bana git o zaman dedi ya senden artık çocuk falan istemiyorum sen kendin daha çocuksun saglıklı çocuk yetiştiremezsin yarın biletini alıyorum git bi daha da gelme dedi bana resmen rest çekti ya deli gönül kalk kızım o eve gelmeden git anlasın degerini diyo
slm canım
dün topiğine uğradım selam verdim
iyi yapmışsın canım stres atmak için
tatlım dün akşam üzeri değişti topik
kızlar verimli günler yarın başlıo amaaa benim kocam bugün kendini halsiz hissediyo buda onun bir hafta bu haliyle dolaşacağını gösteriyo bünyesi çok zayıf kesin grip olucak off birde saraçoğluna soğan kürüne nezaman başlamalıyım diye yazdım hemen cvp yazmış adetten 1 hafta sonra başla demiş ardından incir kürünü uygula demiş ayy moralim çok bozuksenağlama
bana git o zaman dedi ya senden artık çocuk falan istemiyorum sen kendin daha çocuksun saglıklı çocuk yetiştiremezsin yarın biletini alıyorum git bi daha da gelme dedi bana resmen rest çekti ya deli gönül kalk kızım o eve gelmeden git anlasın degerini diyo
Kızlar geniş aile son bölüm
Geniş Aile İzle 23. Bölüm HD buradan izleyebilirsiniz... 10 parça halinde gayet seri
Hemen c vitamini takviyesi yapın eşine.hatta soğuk algınlığı için ilaç almaya başlasın.ıhlamur kaynat akşamları.takın maskeleri yapın çalışmalarınızı.söyle enişteme kendini yormasın gündüzleri
kızlar haklısınız tamam herşey süper önce kendi ailemi düşünücem sonra annemleri ama olmuyo ki işte o kadın orda çaresiz aglarken ben burda huzurlu mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi geliyor artık boguluyorum boguluyorum boguluyorum o kadın neler çekti neler çekiyo bi bilseniz sizde kalkar yanına gitmek istersiniz olmuyo işte o öyleyken kendi mutlulugumu düşünemiyorum ya olmuyo yapamıyorum eşime haksızlık ediyorum biliyorum onun kimsesi yok annesi vefat etmiş babası arayıp sormuyor kardeşi kendi havasında tek ben varım ama onuda yıpratmaya başladı o da haklı ama bende haklıyım napıyım bişey yokmuş gibi hayatıma da devam edemiyorum onlar benim ailemmmmmmmmmm
kızlar zor buldum sizi
hayatım ben benim beyim gibi kapı aralansa kapının rüzgarından grip olup 1 hafta yatan birini görmedimkaydirigubbakcemile3 inanamazsınız ama hakikaten benim adam nanee ben gripte olsam kalkarım işimi gücümü yaparım eşim aralıksız gözünü açmadan yatar bende netten grip için yapılacaklara bakıodum tmm cnm ilk işim ıhlamur aynatmak zencefilde ii gelir diolarda zencefili nası yapıcam bulamadım
anladım canım galiba bura beni baya bi sarstı tek başıma akşama kadar evinn içinde dolanıp durmaktan kendi kendi herşeyi düşünüp düşünüp aglıyorum bi kalkıp kuaföre gitsem saçlarımı kestirsem bide fön çektirsemgüzelim bak o zaman ağlayıp zorlayarak adamı da daraltmadan bir iki gün geçir.sonra de ki "hayatım şöyle bir iki günlüğüne annemin yanına gitsem.Onun için de değişiklik olur benim için de.sen idare edebilirmisin yalnız?ne dersin?" falan de sonra git derse kalk git bir kaç gün kal dön.ama yok hayır derse ya da git bir daha gelme falan gibi derse (sanmıyorum böyle diyeceğini) o zaman oturup düşünmen lazım.
nasıl soyleyeceksın canım
bızede fıkır verır
anladım canım galiba bura beni baya bi sarstı tek başıma akşama kadar evinn içinde dolanıp durmaktan kendi kendi herşeyi düşünüp düşünüp aglıyorum bi kalkıp kuaföre gitsem saçlarımı kestirsem bide fön çektirsem