Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ailevi akdeniz hastalığıymış ve kimseye söylememiş
ya sorun o da degil büyükbabam babaannem bizimle yaşıyo bide onların derdi var annemin üzerinde babamda zaten sıkıntılı offffffffff

kvrck bazen hepimizin hayatında bu tür sıkıntılar oluyor. benim kardeşim evlendikten sonra eşiyle doktora gittiler doktor karısına çocuğunu olma ihtimali çok düşük hiç yumurtlamıyorsun ve rahminin sağ tarafı gelişmemiş demiş ama ben nasıl ağlıyorum kardeşimin çocuğu olmayacak diye. 3 gün ağladım eşim ilk önce teselli etmeye çalıştı baktı yararı yok bağırıp çağırıp kapıyı vurdu ve çıktı gitti (tabi geri geldi) onlar için huzurumuzu bozuyorsun dedi yani aynı laflar. sonra ne oldu biliyormusun şuan gelinimiz 19 haftalık doğru dürüst çatlamayan birtek yumurtayla hamile kaldı. benimde yaşadığım sıkıntı yanıma kar kaldı.ölümden gayri herşeyin mutlaka bi çaresi var inşallah annen iyi bir doktorun elinde en kısa zamanda iyileşir. gelininizin bi sıkıntısı varsa kardeşini ikna et doktora götürsün.

Bugünün bombasını efsanur patlattı.Süperiz :dance:

hadiiiiiiiiiiiiiiiii cok sevındııımmmmmmm efsanur tebrıkler hayatım :teytey: :dance: :teytey: :dance: :teytey: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :teytey: :teytey:

Canım doktorlardan bir tanesi Op.Dr. Onur Kulaksızoğlu diğerini de bulmaya çalışıyorum.

anlıyorum cnm ama aılenı dusunurken esınıde ıhmal etme erkek mılletı anlamıyo cnm anlamıyooo bende aılesel sorunlar yasadım cok annemlerle ılgılı.ne zaman aglasam o sorunlar ıcın esımle tartısıyoruzkızıyo ve onun yanında aglayamıyorum bıle ben.oyuzden erkeklere derdını anlatmak zor

Kvrck diğer doktoru da buldum canım Op.Dr. Aybars Akkor bu doktor çok methediliyor bel ve boyun fıtığı tedavisinde ayrıca varis tedavisinde.... Bence bir araştırın ve imkanları zorlayıp bir muayene sağlayın.

http://www.aybarsakkor.com/

bende güzel bi kahvaltı yapmak istiyorum. sürekli geçiştirmekten sıkıldım. biriniz bana kahvaltı hazırlayın kızlar:)

Efsanur için halayımı çekiyorum şimdi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Efsanur ile aynı gidiyorduk günlerimiz aynıydı şimdi ben devam edeceğim yola :)
ınşallah bebişlerimiz arasında 1 ay olur... bende önümüzdeki ay güzel haber veririm.

Rabbim darısı bu tarçınımın başına:Saruboceq:

Ayseeell sen geniş aile'yi izliyorsun... dünkü bölümü izledin mi canım? Mürselin çocuğu kızdan dolayı olmuyormuş ya... sonra kız çıktı ağlamaya başladı... Mürselin o konuşması falan acayip duygulandım ben yaaa... annemdeydik zor tuttum kendimi ağlamamak için.Evde olsaydık hüngür hüngür ağlardım herhalde...

ayyy ben o kısmı kaçırdım ne dedi?

ınsallahhhh

evet ben izledim zaten sonrasını da ağlamaktan izleyemedim. kocam oturup bi güzel ağladık.

bende izlediiiiiiiiiiiiiiiim bizde annemdeydik gözlerim doldu ama babamdan utandım akmadı kocişime bakamadım bile....

ayy evet
nazan sorun bendeymiş deriz diyor
ayyy var ya bende kendimi zor tuttum

hepinize tek tek teşekkür ederim.
tek tek öpüyorum yanaklarınızdan.
hala inanamıyorum ben.testin yanlışlık olasılığı yoktur umarım ve o da beni bulmamış olur.

gayeeee eveet inşallah önümüzdeki yay senden alıcaz güzel haberi.
rabbim her isteyene nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…