Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cnm yanlış hatırlamaıyosam pelly adet oldu dıger topıkte gormuştum yazısını

slmlar yeni katıldım siteye bende 2 gün oluyor aşılama yaptıralı 6 ocakta çift çizgiyi görmek istiyorum inşalllah allah hepimize nasip etsin dua ile....

kızlar regli günüm yarın ovulasyondan 2 gün sonra başlayan ve hala devam eden göğüs ağrım var + dün ve bugün sabah idrar testi yaptım dün çok silik bugün biraz daha belirgin çift çizgi çıktı.acaba ben şimdi hamilemiyim inanamıyorumda 8 aydır bekliyorum

eee tabiki yani çift çizgi çıkmış hamilesin tebrikler.yarın bi kan testi yaptır hemen.hadi bakalım hayırlı olsun çok sevindim

eşim şuan işte gelsin ben bu akşam gitmeyi düşünüyorum saol cvbın için canım allah her isteyene nasip etsin inş.

delikafadulden atmalısınnnnnnnnnn

canım bizede cevap yaz merakta bırakma miden filan bulanmıyomu hiç

bende vardım yarınki listede ama şimdi yokum(( yarınsabahı iple çekiyorum.. inş listediki tüm arkadaşların güzel haberlerini alırız

yarın ılk ısın kantahlılı yaptırmak olsun cnm bence haılesinn

slmlar yeni katıldım siteye bende 2 gün oluyor aşılama yaptıralı 6 ocakta çift çizgiyi görmek istiyorum inşalllah allah hepimize nasip etsin dua ile....

hayırlısı cnm anı hareketler yapma ayaklarını ıscak tut.kendını bıras kolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…