- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
gaye için dua edelim arkadaşlar.kimbilir belki de süpriz olur hamiledir.:saruboceq:
ayyy inş. Hamiledir
hamile değilsede kist yoktur inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gaye için dua edelim arkadaşlar.kimbilir belki de süpriz olur hamiledir.:saruboceq:
opuyorumnanaktan böyle mi yanibak ne güzel düşünmüşsün.Hani bir şarkı var ya "Gülümse Erkekler Pozitif Kızları Sever" onu söyle içinden sürekli.yerimseniben
inşallah canım inşallah idrar testi yanlıştırda kan da çıkar bebişiGAYE için dua edelim arkadaşlar.kimbilir belki de süpriz olur hamiledir.:Saruboceq:
opuyorumnanaktan böyle mi yani
inşallah canım inşallah idrar testi yanlıştırda kan da çıkar bebişi
bende birazcık bebek sevdasından vazgeçsem iyi olacak herşeyi çok hızlı yaşadık
opuyorumnanaktan böyle mi yani
inşallah canım inşallah idrar testi yanlıştırda kan da çıkar bebişi
bende birazcık bebek sevdasından vazgeçsem iyi olacak herşeyi çok hızlı yaşadık
kizlarrr beni listeye yazarmisinizz dun vermistim ama gormediniz galiba .olsun ben simdi yiene yaziyorumm 22 aralikk ....yeni bir hamis varmii anac zaman oldu nete girmeyenaniknanik
kizlarr cevabii yaziyom yazyiyomm siliniyoo netet bir sorun mu varr sinir oldumm vallahiiisengözlerimebaksanab
ewet canimm sizde daha yenimi yagiyo bizde 1 haftadir var bende almanyadayimmm:lepi:nefret ediyomm bu soguktanturkbayragiayyyy kizlar ben cok üsüyorum yaa. Orda havalar nasil bakim? Burda Kar yagiyor.
bööö nefret ederim kardanbenneyaptımki
ewet canimm sizde daha yenimi yagiyo bizde 1 haftadir var bende almanyadayimmm:lepi:nefret ediyomm bu soguktanturkbayragi
kaufbeuren yaa senn ben kemptene yakinimmmsositosositoEvet bizde yeni basladi canim. ama suan durdu tekrar. Neresindensin canim?
kaufbeuren yaa senn ben kemptene yakinimmmsositososito