- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
bende izlediiiiiiiiiiiiiiiim bizde annemdeydik gözlerim doldu ama babamdan utandım akmadı kocişime bakamadım bile....
Ne dedi yaw biri söylesin merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende izlediiiiiiiiiiiiiiiim bizde annemdeydik gözlerim doldu ama babamdan utandım akmadı kocişime bakamadım bile....
Aynen kocişime baksaydım o an ağlardım zaten.... çok duygusal bölümdü yaaaa (
canım yaaa ne güzel konuştu mürsel... sen benimle evlenince bir damper dolusu oyuncağı olmuş çocuk gibi sevindim ben dedi... ben çocukluğumu sende yaşıyorum dedi.. herkese sorunun bende olduğunu söyleriz,boşver bana gülsünler zaten hep gülüyorlar dedi... :gitme: ayyyy şimdi bile gözlerim dolduuuu...
Sebincim mutlaka izle tekrar bölümünü yada netten izle
bana git o zaman dedi ya senden artık çocuk falan istemiyorum sen kendin daha çocuksun saglıklı çocuk yetiştiremezsin yarın biletini alıyorum git bi daha da gelme dedi bana resmen rest çekti ya deli gönül kalk kızım o eve gelmeden git anlasın degerini diyo
[ı]mrb kızlar
bebişkom söylemese haberimiz olmayacaktı,değişiklikler yapılmış.
Hayırlı olsun,kendinize iyi bakın hamişler ve hamiş adayları [/ı]
bana git o zaman dedi ya senden artık çocuk falan istemiyorum sen kendin daha çocuksun saglıklı çocuk yetiştiremezsin yarın biletini alıyorum git bi daha da gelme dedi bana resmen rest çekti ya deli gönül kalk kızım o eve gelmeden git anlasın degerini diyo
Walla sebin ben bi çift çizgi göreyim
müthiş süprizler yapacam