün progestana başlıyorum.

nedense hep içimden bir ses hamile olduğunu söylemişti.umarım bir dahaki ay için söylemiştir.kist falan yok bak biz dedik sana.kuruntulu tarçın seni.hayırlısı olsun başla bakalım ne olcek.:nazar: yumurtalıkların için bu nazar boncuğu kaydirigubbakcemile3

X