aynen öyle düşünme boşverrr
canım bebişler geleceği zamanı bilir tatlım
ben geçen ay üzüldüm eşim bana çok kızdı
hatta az önce yemekte de konusu geçti yaa koyver gittsin diyor
bktık olmuyor alırız hazır yetiş bir çocuk:))))
sanki pazardan meyve alıyor yaaa:))))
hoşgeldin canım aramıza... Umarım yeni yılı hamiş olarak geçirir yaza bebişine kavuşursun... Aysellim yapıyor listemizi. saat 2 gibi gelecek. Okuyup ekler seni de listeye.
Bu arada ne kadar zamandır evlisin ve ne zamandır korunmuyorsunuz? herhangi bir tedavi görüyor musun?
bende geldim kızlarrr
kızlaaarrr balıklarımı aldım alışveriş yaptım geldiiimmm... biraz sizinle muhabbete dalayım sonra balıklarla ilgilencem :))
mugmug'cım canım çok iyi anlıyorum seni... o ağrı insana herşeyi yaptırır... bende bu sabah gördüm kırmızılarımı bugün böyle geçer ama yarın biliyorum ki senin gibi olacağım...
Ayrıca kızlar korkuyordum ya klomenin bitişinin ertesi günü tam 1 ocak diye aradım doktorumu bizim için önemli olan adetin 12. günü dedi... ve 4 Ocakta randevu verdi... 4 ocak saat 11 de gideceğim... İnşallah klomen işe yarar ve yumurtalarım gelişmiş olur..
bugun ovulasondan sonrakı 8.gunum..cok merak edıorum hamılemıyım dıe.normal ıdrar testı yapsam cıkmaz degılmı?
oo afıyet olsun Gaye sımdıden
balık bende cok severım
kocısım yemedıgınden ben haftasonu dısarıda yıyebılıyorum..sımdıden bal seker olsun..
ınsallah agrısız sızısız bır adet senı beklıyordur canım..valla ınsan ınsanlıktan cıkıyor.
dıyorum ıcımden Ula bu cekılcek davamı her ay
ama adet olmasak bebıslerımız olmıcak
allaha sukur yıne adetımız var kaydirigubbakcemile3
4 ocak ıyı olmus randevun..ınsallah bol bol gelısmıs yumurtaların olusmus olur...guzel haberler verırsın bıze yenı yılın ılk gunlerınde...
cıkmaz sanırım
10 gun gerekıyormus ovaluasyon sonrası yerlesım ıcın dıye bılıyorum...
umarım yanlıs bılıpte senıde yonlendırmıyorum...
sağol canım gel beraber olsun birlikte yiyelim balıklarımızı... hamsi aldım iri karadeniz hamsisi.Hamsi kuşu yapıcam akşam.bide salata...bide çorba yapıcam muhtemelen mercimek.
hamsı kusu boyle tavada buglama gıbı mı oluyor?
ooo senın menu mukemmelmıs..
balıkları kuyruklarını koparmadan ayıklıyorsun kılçıklarından... sonra soğanı salatalık doğrayıp biraz tuzla ovarak yumuşatıyorsun birazda maydonoz doğrayıp soğanla karıştırıp bir iç harç hazırlıyorsun... sonra ayıkladığın balıklardan birini kağıt gibi düz açıp ortasına bu harçtan koyuyorsun üzerine bir balık daha aynı şekilde koyup mısır ununa buluyorsun ve çok az yağ konulmuş tavaya kuyruk kuyruğa diziyorsun (yuvarlak bir hal alıyo dizilince) sonra iki tarafı da kızarana kadar pişiriyorsun... hem az yağlı hemde çok lezzetli oluyor :))
cok guzelmıs
senı forumumuzun gurmesı ılan edıyorum
cok guzel tarıfler verıyorsun
yenı evlısın ama sen bu ısı bılıyorsun vallahııııı
ay canım yaa sağol ama inan bende o kadar çok şey bilmiyorum... Ne hatunlar var harikalar yaratıyorlar mutfakta... Ben klasik takılıyorum... :)
valla kendımle kıyaslayınca klasık dusunmedım ondan
bende sureklı ne yapıcam telasındayım
neyse bu hafta baklıyatlara sardım
et kafa olucaz resmen dıye
cok guzelmıs
senı forumumuzun gurmesı ılan edıyorum
cok guzel tarıfler verıyorsun
yenı evlısın ama sen bu ısı bılıyorsun vallahııııı